öyle ama çok tatlıRehber yazdı:papağana tamam da karga da ne,çok asabi bir kuş türü yavrusuna dokun ya da kaçır odanı havalandıramazsın
bulamıyorum ki besleyeyimRehber yazdı:sev(besle) kargayı oysun gözünü
bende papağanı ve köpekleri seviyorumtebessümm yazdı:ben karga ve papağanı çok seviyorumRehber yazdı:Ben pençeli hayvanlardan uzak dururum çünkü elbiseme dokunurlarsa o elbiesyi değiştirmek zorundayım yoksa namaz kılamam o yüzden uzak duruyorum ama seviyorum
ben kuş türü olarak muhabbet kuşu hastasıyım ama en çok o sarı kuşumu çok seviyorum
çok güzelRehber yazdı:Al bak biraz hasretini bastırır. Bu kuşun neresi güzel bunun beynini bana taksalar yamuk yumuk giderim.
ayy çok sevimli görünüyorRehber yazdı:Al bak biraz hasretini bastırır. Bu kuşun neresi güzel bunun beynini bana taksalar yamuk yumuk giderim.
htc-directioner yazdı:ayy çok sevimli görünüyorRehber yazdı:Al bak biraz hasretini bastırır. Bu kuşun neresi güzel bunun beynini bana taksalar yamuk yumuk giderim.
Rehber yazdı:Neresi güzel kuştan soğuttunuz beni
Allah yaratmış,Rehber yazdı:Neresi güzel kuştan soğuttunuz beni
evet haklıhtc-directioner yazdı:Allah yaratmış,Rehber yazdı:Neresi güzel kuştan soğuttunuz beni
hepsi güzel ama favorim kargaRehber yazdı:Alın size kuş