Köylü Kızı yazdı:o sevincimi gösteriyor anlayışın için sağol yani anlamındaH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:teşekkürler
Ben el ele tutuşma o ne öyle :C
sende hemen bişey arıyon
:C

Köylü Kızı yazdı:o sevincimi gösteriyor anlayışın için sağol yani anlamındaH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:teşekkürler
Ben el ele tutuşma o ne öyle :C
sende hemen bişey arıyon
Köylü Kızı yazdı::C bu işaret nedir? :C
ne olduğu anlaşılmıyorH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı::C bu işaret nedir? :Cne ise :C o dur benim gözümde :C
evet canım uzun uğraşlar sonucunda değiştirdimNarbe yazdı:Hatice nick degişimi olmuş (:
Eski nicke alışmıştıkKöylü Kızı yazdı:evet canım uzun uğraşlar sonucunda değiştirdimNarbe yazdı:Hatice nick degişimi olmuş (:
nasıl olmuş
Narbe bakma sen Hatice'ye ben söyledim öyle değiştirdi yoksa nick değiştirmek aklının kenarından bile geçmezdi. Ben vesile oldum yoksa hala şirret necis batı ismiyle show yapacaktıNarbe yazdı:Hatice nick degişimi olmuş (:
ya ne demezsin...Rehber yazdı:Narbe bakma sen Hatice'ye ben söyledim öyle değiştirdi yoksa nick değiştirmek aklının kenarından bile geçmezdi. Ben vesile oldum yoksa hala şirret necis batı ismiyle show yapacaktıNarbe yazdı:Hatice nick degişimi olmuş (:
htc-directioner isme bak aynı tuvalet küveti gibi
ama şimdi ki ismi hoş olmuş.
evet ya benimkilerde öyle türkçe artınca sosyal düşüyor sosyal artınca türkçe düşüyorEbu Bekir yazdı:Netler artmıyor arkadaşlar ne yapıcaz ya bi el altın .s
neden fatımatebessümm yazdı:Anlıyorum benim de canım çok sıkkın rehber![]()