ben öğrettiğim zaman yemek fırınlarını bile topla kapatır zil çaldığında topa bir depik atar zili açar o derece hedefe kitletecek bir eğitim vereceğim Zeynep'etebessümm yazdı:sağol rehberRehber yazdı:En sevdiğim arkadaşım Fatıma'nın kızı Zeynep ona top oynamayı öğretirdim. Topla lambaları kapatan annesine ders vermeşi içintebessümm yazdı:bulamadım rehber yalnız oynanmıyor![]()
söyle bakalım ney
![]()
![]()
![]()
Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sen bitanesin yaatebessümm yazdı:ne kusuru canım benim
ben bu forumda bir çok kişiyi merak ediyorum
bu sana gelsin rehber

En son tebessümm tarafından 06 Şub 2015, 18:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
Allah'ım ya pikaçhu gibi çıkmış dudağa bak dalga geçer gibi bakıyor hahahahatebessümm yazdı:bu sana gelsin rehber![]()
![]()
![]()
Fatıma bu kız bu kadar güzelse babası da güzel olmalı ama annesi çirkin birine benziyor şanırımtebessümm yazdı:![]()
![]()
![]()
daha neler yapıyor görsen
![]()
evet annesi çok çirkinRehber yazdı:Fatıma bu kız bu kadar güzelse babası da güzel olmalı ama annesi çirkin birine benziyor şanırımtebessümm yazdı:![]()
![]()
![]()
![]()
babası çok yakışıklı
<3mezun<3
<3mezun<3
sende bitanesinKöylü Kızı yazdı:sen bitanesin yaatebessümm yazdı:ne kusuru canım benim![]()
ben bu forumda bir çok kişiyi merak ediyorum
<3mezun<3
<3mezun<3
Allah daim etşin fatıma benim çıkmam lazım şonra görüşürüz.tebessümm yazdı:evet annesi çok çirkinRehber yazdı:Fatıma bu kız bu kadar güzelse babası da güzel olmalı ama annesi çirkin birine benziyor şanırımtebessümm yazdı:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
babası çok yakışıklı![]()
![]()
Kocanı Zeynep'in yerine öp, Zeynep'i de benim yerime öp
dertlerimle bas basayim zalimlere kötülere yenilmedim buradayız :Ctebessümm yazdı:aynıyız yıkılmadık ayaktayız![]()
![]()
Sonunda hepimiz ölürüz
Dertleriyle baş başa zalimlere kötülere yenilmedi buradatebessümm yazdı:aynıyız yıkılmadık ayaktayız![]()
![]()
hadi bana besselamet
pis tolga benden önce yazdı her şeye burnunu sokuyorH1N1 yazdı:dertlerimle bas basayim zalimlere kötülere yenilmedim buradayız :Ctebessümm yazdı:aynıyız yıkılmadık ayaktayız![]()
![]()