Isınma Köşesi
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Isınma Köşesi
ooo güzelmiş ne bu neyin simgesi
çok değişik görünüyor felsefende tuhaf
valla korkulur senden
valla korkulur senden
Köylü Kızı yazdı:ooo güzelmiş ne bu neyin simgesi
valla korkulur senden
Boşver neyin simgesi olduğunu

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
boşverdim bile hadi ben gidiyrum akşam 10 gibi konuşalımmı arkadaşlarH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:ooo güzelmiş ne bu neyin simgesi
valla korkulur senden
o saatte benim internet te hızlanıyor
Köylü Kızı yazdı:boşverdim bile hadi ben gidiyrum akşam 10 gibi konuşalımmı arkadaşlarH1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:ooo güzelmiş ne bu neyin simgesi
valla korkulur senden
o saatte benim internet te hızlanıyor
Git Git benimde çıkış saatime az kaldı :C
Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
tebessümm yazdı:görüşürüz canım![]()

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
görmüyormusun tebessümü ''alıntı'' yapmışım onu öpüyorumH1N1 yazdı:Benimi öpüyorsun Töbe :C
sana ancak böyle

tebessüm seni öpüyorum
anladın mı tolga

Köylü Kızı yazdı:görmüyormusun tebessümü ''alıntı'' yapmışım onu öpüyorumH1N1 yazdı:Benimi öpüyorsun Töbe :C
sana ancak böyle![]()
![]()
oldu mu
tebessüm seni öpüyorum
anladın mı tolga
Anladım tamam C:

Sonunda hepimiz ölürüz
Rehber haklı, yaptırım gelmek üzere.
Sürekli chat yapmak yerine beyin fırtınası yapın arkadaşlar bu başlıkta. Biriniz bir fikir ortaya atsın, diğerleri tartışsın yine... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bizi birbirimize mi düşüreceksinizemrahk yazdı:Rehber haklı, yaptırım gelmek üzere.Sürekli chat yapmak yerine beyin fırtınası yapın arkadaşlar bu başlıkta. Biriniz bir fikir ortaya atsın, diğerleri tartışsın yine...

burda tartışmalar kırıcı oluyor yaa
Tamam emrah ben bi laf atıyorum ortaya :Cemrahk yazdı:Rehber haklı, yaptırım gelmek üzere.Sürekli chat yapmak yerine beyin fırtınası yapın arkadaşlar bu başlıkta. Biriniz bir fikir ortaya atsın, diğerleri tartışsın yine...
Sizce Fatih Sultan Mehmetin hakkın yenmiyormu ?
Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
FAtih Sultan Mehmet ne hakkı yenecek yaaH1N1 yazdı:Tamam emrah ben bi laf atıyorum ortaya :Cemrahk yazdı:Rehber haklı, yaptırım gelmek üzere.Sürekli chat yapmak yerine beyin fırtınası yapın arkadaşlar bu başlıkta. Biriniz bir fikir ortaya atsın, diğerleri tartışsın yine...
tamam İsatnbulu fethetti ee ne olmuşki ona rahmetli
hem başka konu bulamadın mı
rahmeti ile ilgili pek bilgim yok kusura bakmayın
En son Köylü Kızı tarafından 06 Şub 2015, 21:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Fatih Sultan Mehmet'in hakkı ne anlamda yeniyor mesela? Genelde herkesin saygı duyduğu bir devlet adamı...H1N1 yazdı:Tamam emrah ben bi laf atıyorum ortaya :Cemrahk yazdı:Rehber haklı, yaptırım gelmek üzere.Sürekli chat yapmak yerine beyin fırtınası yapın arkadaşlar bu başlıkta. Biriniz bir fikir ortaya atsın, diğerleri tartışsın yine...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk