babam bir keresin de İstanbuldan getirmişti aynı bunlara benziyordu bayılmıştım ama bizim değilmiş bir arkadaşınmış

hayır pek değilim çünkü her sene yeni bir moda çıkarıyorlar va benim bu sene aldığımı bir sonraki sene modası geçti diye giyersem dalga geçiliyorRehber yazdı:Arkadaşlar ülkemizdeki giyim-kuşam devriminden memnun musunuz?
yinede ağlatmasaydın rehberRehber yazdı:Bende memnun değilim özellikle ve özellikle bunu kızlar için hiç uygun görmüyorum herkes yaşadığı şehrinin çarşılarında numunelerini görüyorlar vücut hatlarını belli eden kot pantolonlar inanın öyle bir nefret ediyorum ki bir kere bana zamanında böyle giyinen bir bayan sevgili teklifi etmişti. Kızı onurunu şevkini alaşağı ettim gitti müdüre söyledi pahalıya mal oldu ama olsun ben o kızı ağlattım ya salaklığını yüzüne haykırdım ya o bana kafi. Haklıydım çünkü daha beni tanımıyorsun bile sen kimsin ki bana teklif ediyorsun ama kıza çok ağır laf söyledim çok pis ağlattım.
ne kadar acımasızsın sadece kabul etmeseydin de yeter, ağlatmak falan karşında birde bir kız hiç hoş olmadı yakıştıramadımRehber yazdı:Bende memnun değilim özellikle ve özellikle bunu kızlar için hiç uygun görmüyorum herkes yaşadığı şehrinin çarşılarında numunelerini görüyorlar vücut hatlarını belli eden kot pantolonlar inanın öyle bir nefret ediyorum ki bir kere bana zamanında böyle giyinen bir bayan sevgili teklifi etmişti. Kızı onurunu şevkini alaşağı ettim gitti müdüre söyledi pahalıya mal oldu ama olsun ben o kızı ağlattım ya salaklığını yüzüne haykırdım ya o bana kafi. Haklıydım çünkü daha beni tanımıyorsun bile sen kimsin ki bana teklif ediyorsun ama kıza çok ağır laf söyledim çok pis ağlattım.
çocukluk aklı çok temizrüfeyde yazdı:Ben yokkene neler olmuş böyle![]()
Çocukluk anısı ımm
Biz trabzonluyuz yaın köye gitmiştik bi kere benım bi buyuk ablamla oyun kurduk orda herkes nerde ot bulsa keser ineklere yem için bizde iskemle (tabure) leri inek yapıpyoldaki butun otları kesip oyle oyun kurmustuk annem buyuk ablam hala hatırladıkça çok gulerler hayal gücüm oldukça fazlaydı
![]()
![]()
Maviş Yeşim iki tane muhabbet kuşumuz vardı çok korkarım hayvanlardan açtılarmı inadına bana gelirlerdi aglamaktan bi hal olurdum kafese konulunca nazlardım amaTeş okşayarak sevdiğim hayvan Tavşanımız Pamuk oldu çoook tatlıydıı
Aferin alkış sana Enes..Rehber yazdı:Bende memnun değilim özellikle ve özellikle bunu kızlar için hiç uygun görmüyorum herkes yaşadığı şehrinin çarşılarında numunelerini görüyorlar vücut hatlarını belli eden kot pantolonlar inanın öyle bir nefret ediyorum ki bir kere bana zamanında böyle giyinen bir bayan sevgili teklifi etmişti. Kızı onurunu şevkini alaşağı ettim gitti müdüre söyledi pahalıya mal oldu ama olsun ben o kızı ağlattım ya salaklığını yüzüne haykırdım ya o bana kafi. Haklıydım çünkü daha beni tanımıyorsun bile sen kimsin ki bana teklif ediyorsun ama kıza çok ağır laf söyledim çok pis ağlattım.
ayy ne kötü olmuş iyi mi barirüfeyde yazdı:Çok tatlı gercekten bembeyazdı ama biz apartmanda oturuyorduk 3. katta canım balkona sıgmadı buyuyunce babamın bir arkadası köylük bi yerde idi ona verdik ıkıncı kattan alttaki kız tavsan için atlayıp 2 kez bacagını kırdı
Rehber sen hep aynısın yaşantın dine bu kadar düşkünlüğün harika mükemmel ama yanlış şekilde davranıyorsun çok fevrisin dinimiz hoşgörü dini, dinimizde zorlama yok birazcık hoşgörülü ve sakince yaklaşsan insanlar seni daha içtenlikle dinlerRehber yazdı:Tamam da Rüfeyde Abla o zamanlar ergendik ne bilek şimdi teklif etse yapar mıyım öyle bir şey asla nasihat ederim red ederim şimdi olsa
kızın ismini bile unutmamışım nazlı idi