Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Ara 2014, 18:12

ayy çok sivimliler bayılıyorum yaaa. :gul:
babam bir keresin de İstanbuldan getirmişti aynı bunlara benziyordu bayılmıştım ama bizim değilmiş bir arkadaşınmış :23:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 18:14

Arkadaşlar ülkemizdeki giyim-kuşam devriminden memnun musunuz?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Ara 2014, 18:17

Rehber yazdı:Arkadaşlar ülkemizdeki giyim-kuşam devriminden memnun musunuz?
hayır pek değilim çünkü her sene yeni bir moda çıkarıyorlar va benim bu sene aldığımı bir sonraki sene modası geçti diye giyersem dalga geçiliyor :22:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 18:18

bende memnum değilim
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 18:24

Bende memnun değilim özellikle ve özellikle bunu kızlar için hiç uygun görmüyorum herkes yaşadığı şehrinin çarşılarında numunelerini görüyorlar vücut hatlarını belli eden kot pantolonlar inanın öyle bir nefret ediyorum ki bir kere bana zamanında böyle giyinen bir bayan sevgili teklifi etmişti. Kızı onurunu şevkini alaşağı ettim gitti müdüre söyledi pahalıya mal oldu ama olsun ben o kızı ağlattım ya salaklığını yüzüne haykırdım ya o bana kafi. Haklıydım çünkü daha beni tanımıyorsun bile sen kimsin ki bana teklif ediyorsun ama kıza çok ağır laf söyledim çok pis ağlattım.

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 18:26

Rehber yazdı:Bende memnun değilim özellikle ve özellikle bunu kızlar için hiç uygun görmüyorum herkes yaşadığı şehrinin çarşılarında numunelerini görüyorlar vücut hatlarını belli eden kot pantolonlar inanın öyle bir nefret ediyorum ki bir kere bana zamanında böyle giyinen bir bayan sevgili teklifi etmişti. Kızı onurunu şevkini alaşağı ettim gitti müdüre söyledi pahalıya mal oldu ama olsun ben o kızı ağlattım ya salaklığını yüzüne haykırdım ya o bana kafi. Haklıydım çünkü daha beni tanımıyorsun bile sen kimsin ki bana teklif ediyorsun ama kıza çok ağır laf söyledim çok pis ağlattım.
yinede ağlatmasaydın rehber :26:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Ara 2014, 18:28

Rehber yazdı:Bende memnun değilim özellikle ve özellikle bunu kızlar için hiç uygun görmüyorum herkes yaşadığı şehrinin çarşılarında numunelerini görüyorlar vücut hatlarını belli eden kot pantolonlar inanın öyle bir nefret ediyorum ki bir kere bana zamanında böyle giyinen bir bayan sevgili teklifi etmişti. Kızı onurunu şevkini alaşağı ettim gitti müdüre söyledi pahalıya mal oldu ama olsun ben o kızı ağlattım ya salaklığını yüzüne haykırdım ya o bana kafi. Haklıydım çünkü daha beni tanımıyorsun bile sen kimsin ki bana teklif ediyorsun ama kıza çok ağır laf söyledim çok pis ağlattım.
ne kadar acımasızsın sadece kabul etmeseydin de yeter, ağlatmak falan karşında birde bir kız hiç hoş olmadı yakıştıramadım :43:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 18:30

kendi kaşındı bende kaşıdım o zamanlar örgün lisede okuyordum herkes ergenlik çağında idi kimse okumak için gelmiyordu kızlar koca arıyordu erkeklerde kullanacak çorap arıyordu ben hariç :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 18:30

Ben yokkene neler olmuş böyle :45:

Çocukluk anısı ımm
Biz trabzonluyuz yaın köye gitmiştik bi kere benım bi buyuk ablamla oyun kurduk orda herkes nerde ot bulsa keser ineklere yem için bizde iskemle (tabure) leri inek yapıp :tipik: yoldaki butun otları kesip oyle oyun kurmustuk annem buyuk ablam hala hatırladıkça çok gulerler hayal gücüm oldukça fazlaydı :26: :utanma:

Maviş Yeşim iki tane muhabbet kuşumuz vardı çok korkarım hayvanlardan açtılarmı inadına bana gelirlerdi aglamaktan bi hal olurdum kafese konulunca nazlardım ama :06: Teş okşayarak sevdiğim hayvan Tavşanımız Pamuk oldu çoook tatlıydıı :hehe:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 18:33

rüfeyde yazdı:Ben yokkene neler olmuş böyle :45:

Çocukluk anısı ımm
Biz trabzonluyuz yaın köye gitmiştik bi kere benım bi buyuk ablamla oyun kurduk orda herkes nerde ot bulsa keser ineklere yem için bizde iskemle (tabure) leri inek yapıp :tipik: yoldaki butun otları kesip oyle oyun kurmustuk annem buyuk ablam hala hatırladıkça çok gulerler hayal gücüm oldukça fazlaydı :26: :utanma:

Maviş Yeşim iki tane muhabbet kuşumuz vardı çok korkarım hayvanlardan açtılarmı inadına bana gelirlerdi aglamaktan bi hal olurdum kafese konulunca nazlardım ama :06: Teş okşayarak sevdiğim hayvan Tavşanımız Pamuk oldu çoook tatlıydıı :hehe:
çocukluk aklı çok temiz :utanma: bizimde tavşanımız vardı çok tatlı oluyorlar canım dimi
köyde yaşamak ise ayrı bir güzellik

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 18:36

Aferin alkış sana Enes..
Şimdi şöyle düşün o kız ileride yaşamından pişman olup hakiki müslüman olmak için tövbe etmiş Rabbine yalvarmış ve sende bu hareketinden pişman olmussun çünkü bir genç kızın ahını almış kalbini kırmışsın sende Rabbinden af dilemişsin dinimize göre Allah hangisini affeder ?

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 18:37

Çok tatlı gercekten bembeyazdı ama biz apartmanda oturuyorduk 3. katta canım balkona sıgmadı buyuyunce babamın bir arkadası köylük bi yerde idi ona verdik ıkıncı kattan alttaki kız tavsan için atlayıp 2 kez bacagını kırdı :lol:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 18:38

Tamam da Rüfeyde Abla o zamanlar ergendik ne bilek şimdi teklif etse yapar mıyım öyle bir şey asla nasihat ederim red ederim şimdi olsa

kızın ismini bile unutmamışım nazlı idi :mrgreen:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 18:39

rüfeyde yazdı:Çok tatlı gercekten bembeyazdı ama biz apartmanda oturuyorduk 3. katta canım balkona sıgmadı buyuyunce babamın bir arkadası köylük bi yerde idi ona verdik ıkıncı kattan alttaki kız tavsan için atlayıp 2 kez bacagını kırdı :lol:
ayy ne kötü olmuş iyi mi bari :gul: bizim 50 tane vardı :utanma: alışmışlardı

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 18:40

Rehber yazdı:Tamam da Rüfeyde Abla o zamanlar ergendik ne bilek şimdi teklif etse yapar mıyım öyle bir şey asla nasihat ederim red ederim şimdi olsa

kızın ismini bile unutmamışım nazlı idi :mrgreen:
Rehber sen hep aynısın yaşantın dine bu kadar düşkünlüğün harika mükemmel ama yanlış şekilde davranıyorsun çok fevrisin dinimiz hoşgörü dini, dinimizde zorlama yok birazcık hoşgörülü ve sakince yaklaşsan insanlar seni daha içtenlikle dinler :gozkırkma:

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön