Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
tebessümm yazdı:o ne ya![]()
![]()
![]()
![]()
smiley diyorum
![]()
![]()
De de kar yagıyormu oralara :C
Sonunda hepimiz ölürüz
Rehber bir dediğin diğerini tutmuyor Kur'an ne derse onu yaparım diyorsun ama yapmıyorsun.Kur'an-ı Kerim diyor ki : (Nisa 148) "Allah, mahkeme huzurunda, devlet yetkilileri önünde, zulme uğrayan, zarar gören tarafından dile getirilen bilgilerin dışında, kötülüğün açıkça söylenmesini, ilanını, yayılmasını sevmez. Allah her şeyi işitir, her şeyi bilir."Rehber yazdı:Dostum ne demek istediğini anlıyorum ben Kur'an Kerim ne derse ona inanırım.
Batı köpeklerinden nefret ettiğim kadar felsefeden de nefret ederim.
Hani Kur'an ne derse ona inanıyordun neden o zaman dediğini yapmıyorsun da yüzünü görmediğin bir millete bile köpek diyorsun.
Senin nefret ettiğin o felsefeciler varya birkaç tane örnek vereyim Molla Cami,Zemahşeri,Farabi,İbn-i Sina,Biruni,Mevlana bunlar da felsefeci aynı zamanda alimler.İtikatları ne kadar sağlam kişilikler artık sen düşün.
Mevlananın bir sözü var yaygındır ama yinede yazayım.Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol.
Büyüklere öle laf deme biber sürerim dilinetebessümm yazdı:yağmıyor evladım![]()
![]()

Sonunda hepimiz ölürüz
Yaşlılık değil Bunuyorsun :Ctebessümm yazdı:kaç yaşındaydın unuttum![]()
yaşlılık ne yapcan
Sonunda hepimiz ölürüz
Bir kaşık suda boğacağım onu. Yine ağzına ne gelirse yazıyor forumda. Biraz eleme yap diyorum yazmadan. Belki eliyordur ve elemeden yazsa savaş çıkartır Batı ve Hristiyan alemi ile aramızda ama bilmiyorum işte...Köylü Kızı yazdı:rehber... ne dedinde kızdırdın emrah abimi![]()
valla bak seni kılıçla vuracak

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Masa tenisi maçındayım arkadaşlar reklamlardan sonra konuşalım.