Ne alem adamsın ya hem Batı'ya sövüp sayıyosun hemde adamların çıkardığı oyunu oynuyorsun.Rehber yazdı:Masa tenisi maçındayım arkadaşlar reklamlardan sonra konuşalım.
Hedefin Türkiye'nin en seçkin üniversitelerinden biri; Marmara Üniversitesi. Dolayısıyla elinden gelenin en iyisini yapman şart, çok sıkı bir tempoyla ders çalışmalısın...Köylü Kızı yazdı:varya şuan öyle bir ders çalışıyorumki pcnin önünden kalkmadım
sanırım şimdi kendime geliyorum...
şimdi çok güzel bir kitap okuyacam gerçekten faydalı bir kitap kız kardeşim getirmiş adı ''ben öğrenciyim'' urfalı biri yazmış bu kitabı..
hatta bir sözünü yazayım size::: ''Unutmayın ders çalışmaya, konuları öğrenmeye muhtaçsınız ve fazlasıyla ihtiyacınız var. Çünkü senin bir hedefin var, hedefe giderken vicdanının hakemliğinde ben elimden geleni yaptım demen lazım..Yusuf Çoban''' bu yazıdan sonra insan çalışmak istiyor gerçekten
ebu bekir başarılar diliyorum kardeşim... ikimizde İnşallah başarırız
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır diyorsun yani :CKöylü Kızı yazdı:varya şuan öyle bir ders çalışıyorumki pcnin önünden kalkmadım
sanırım şimdi kendime geliyorum...
şimdi çok güzel bir kitap okuyacam gerçekten faydalı bir kitap kız kardeşim getirmiş adı ''ben öğrenciyim'' urfalı biri yazmış bu kitabı..
hatta bir sözünü yazayım size::: ''Unutmayın ders çalışmaya, konuları öğrenmeye muhtaçsınız ve fazlasıyla ihtiyacınız var. Çünkü senin bir hedefin var, hedefe giderken vicdanının hakemliğinde ben elimden geleni yaptım demen lazım..Yusuf Çoban''' bu yazıdan sonra insan çalışmak istiyor gerçekten
ebu bekir başarılar diliyorum kardeşim... ikimizde İnşallah başarırız
Niye diyecem kesin abuk sabuk birşey dir ya neyse :C Niyetebessümm yazdı:sinir oldum![]()
Kişisel Algılama genetiklerinizde var :Ctebessümm yazdı:ne abuk sabukluğumu gördün![]()
![]()
![]()
![]()
aile meselesi![]()
![]()
![]()
Konu aile meselesi ise aklını dinleme yoksa Aile faciası olabilirtebessümm yazdı:siz kalbinizi mi yoksa aklınızı mı dinlersiniz?![]()
Ozaman isyan et sevdigin kişiyle aran acılsın ee sonra acı cek öyle yap ozaman rahatlayacaksan .tebessümm yazdı:zaten hep kalbimi dinlerim bu yüzdeb böle ya
aman onlr üzülmesin diye bu![]()
![]()
hale geldim