11 12 mayıs sınavları genel değerlendirme

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Re: 11 12 mayıs sınavları genel değerlendirme

Mesaj gönderen elif işlek » 13 May 2013, 05:50

emrah42 yazdı:
lilas yazdı:sabahki oturum dünya tarihi neydi öyle yaa geçmiş sınav sorulariyla hiçmi hiç alakasi yoktu geçmiş sınav sorularindan 80 95 arasi alirken bu sınavdan 60 alsam sevinecegim

Katılıyorum sana şu an bende şoktayım 1 ve 2 yi seçmiştim 2 biraz daha kolay geldi sanki ama ondanda pek umutlu degilim :(
ben birincisinden kaldım zaten çok zordu ya ikincisi daha kolaydı sanki onun cevaplarına bakmadım daha 4 kredi gitti şimdiden :?
çağdaş.türk-2 den bi soru kafama takıldı soruda bir yanlışlık mı var anlamadım 6. soru şu cumhuriyet senatosu ile ilgili soru.. şıklarda tarihler verilmişti doğru cevabı bilen varmı?
ben 1924 yaptım ama ne soruyu anldım ne mantık yürütebildim salladım yani :roll:

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

besy
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen besy » 13 May 2013, 06:21

İlk oturumde sadece türk edebiyatı 8'den girdim güzel geçti.

İkinci oturumda coğrafya 5 ve trafik ve ilk yardım 2'den girdim. Coğrafya fazla zor değildi ama kafa karıştırıcıydı. Trafik ve ilk yardım şaka gibiydi resmen. İlkokul çocuklarına falan mı hazırlatmışlardı soruları?

Üçüncü oturumda din kültürü 8, coğrafya 6 ve seçmeli ingilizce 7'den girdim. Hepsi orta halliydi.

Son oturumda dil ve anlatım 8 + seçmelisi, ingilizce 8 + seçmelisi ve mantık 1'den girdim. Mantık çok basitti, dil ve anlatım fena değildi, ama ingilizce'ye sadece son gece çalışabildiğim için biraz zorladı.
Bakalım artık ne olacak...

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 13 May 2013, 07:30

Hepinizin 65 puandan aşağı herhangi bir not almamanız dileğim ile geçmiş olsun diyorum.
Aslında tarih sorularını bende merak ettim sorular yayımlanınca buraya link paylaşın indireyim bende. :roll:

murattt

Mesaj gönderen murattt » 13 May 2013, 07:45

Tarih sorularinda kısmen şekil değişikliğine gidilmiş ve mantığı alışılagelmiş eğitek sorularına epey uzak. Eğitek sorularına aşina olmuş arkadşlar oldukça zorlanmış

Citizen
Acemi

Mesaj gönderen Citizen » 14 May 2013, 20:40

Sözel derslerden tarih ve inkilap sınavları gerçekten çok zordu geçen senelere göre çok farklı konulardan sormuşlar.Birde testin başına zor başladığımız zaman gerisi kolaydı baya, ilk soruları kolay olanlarda genel olarak çok zordu. :D

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 14 May 2013, 22:06

Citizen yazdı:Sözel derslerden tarih ve inkilap sınavları gerçekten çok zordu geçen senelere göre çok farklı konulardan sormuşlar.Birde testin başına zor başladığımız zaman gerisi kolaydı baya, ilk soruları kolay olanlarda genel olarak çok zordu. :D
bnce inkilap ve tarih cok kolaydı geçen seneye göre sadece eğer çalışılmıssa yapılabilirdi sadece soru tarzları farklıydııı farklı farklı sormuşlardı insanın kafsını karıştırıcı dire bu nkim bu nedir diye sormamışlar

Kullanıcı avatarı
mavigöz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen mavigöz » 14 May 2013, 23:44

geçmişim hepsini :mrgreen: ingilizceyi vermişimde s.ingilizceyi bilmiyorum onuda geçmişimödir inşallah geçtiysem onuda bu dönemde 30 kredi alıyorum :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 14 May 2013, 23:47

bnm de geometriyi bilmiyom inş onlarıda geçersem bnde belki alırım

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 14 May 2013, 23:56

mavigöz yazdı:geçmişim hepsini :mrgreen: ingilizceyi vermişimde s.ingilizceyi bilmiyorum onuda geçmişimödir inşallah geçtiysem onuda bu dönemde 30 kredi alıyorum :mrgreen:
Hayatmı'OdaNe yazdı:bnm de geometriyi bilmiyom inş onlarıda geçersem bnde belki alırım
ne güzel ikinizide tebrik ediyorum ve bende de bu dönemimi en kötü en berbat dönem ilan ediyorum
sanki hiç olmamış gibi devam edeceğim yeterince moralim bozuldu :cry:

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 15 May 2013, 00:05

elif işlek yazdı:
emrah42 yazdı:
lilas yazdı:sabahki oturum dünya tarihi neydi öyle yaa geçmiş sınav sorulariyla hiçmi hiç alakasi yoktu geçmiş sınav sorularindan 80 95 arasi alirken bu sınavdan 60 alsam sevinecegim

Katılıyorum sana şu an bende şoktayım 1 ve 2 yi seçmiştim 2 biraz daha kolay geldi sanki ama ondanda pek umutlu degilim :(
ben birincisinden kaldım zaten çok zordu ya ikincisi daha kolaydı sanki onun cevaplarına bakmadım daha 4 kredi gitti şimdiden :?
çağdaş.türk-2 den bi soru kafama takıldı soruda bir yanlışlık mı var anlamadım 6. soru şu cumhuriyet senatosu ile ilgili soru.. şıklarda tarihler verilmişti doğru cevabı bilen varmı?
ben 1924 yaptım ama ne soruyu anldım ne mantık yürütebildim salladım yani :roll:

Bu soruyu yanlış olsada iptal etseler ya iyi bakın yanlış soru vardır belki aralarında :)
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 15 May 2013, 00:12

evet bu sorunun doğruluğundan şüphe ediyorum daha doğrusu soru çok saçma geldi
Türkiye Cumhuriyeti devletinde Cumhuriyet Senatosu aşağıdaki anayasalardan hangisi ile oluşturulmuştur? soru aynen böyle ama ben aşağı seçeneklere baktığımda anayasa falan göremiyorum sadece tarihleri var :roll:

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 15 May 2013, 14:54

elif işlek yazdı:evet bu sorunun doğruluğundan şüphe ediyorum daha doğrusu soru çok saçma geldi
Türkiye Cumhuriyeti devletinde Cumhuriyet Senatosu aşağıdaki anayasalardan hangisi ile oluşturulmuştur? soru aynen böyle ama ben aşağı seçeneklere baktığımda anayasa falan göremiyorum sadece tarihleri var :roll:

dilekçe yazalım o zaman bu soruyu iptal ederlerse ben bu dersi geçerim
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 15 May 2013, 19:09

emrah42 yazdı:
elif işlek yazdı:evet bu sorunun doğruluğundan şüphe ediyorum daha doğrusu soru çok saçma geldi

keşke öyle olsa iptal etseler bu soru yüzünden kaldım :cry:

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 15 May 2013, 23:30

elif işlek yazdı:
emrah42 yazdı:

keşke öyle olsa iptal etseler bu soru yüzünden kaldım :cry:
aynen bende birde titanic batırdı beni :(

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 15 May 2013, 23:34

yok benim o soru doğru son anda değiştirdim ve titanic yaptım ama o diğer soruyu iptal etseler keşke :roll: iptal olunan soruları nasıl öğrenceğiz ya acaba sonuçlar açıklanınca mı belli olur yada dilekçe falan mı yollanması gerekiyor bu konuda bilgisi olan varmı?

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön