Hayır karışık değil sohbetimize katılabilirsin sendehtc-directioner yazdı:Burda olaylar karışmış en iyisi bulaşmayayım

Hala çapkın hala çapkınREHBER yazdı:Senin ecucuk çapkınlığın bizi buralara getirdi.

Hayır karışık değil sohbetimize katılabilirsin sendehtc-directioner yazdı:Burda olaylar karışmış en iyisi bulaşmayayım
Hala çapkın hala çapkınREHBER yazdı:Senin ecucuk çapkınlığın bizi buralara getirdi.
Dur ben yeni konu açayım oradan devam edek ne dersiniz hem hiç konu açmadım ben ilk defa açmış olurumnail yazdı: E muhabeti ilerletmek açısından sormak istiyorum nerelerde ikamet ediyorsunuz bakalım ?![]()
Dur sen konuyu yarın aç yarın devam ederiz bu günlük burada biraz gırgır yapalımREHBER yazdı: Dur ben yeni konu açayım oradan devam edek ne dersiniz hem hiç konu açmadım ben ilk defa açmış olurum
Haha güldük buna bak espri kabiliyeti denen şeyi aşmış yalayıp yutmuşsunatesates yazdı:forum A.Ö.L de
Benim espiri anlayışıma hakeret mi ediyorsun sennail yazdı:Dur sen konuyu yarın aç yarın devam ederiz bu günlük burada biraz gırgır yapalımREHBER yazdı: Dur ben yeni konu açayım oradan devam edek ne dersiniz hem hiç konu açmadım ben ilk defa açmış olurum![]()
Haha güldük buna bak espri kabiliyeti denen şeyi aşmış yalayıp yutmuşsunatesates yazdı:forum A.Ö.L de![]()
Ya ciddi sordum dostum ben İzmir'deyim
atesates yazdı:forum A.Ö.L de
htc-directioner yazdı:atesates yazdı:forum A.Ö.L desüpersin neşe
![]()
![]()
ordan erkek gibi mi duruyorummnail yazdı:Bilgi kirliliği bu rehber resmen ya![]()
haklısınız benim konuya konu ekliyor
Ya kim kıızzz kim erkeeeek belli değil adınızı yazsanız olmaz yani demi..