Yarın İstanbul kardan dolayı okullar tatil oldu. halk eğitim ve okula gidemicem bu Nasıl istir ya ekstra gun verirler mi arkadaşlar cok az Zaman kaldıla tahzen yazdı:Hayır pazartesi gidicem bugün gidemedim. HEM'ler birbirinden bağımsızmı yürütüyolar bu işleri anlamadım.
Beni gönderdiler böyle bisey yok nerden duydun diye, ama bizim ( aöl) öğrencilerini sadece bir lise kayıt yapıyodu. Ondanda kaynaklanıyo olabilir. Bilemedim...
YGS Başvuracaklar Lütfen Okusun
Re: YGS Başvuracaklar Lütfen Okusun
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Ekstra gün vermezler büyük ihtimale yalnız Halk Eğitim Merkezlerinin kapalı olduğunu sanmıyorum ayrıca ÖSYM bürolarından'da yapabilirsiniz sadece liselerde değil kayıt işlemleri .safiye yazdı:Yarın İstanbul kardan dolayı okullar tatil oldu. halk eğitim ve okula gidemicem bu Nasıl istir ya ekstra gun verirler mi arkadaşlar cok az Zaman kaldıla tahzen yazdı:Hayır pazartesi gidicem bugün gidemedim. HEM'ler birbirinden bağımsızmı yürütüyolar bu işleri anlamadım.
Beni gönderdiler böyle bisey yok nerden duydun diye, ama bizim ( aöl) öğrencilerini sadece bir lise kayıt yapıyodu. Ondanda kaynaklanıyo olabilir. Bilemedim...
Dersatatürk yazdı:Ekstra gün vermezler büyük ihtimale yalnız Halk Eğitim Merkezlerinin kapalı olduğunu sanmıyorum ayrıca ÖSYM bürolarından'da yapabilirsiniz sadece liselerde değil kayıt işlemleri .safiye yazdı:Yarın İstanbul kardan dolayı okullar tatil oldu. halk eğitim ve okula gidemicem bu Nasıl istir ya ekstra gun verirler mi arkadaşlar cok az Zaman kaldıla tahzen yazdı:Hayır pazartesi gidicem bugün gidemedim. HEM'ler birbirinden bağımsızmı yürütüyolar bu işleri anlamadım.
Kar tatilinin açıklandığı haberin içinde söyle bi yazı okudum, "Kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla; anaokulları, ilk, orta, liselerde eğitim ve öğretime, özel kreş, gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ve Halk Eğitim Merkezlerinin faaliyetlerine, 18 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür."
:/ teşekkür ederim
196 kredi # MEZUN•
21.03.2016
21.03.2016
Ben yaptım bugün hiç bir sorun olmadı. Sadece iki yerde yapılıyodu biri imam hatip diğeri yüksek okul. Sizin ordada yuksek okulda yapılıyo olabilir veya üniversite.