İnşallah diyeceğim de inşallah'a bırakma bence. 444 0 632 iletişim merkezini arayıp sor derim.OnuReis yazdı: 07 Eyl 2018, 01:34_cid_ yazdı: 07 Eyl 2018, 00:36Kayıt yenilemeler başlamadı, ilk kayıt içindi ödeme ama kayıt yenileme olarak geçerli sayılabiliyormuş. Kayıt yenileme tarihini mi beklesen bilemedim. Jezxy helppp! Ayrıca kayıt yenileme olsaydı bile hemen sistemde gözükmez.OnuReis yazdı: 06 Eyl 2018, 23:56 Selamınaleyküm ben açık lise kayıt yenilemek için bankaya paramı yatırdım fakat öğrenci girişi yaptığım zaman ücret bilgilerinde kayıt yapılmadı diyor yardımcı olur musunuz?
Yani şuan sistemde kayıt yapılmadı diyor otomatikmen kayıt yenileme tarihinde yatırılan ücret kendiliğinden kayıt eder mi?
2018 - 1.Dönem İLK KAYIT 23 EKİM 2018 UZALTILMIŞTIR !!!
Re: 2018 - 1.DÖNEM İLK KAYIT 03 Eylül - 21 Eylül 2018
Üçret Kısmında Sorun Yaşayan Arkadaşlar
Panik Yapmanıza Gerek Yok Makbuzunu SAKLADIĞINIZ TAKTİRDE
"MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU SINAVLARA SEHVEN YATIRILAN ÜCRETLERİN İADESİNE YAPILIYOR"
ŞU BAĞLANTIDAN Açıklamayı Detaylıca Okuyabilirsiniz
Elinizdeki Makmuzu Kayıt Yenilemeler Açılıncaya Kadar Bekletin.
Durum Hala Devam Ederse Açıklamada Yapılması Gerekenleri Uygulayın.
Panik Yapmanıza Gerek Yok Makbuzunu SAKLADIĞINIZ TAKTİRDE
"MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU SINAVLARA SEHVEN YATIRILAN ÜCRETLERİN İADESİNE YAPILIYOR"
ŞU BAĞLANTIDAN Açıklamayı Detaylıca Okuyabilirsiniz
Elinizdeki Makmuzu Kayıt Yenilemeler Açılıncaya Kadar Bekletin.
Durum Hala Devam Ederse Açıklamada Yapılması Gerekenleri Uygulayın.
Tamam teşekkürler._cid_ yazdı: 07 Eyl 2018, 01:53İnşallah diyeceğim de inşallah'a bırakma bence. 444 0 632 iletişim merkezini arayıp sor derim.OnuReis yazdı: 07 Eyl 2018, 01:34_cid_ yazdı: 07 Eyl 2018, 00:36
Kayıt yenilemeler başlamadı, ilk kayıt içindi ödeme ama kayıt yenileme olarak geçerli sayılabiliyormuş. Kayıt yenileme tarihini mi beklesen bilemedim. Jezxy helppp! Ayrıca kayıt yenileme olsaydı bile hemen sistemde gözükmez.
Yani şuan sistemde kayıt yapılmadı diyor otomatikmen kayıt yenileme tarihinde yatırılan ücret kendiliğinden kayıt eder mi?
Kayıt Yenilemeler Ne Zaman Açılır Bilgisi Olan Varmı ?
Hocam Tamamen Tahmini Olmakla Beraber ...
Haftaya Açılır Gibi Sonraki Hafta Zaten Artık Örgün Eğitim Falan Başlıyor.
Halk eğitime kayıt için gitmeden önce 30 Tl'Lik sınav parasını yatırmamız gerekiyor değil mi?
Aynen Makbuzu Almayı UnutmayınTetelac yazdı: 09 Eyl 2018, 21:59 Halk eğitime kayıt için gitmeden önce 30 Tl'Lik sınav parasını yatırmamız gerekiyor değil mi?
Kimlik Numaranıza Belirtilen Üçreti Yatırıp Ondan Sonra Halkeğitime Gitmeniz Gerekiyor.
Kayıt yenileme açıldıktan sonra yine internet üzerinden yapabilecekmiyiz yoksa eski usül parayı yatırıp okuldan mı yapmamız gerekecek ?
Yine İnternetden Ödeme Şeklinde Devam Edilir Hocam Bu Senede Değişen Birşey Olmaz.harsan21 yazdı: 10 Eyl 2018, 13:34 Kayıt yenileme açıldıktan sonra yine internet üzerinden yapabilecekmiyiz yoksa eski usül parayı yatırıp okuldan mı yapmamız gerekecek ?
Merhaba halk eğitime gittim kayıt için ama lisemden tasdikname almam gerektiği söylendi ben mi yanlış biliyorum e okulda kaydı olanın sadece kimlik ve dilekçe ile gitmesi gerketiğini, görevli iki yerde de okuyor gözükemessin o yüzden liseden tasdikname istemelisin dedi.
Tetelac yazdı: 10 Eyl 2018, 15:36 Merhaba halk eğitime gittim kayıt için ama lisemden tasdikname almam gerektiği söylendi ben mi yanlış biliyorum e okulda kaydı olanın sadece kimlik ve dilekçe ile gitmesi gerketiğini, görevli iki yerde de okuyor gözükemessin o yüzden liseden tasdikname istemelisin dedi.

Hocam Kesin Sistemsel Sıkıntı Var Kaydınızı O OKULDAN DÜŞÜREMİYORLAR HERALDE !
NORMALDE YAPTIĞINIZ İŞLEM DOĞRUDUR. KILAVUZDA BİLE BÖYLE BELİRTİLMİŞ.
AMA MEMUR BÖYLE İSTEDİ İSE YAPACAK FAZLA BİR SEÇENEK KALMIYOR.
Bilgilendirme niyetiyle biraz yazayım dedim açık lise kurumlarında görevliler ne yazık ki eski sistem ağızıyla konuşuyorlar ve tasdikname kestirmelisin diye söylüyorlar okuldan ama aslında artık tasdikname kesme diye bir sistem yok artık idare panelinde o yüzden okulunuza gittiğinizde müdür yardımıcınıza eokul panelinden ayrılma işlemleri bölümünden kendi isteğiyle örgünden dışarı çıktı seçtirip kaydetmesini isteyin.Tetelac yazdı: 10 Eyl 2018, 15:36 Merhaba halk eğitime gittim kayıt için ama lisemden tasdikname almam gerektiği söylendi ben mi yanlış biliyorum e okulda kaydı olanın sadece kimlik ve dilekçe ile gitmesi gerketiğini, görevli iki yerde de okuyor gözükemessin o yüzden liseden tasdikname istemelisin dedi.
Dün baya uğraştık bilgi yetersizliğinden ama sonunda hallettik kayıt işini

# ÖNEMLİ NOT
Ek sınav başvurularının yapılacağı 11-18 Eylül 2018 tarihleri arasında İLK KAYIT İŞLEMİ YAPILMAYACAKTIR.
Ek sınav başvurularının yapılacağı 11-18 Eylül 2018 tarihleri arasında İLK KAYIT İŞLEMİ YAPILMAYACAKTIR.
jexzy ben aceleci davranıp kayıt ücreti ödememem gerekirden ödedim kayıt yenileme yapmam gerekiyordu şimdi ek sınav açıldı ama ödeyemiyorum o para ek sınav yerine mi geçecek acaba sistem böyle bir tc no yok diyor napmalıyım
.....Hiç Bİr Şey İçin Geç Değildir....
EK SINAVA GİRİCEKMİSİNİZ ?
YOKSA SADECE BU DÖNEM KAYIT YENİLEMEMİ YAPMAK İSTİYORSUNUZ ?