Dün tekrar MEB iletişim hattını aradım ve bir dilekce oluşturmalarını istedim. Bu gün dilekce başvurum sonuçlandı ve benim kayıdım tamamlandı.beytullah446 yazdı: 25 Eyl 2018, 03:11 bende yeni kayıt diye gittim meğerse ilk kayıtlar açılmış ben yatırdım fakat işlem yapılamadı yazıyor işleme koyarlar mı acaba yoksa arıcaz mi illa
Kayıt Yapılamadı / Ders Seçim Hatası / Gözükmeyen ORTAK Dersler
Re: Kayıt Yapılamadı ..
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

En Yüce Unvandan da Yüce ''Türklük''
blk10 yazdı: 25 Eyl 2018, 11:02 EVET ARKADAŞLAR ALAN YOK -2 OLDUM HENÜZ DERS EKLENMEDİ AMA
OKUL DÖNEMİ ALAN / BÖLÜM DÖNEM SIRA KAYIT TARİHİ KAYIT KURUM ADI KONTROL
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK 2004 - 1 SOSYAL BİLİMLER 1 SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK 2004 - 2 SOSYAL BİLİMLER 2 SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK 2005 - 1 SOSYAL BİLİMLER 3 SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK 2005 - 2 SOSYAL BİLİMLER 4 SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2009 - 2 SOSYAL BİLİMLER 5 19/02/2010 BALIKESİR / KARESİ / Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (757280) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2012 - 2 ALAN YOK 6 31/01/2013 BALIKESİR / KARESİ / Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (757280) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2016 - 2 ALAN YOK 7 30/01/2017 BALIKESİR / KARESİ / Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (757280) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2016 - 3 ALAN YOK 8 11/05/2017 BAKANLIK / MERKEZE BAĞLI TAŞRA / Açık Öğretim Lisesi (808388) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2016 - 4 ALAN YOK 26/09/2017 BAKANLIK / MERKEZE BAĞLI TAŞRA / Açık Öğretim Lisesi (808388) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2017 - 1 ALAN YOK 9 25/08/2017 BALIKESİR / KARESİ / Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (757280) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2017 - 2 ALAN YOK 10 11/01/2018 BAKANLIK / MERKEZE BAĞLI TAŞRA / Açık Öğretim Lisesi (808388) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2017 - 3 ALAN YOK 11 09/05/2018 BAKANLIK / MERKEZE BAĞLI TAŞRA / Açık Öğretim Lisesi (808388) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2017 - 4 ALAN YOK 12/09/2018 BALIKESİR / KARESİ / Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (757280) SAĞLAM
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK 2018 - 1 ALAN YOK - 2 12 24/09/2018 BALIKESİR / KARESİ / Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (757280) SAĞLAM
Henüz genel ders ve ders seçme bölümleri açılmadı.
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

Kayıt Yapılmadı
Arkadaşlar, dün kayıt yenileme için ücreti yatırdım fakat hala kayıt yapılmadı gözüküyor. Açık liseyi aradım bana verilen cevap şu: ''Sistemi hala açmadık, yakın zamanda duyuruları takip etmelisiniz, şuan halk eğitime gitmenize gerek yok.'' 3 gün sonra kayıt yenilemeler kapanıyor bir problem olmasın, ne zaman açılır bu? ne yapmamız lazım?
Re: Kayıt Yapılmadı
ŞUAN İTİBARİYLE KAYIT YENİLEMELER YAPILMIŞ VE DERS SEÇME EKRANI AÇILMIŞTIR.
LAKİN DERS SEÇME İÇİN UYGUN DEĞİLDİR DİYOR.
Bende hala kayıt yapılmadı diyor?senator yazdı: 25 Eyl 2018, 13:05 ŞUAN İTİBARİYLE KAYIT YENİLEMELER YAPILMIŞ VE DERS SEÇME EKRANI AÇILMIŞTIR.
Birebir ilgiliden cevabını almışsın. 2009'daki ehliyet sınavım için bile halen kayıt yapılmadı yazıyor ama ben ehliyetimi aldım bile. Kayıt yenileme işleminde halkeğitime gitme zorunluluğu yok kaldı ki daha başvuru süresi dolmadı. Sisteme hemen geçmez bu hep böyle oldu. Halk eğitimi ara o zaman içine sinmiyorsa.
Daha önce kayıt yenileme yaptığım zaman akşamına sistemde görünüyordu. İçime sinmemelik bir durum yok sadece yaptıkları işi doğru düzgün yapmadıkları için insanlar endişe duyuyor, bunda da haklılar bence._cid_ yazdı: 25 Eyl 2018, 13:10 Birebir ilgiliden cevabını almışsın. 2009'daki ehliyet sınavım için bile halen kayıt yapılmadı yazıyor ama ben ehliyetimi aldım bile. Kayıt yenileme işleminde halkeğitime gitme zorunluluğu yok kaldı ki daha başvuru süresi dolmadı. Sisteme hemen geçmez bu hep böyle oldu. Halk eğitimi ara o zaman içine sinmiyorsa.
Sorun olmaz merak etme. ek sınav olayı olduğundan dolayı biraz karşıklık meydana geldi diyelimbluedy yazdı: 25 Eyl 2018, 13:12Daha önce kayıt yenileme yaptığım zaman akşamına sistemde görünüyordu. İçime sinmemelik bir durum yok sadece yaptıkları işi doğru düzgün yapmadıkları için insanlar endişe duyuyor, bunda da haklılar bence._cid_ yazdı: 25 Eyl 2018, 13:10 Birebir ilgiliden cevabını almışsın. 2009'daki ehliyet sınavım için bile halen kayıt yapılmadı yazıyor ama ben ehliyetimi aldım bile. Kayıt yenileme işleminde halkeğitime gitme zorunluluğu yok kaldı ki daha başvuru süresi dolmadı. Sisteme hemen geçmez bu hep böyle oldu. Halk eğitimi ara o zaman içine sinmiyorsa.

İnşallah bir an önce hallederler.senator yazdı: 25 Eyl 2018, 13:13Sorun olmaz merak etme. ek sınav olayı olduğundan dolayı biraz karşıklık meydana geldi diyelimbluedy yazdı: 25 Eyl 2018, 13:12Daha önce kayıt yenileme yaptığım zaman akşamına sistemde görünüyordu. İçime sinmemelik bir durum yok sadece yaptıkları işi doğru düzgün yapmadıkları için insanlar endişe duyuyor, bunda da haklılar bence._cid_ yazdı: 25 Eyl 2018, 13:10 Birebir ilgiliden cevabını almışsın. 2009'daki ehliyet sınavım için bile halen kayıt yapılmadı yazıyor ama ben ehliyetimi aldım bile. Kayıt yenileme işleminde halkeğitime gitme zorunluluğu yok kaldı ki daha başvuru süresi dolmadı. Sisteme hemen geçmez bu hep böyle oldu. Halk eğitimi ara o zaman içine sinmiyorsa.![]()

Haklısın anlıyorum o yüzden halk eğitimi ara dedim. Neyse ki düzeliyor anlaşılan arkadaşların olmuş. Sisteme girdiğin sayfayı yenileyip tekrar sen de bak bakalım inşallah olmuştur seninki de.bluedy yazdı: 25 Eyl 2018, 13:12Daha önce kayıt yenileme yaptığım zaman akşamına sistemde görünüyordu. İçime sinmemelik bir durum yok sadece yaptıkları işi doğru düzgün yapmadıkları için insanlar endişe duyuyor, bunda da haklılar bence._cid_ yazdı: 25 Eyl 2018, 13:10 Birebir ilgiliden cevabını almışsın. 2009'daki ehliyet sınavım için bile halen kayıt yapılmadı yazıyor ama ben ehliyetimi aldım bile. Kayıt yenileme işleminde halkeğitime gitme zorunluluğu yok kaldı ki daha başvuru süresi dolmadı. Sisteme hemen geçmez bu hep böyle oldu. Halk eğitimi ara o zaman içine sinmiyorsa.
Yok maalesef ya, benim ve arkadaşımın da hala aynı._cid_ yazdı: 25 Eyl 2018, 13:15Haklısın anlıyorum o yüzden halk eğitimi ara dedim. Neyse ki düzeliyor anlaşılan arkadaşların olmuş. Sisteme girdiğin sayfayı yenileyip tekrar sen de bak bakalım inşallah olmuştur seninki de.bluedy yazdı: 25 Eyl 2018, 13:12Daha önce kayıt yenileme yaptığım zaman akşamına sistemde görünüyordu. İçime sinmemelik bir durum yok sadece yaptıkları işi doğru düzgün yapmadıkları için insanlar endişe duyuyor, bunda da haklılar bence._cid_ yazdı: 25 Eyl 2018, 13:10 Birebir ilgiliden cevabını almışsın. 2009'daki ehliyet sınavım için bile halen kayıt yapılmadı yazıyor ama ben ehliyetimi aldım bile. Kayıt yenileme işleminde halkeğitime gitme zorunluluğu yok kaldı ki daha başvuru süresi dolmadı. Sisteme hemen geçmez bu hep böyle oldu. Halk eğitimi ara o zaman içine sinmiyorsa.
Bugün halk eğitime gittim sordum parça parça yeniliyorlarmış.Bazı öğrenciler de hala açık değiş ben de de perşembe sabahına kadar açık olur dedi
"Hiç erişeyemeceksin gibi yada,Herşeyi yitireceksin gibi çalış"
Konfüçyüs
Konfüçyüs
DERS SEÇİM BÖLÜMÜ AÇILDI BİLGİNİZ OLSUN AMA ÇOK KAOS OLACAK GİBİ GELİYOR BANA
.....Hiç Bİr Şey İçin Geç Değildir....
Ders seçim ekranı geldi kayıtlar hala yenilenmedi çok garip bir durum gerçekten.