Ve Ek Sınav Günü Geldi Çattı...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Fays
Uzman Doktor

Re: Ve Ek Sınav Günü Geldi Çattı...

Mesaj gönderen Fays » 11 Ağu 2009, 12:04

O soruyu ben de gördüm. ilk nöbet çarşamba,5 günde bir nöbet tuttuğuna göre 23 hafta sonra hangi gün nöbet tutar. onun cevabı yanılmıyorsam pazartesiydi.

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 11 Ağu 2009, 12:16

Hadi artık verin şu soruları neteeeeee :) arkadaşlar 2.ek sınav için mail atmaya başladım ben birlikten güç doğar demiştik yine başlayalım bu yıl bitirelim şu liseyi :)
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

sabah

Mesaj gönderen sabah » 11 Ağu 2009, 17:36

Arkadaslar ben öyle bi olaya şahit oldum ki tüm dikkatim dağıldı elim ayağım boşaldı :oops: . Sınıf gözetmeni önümdeki öğrenciye kopya verdi. Öğretmenin ismini not aldım fakat cevap kağıtları önceden imzalanmış olduğu için şüpheye düştüm. Ya imzası olan öğretmen o öğretmen değilse. Vede çıkışta öğrenci listelerinden ön sırada oturan öğrencinin adınıda not aldım. Şikayet edip etmemekte kararsızım :?:

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 11 Ağu 2009, 17:38

sizde yardım isteseydiniz neden şikayet ediyorsunuzki boşverin kimsenin geleceğinle oynamayın bu lise diploması yüzünden çoğumuz iş bile bulamıyoruz
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

sabah

Mesaj gönderen sabah » 11 Ağu 2009, 22:05

tolga_tolga yazdı:sizde yardım isteseydiniz neden şikayet ediyorsunuzki boşverin kimsenin geleceğinle oynamayın bu lise diploması yüzünden çoğumuz iş bile bulamıyoruz
Ne kadar sığ düşünüyorsunuz yaa. tabi ki lise diploması hepimiz için önemli ama altını çizerek söylüyorum hepimiz için. Bazı kişiler çevrelerini kullanarak kısa yoldan o diplomaya ulaşıyorken neden çoğumuz daha fazla uğraşmak zorundayız acaba? Benim peşinde olduğum olay neden o kişiye yardım ediliyorda bana edilmiyor değil. İsteseydim o durumu kendi lehime çevirirdim.

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 11 Ağu 2009, 22:53

sabah yazdı:
tolga_tolga yazdı:sizde yardım isteseydiniz neden şikayet ediyorsunuzki boşverin kimsenin geleceğinle oynamayın bu lise diploması yüzünden çoğumuz iş bile bulamıyoruz
Ne kadar sığ düşünüyorsunuz yaa. tabi ki lise diploması hepimiz için önemli ama altını çizerek söylüyorum hepimiz için. Bazı kişiler çevrelerini kullanarak kısa yoldan o diplomaya ulaşıyorken neden çoğumuz daha fazla uğraşmak zorundayız acaba? Benim peşinde olduğum olay neden o kişiye yardım ediliyorda bana edilmiyor değil. İsteseydim o durumu kendi lehime çevirirdim.
Bakın şimdi negüzel açıkladınız tanıdığı olduğunu ve torpil olduğunu ilkindede böyle açıklasaydınız zaten yorum bile yapmazdım tabiki kişilsel yardım yapılırsa olaylar farklı olmalı eskiden bir okulda bizede yardım yapıldı ama değil kişisel okul olarak hocalar bilgi paylaşımında bulundu hangi hoca hangi branştaysa o konuyu kendisi çözdü..yardım edilecekse bütün sınıfa yapılmalı ki bence bütün okula ozaman haksızlık oluyor

MuRaT_KS
Doktor

Mesaj gönderen MuRaT_KS » 12 Ağu 2009, 10:50

Sınavda şıkları not alamadım. İlk oturumda öğrenci kimlik kartı yüzünden gözetmenle tartıştım, olaya bina görevlisi müdahil oldu hepsinin gözü üstümdeydi ve hiç kimse cevapları not alamadı. Neyse not almama da gerek yoktu, kredim tamamlandı diye düşünüyorum ama zorunlu iki dersim kalacak gibi.
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön