Çalışın, yaparsınız!

zor olan çalışmak değil benim toplam 202 alan 126 kredim vardı ve sadece bitane alan dersim (çağdaş dünya ve türk tarihi 2 ) kaldığı için girecektim ve sadece girmem yeterliydi bende buna güvenerek ygsye hazırlanıyordum en gıcık tarafıda ankaradaki sınava gitseydim bitecekti 1 ders için diye gitmedim bu dersleri geçmesem 3 defa sınava girmem gerecek boşu boşuna yani anlıyacağın bizim bitirmemize engel oluyor sürekli yeni bişeyler çıkartıyorlar kredi tamamlıyosun alan dersi çıkıyor onu tamamlamamıza fırsat vermiyorlar zor olan çalışmak değil bitirmek olduMy Maraz yazdı:ne olcak bu kadar zormu çalışmak
eywaslan yazdı:zor olan çalışmak değil benim toplam 202 alan 126 kredim vardı ve sadece bitane alan dersim (çağdaş dünya ve türk tarihi 2 ) kaldığı için girecektim ve sadece girmem yeterliydi bende buna güvenerek ygsye hazırlanıyordum en gıcık tarafıda ankaradaki sınava gitseydim bitecekti 1 ders için diye gitmedim bu dersleri geçmesem 3 defa sınava girmem gerecek boşu boşuna yani anlıyacağın bizim bitirmemize engel oluyor sürekli yeni bişeyler çıkartıyorlar kredi tamamlıyosun alan dersi çıkıyor onu tamamlamamıza fırsat vermiyorlar zor olan çalışmak değil bitirmek olduMy Maraz yazdı:ne olcak bu kadar zormu çalışmak
Dersin sınavına 3 kere girip başaramadığında odersten muaf oluyorsun.Ben fizik -2 için sormuştum.Bana 3 kere sınavına girmeden kurtuluş yok dediler.fatih1990 yazdı:ama ortak derslerden kredimi doldurdum 86 kredim var aranan şarlarda ortak derslerden 80 kredi almak yeterlidir yazıyor ben üniversite hayali kurarken bunların böyle yapması hiç adil değil inşallah bu durum düzelir