Selam.
Ben sitenizi takip ediyordum yeni üye oldum. Sırf bu yorumu yazmak için ..
Bugün I. Dönem sınavlarını olalı tam 1 hafta oldu ama internette hala soru kitapçığı yok.
Üstelik bazı kişilere soru kitapçığı da verilmiş bana neden verilmedi .
Sen 3 ay bi sınava çalış sonra matematik-3 geometri-2 gibi 4 dersten 1 oturumda sınava gir, sonra son 2 kişiye kal,
sonra salon görevlisi daha 1,5 saat olmuşken herkes gitti bi biz kaldık desin, telefonu çalsın yetmedi,
ben sınav olurken camı açıp oğlumm iki saattir arıyorum niye açmıyosun diye birine bağırsın..
Üstelik verilmesi gereken sınav kitapçığını da vermesin, neden vermiyor, nedennn ??
.. eee sonra, bunun için bide para alsın ..
İtiraz ediyorum .. Biran önce bi dsiplinin sağlanması lazım ..
Üstelik öss sınavında aynı gün pazar günü veriliyor kitapçıklar internete televizyonlara ..
Onların ki sınavda bizim ki değil mi düşünüyor insan .. Bu gün sabahtan beri bakıyorum .. Saat 10 da bir girdim siteye açılmıyor.. Dedim herhalde soru kitapçıklarını yüklüyolar sonunda diye sevindim .. Saat 3.00 oldu hala mebin hiç bir sitesine ulaşamıyorum ..
Biz sesimizi çıkartmayınca sanırım bunlar ne güzel paralarını yatırıyolar her oturum ki geçen sene açık lisede 45 tl para alınmayacak dediler hala bi icraat yok işlerine gelmedi sanırım .. Ama yaptığınız bu uygulamadan hiç memnun değilim haberiniz olsun. Eee peki başka bir alternatifim var mı, yok mecbur ödüyecekler herhalde diyolar. .
Konudan konuya geçiyorum ama hayır yani niye koymuyorsunuz soru kitapçıklarını internete, yeni mi çözüyosunuz soruları yoksa 1 haftadır hayır yani mantık nee ?? Eninde sonunda koymucakmısınız internete ee o zaman niye millleti isyan ettiriyosunuz ????
Allahım sen bana sabır ver ..
Ayrıca şunuda beliteyim tam 14 dersten sınava girdim. Hepsinden 85 ve üstü bekliyorum ..Kitapçıkları koysalarda kontrol etsem diye 1 haftadır bekliyorum .. Bakayım ne zaman koyucaklar sanki tek tek bilgi işliyosunuz sonuçları koyacağınız zamanki gibi bi siteye bi dosyayı koyacaksınız bu kadar mı zorr ??
Fi Emanillah ..
En son
SuVeYBe tarafından 30 Oca 2010, 15:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.