Sınav soruları ...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
habecik
Doktor

Re: Sınav soruları ...

Mesaj gönderen habecik » 29 Oca 2010, 18:38

eagle67 yazdı:
habecik yazdı:
eagle67 yazdı:Bir hafta içinde yayınlanıyor, AÖL nin değilde MEB İin sitesine bakın önce... :wink:

neyse fatih abi sen benim yerimede bakarsın söylersin açıklandı diye demi abiler bu günler için:)
heeee ....... tabii ki... şu avatarı değiştir beee bune beee :P

aşkolsun ne varmış avatarımda sen beni sevmiyon fatih abi anladım :cry: :cry: :cry:

"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"

M.KEMAL ATATÜRK..

SuVeYBe
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen SuVeYBe » 30 Oca 2010, 14:56

Selam.
Ben sitenizi takip ediyordum yeni üye oldum. Sırf bu yorumu yazmak için ..
Bugün I. Dönem sınavlarını olalı tam 1 hafta oldu ama internette hala soru kitapçığı yok.
Üstelik bazı kişilere soru kitapçığı da verilmiş bana neden verilmedi .
Sen 3 ay bi sınava çalış sonra matematik-3 geometri-2 gibi 4 dersten 1 oturumda sınava gir, sonra son 2 kişiye kal,
sonra salon görevlisi daha 1,5 saat olmuşken herkes gitti bi biz kaldık desin, telefonu çalsın yetmedi,
ben sınav olurken camı açıp oğlumm iki saattir arıyorum niye açmıyosun diye birine bağırsın..
Üstelik verilmesi gereken sınav kitapçığını da vermesin, neden vermiyor, nedennn ??
.. eee sonra, bunun için bide para alsın ..
İtiraz ediyorum .. Biran önce bi dsiplinin sağlanması lazım ..

Üstelik öss sınavında aynı gün pazar günü veriliyor kitapçıklar internete televizyonlara ..
Onların ki sınavda bizim ki değil mi düşünüyor insan .. Bu gün sabahtan beri bakıyorum .. Saat 10 da bir girdim siteye açılmıyor.. Dedim herhalde soru kitapçıklarını yüklüyolar sonunda diye sevindim .. Saat 3.00 oldu hala mebin hiç bir sitesine ulaşamıyorum ..

Biz sesimizi çıkartmayınca sanırım bunlar ne güzel paralarını yatırıyolar her oturum ki geçen sene açık lisede 45 tl para alınmayacak dediler hala bi icraat yok işlerine gelmedi sanırım .. Ama yaptığınız bu uygulamadan hiç memnun değilim haberiniz olsun. Eee peki başka bir alternatifim var mı, yok mecbur ödüyecekler herhalde diyolar. .

Konudan konuya geçiyorum ama hayır yani niye koymuyorsunuz soru kitapçıklarını internete, yeni mi çözüyosunuz soruları yoksa 1 haftadır hayır yani mantık nee ?? Eninde sonunda koymucakmısınız internete ee o zaman niye millleti isyan ettiriyosunuz ????

Allahım sen bana sabır ver ..

Ayrıca şunuda beliteyim tam 14 dersten sınava girdim. Hepsinden 85 ve üstü bekliyorum ..Kitapçıkları koysalarda kontrol etsem diye 1 haftadır bekliyorum .. Bakayım ne zaman koyucaklar sanki tek tek bilgi işliyosunuz sonuçları koyacağınız zamanki gibi bi siteye bi dosyayı koyacaksınız bu kadar mı zorr ??

Fi Emanillah ..
En son SuVeYBe tarafından 30 Oca 2010, 15:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
deerrryyaaa
Uzman Doktor

Mesaj gönderen deerrryyaaa » 30 Oca 2010, 15:00

arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum ciddiyete alınmalı ve sınavda görevli personeller sınav öncesi yönetmeliği okumalı bu kadar disiplinsizlik olmaz bende çok isterdim kitapçığı alabilmeyi :evil:
nihayet mezun :) diploma puanı:74,25

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Oca 2010, 17:08

Çok haklısın Suveyve sayın Başbakanın geçen sene yerel seçimler öncesi seneye açık liseliden bir dahaki yıldan itibaren para alınmayacak dediği günü dün gibi hatırlarım ama hangi sözlerini tuttular ki bunu tutsunlar neyse burası siyasetin yeri değil. Açıklisede işlerin geç yürümesinin bence en önemli nedeni her sene mezun ettiği öğrenci miktarının on katı yeni öğrenci kayıt olması yani mezun olmanın bu denli zor olduğu bu sistemde doğal olarak yığılma oluyor ve personel bu işlere yetişemiyor korkarım sınavın açıklanması geçen seneki gibi çok gecikecek sınav sorularını MEB'in hala açıklamamasıda önemsenmediğimize delalet..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
habecik
Doktor

Mesaj gönderen habecik » 30 Oca 2010, 17:19

evet ya bende hatırlıyorum ne güzel biraz moral olmuştu hadi tamam parasız olmasın sınava gelen öğretmenlerinde hakkını yememek lazım da biraz indirim yapsalar bari bu yıl 3sınava 135tl vercez bunun otobüsü yemeği falanı filanı..
adam akıllı bi partide yok ki hepsi aynı sadece birbirlerinin söylediklerinin tersini söylemeye alışmışlar amaçları yok... :evil: :evil: :evil:
"Çalışmadan öğrenmeden yorulmadan Rahat
yaşama yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler;Önce ONURLARINI sonra HÜRRİYETLERİNİ daha sonra GELECEKLERİNİ kaybetmeye mahkumdur"

M.KEMAL ATATÜRK..

SRNarin
Uzman Doktor

Mesaj gönderen SRNarin » 30 Oca 2010, 17:33

Simdi konuyu siyasete cekmeyin yoksa cok derin konusmalar olur ;)

Bence sorulari koymamalarinin sebebi;Avrupada Subatta yapilacak olan sinavdaki sorularla ayni olabilir ..Oyuzden gecikecek anlasilan biraz sabir arkadaslar ..
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 184 Ortak Kredi : 91

SuVeYBe
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen SuVeYBe » 30 Oca 2010, 17:40

Selam
Avrupada şubatta ne sınavı var ki ?

SRNarin
Uzman Doktor

Mesaj gönderen SRNarin » 30 Oca 2010, 17:43

SuVeYBe yazdı:Selam
Avrupada şubatta ne sınavı var ki ?
AsLm .. Avrupada da Acikogretime giden ogrenciler var ben gibi .. Bizim sinavlarimiz sizden bir ay sonra oluyor ..Belki onunla alakalidir bu kitapciklarin gecikmesi ..

SuVeYBe
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen SuVeYBe » 30 Oca 2010, 17:47

Selam ..
Anladım da niye siz 1 ay sonra sınav oluyorsunuz onu anlamadım . Ayrıca geçen dönem cuma günü koymuşlardı soruları .. Ayrıca bizim girdiğimiz sorularla aynı mı oluyodu geçen dönemlerde sorular ..
Çok meraklıyım sanırım .. Ama Siz hangi ülkedeyseniz o ülkenin dilinde o
lmuyor mu sorular ? ..

SRNarin
Uzman Doktor

Mesaj gönderen SRNarin » 30 Oca 2010, 17:55

SuVeYBe yazdı:Selam ..
Anladım da niye siz 1 ay sonra sınav oluyorsunuz onu anlamadım . Ayrıca geçen dönem cuma günü koymuşlardı soruları .. Ayrıca bizim girdiğimiz sorularla aynı mı oluyodu geçen dönemlerde sorular ..
Çok meraklıyım sanırım .. Ama Siz hangi ülkedeyseniz o ülkenin dilinde o
lmuyor mu sorular ? ..
Hayir acikogretimin avrupa versiyonu diyeyim ben size .. Turkiyede nasilsa burada da oyle oluyor .. Ben sadece tahmin yuruttum sorularin ayni olup olamayacagini bilemem ..

ckurt
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ckurt » 30 Oca 2010, 19:49

ya bana ağustostaki sınavın sonuçlarını gecıktırmesınler yeter o da gecıkmez heralde yaş sınırı oldugu için........

Kullanıcı avatarı
deerrryyaaa
Uzman Doktor

Mesaj gönderen deerrryyaaa » 30 Oca 2010, 22:47

bence avrupayla alakası yok çünkü kitapçıkta dağıtılıyo ve sorulara ulaşmak daha kolay oldu aynı sorular olacağını sanmıyorum
nihayet mezun :) diploma puanı:74,25

baris_60
Uzman

Mesaj gönderen baris_60 » 31 Oca 2010, 01:40

eagle67 yazdı:Siyaset yapmak gibi olmasın ama bizim bu işleri devlet özel bir firmaya verip özelleştirse idi bizm sınav sonuçları bir haftada çıkardı...yoğunluk vrmış falan...özel sektör dinlemez ..sorar adama yapıyormusun? yaparım abi tamam gel öyleyse...aaaa ben sabah 8 akşam 4 çalışırım yok ...koyar kapının önüne.Dışarıda öyle..Kamu kurumlarındaki saltanat bir bu ülkede var. :?

Abi özel sektörde olması bence sıkınıtı yaratır. Torpil olayı alır başını gider. Bence devlet nezaretinde olması en iyisi :)
Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun :)

Kullanıcı avatarı
bayan_esinti
Uzman Doktor

Mesaj gönderen bayan_esinti » 01 Şub 2010, 00:10

kötü bi durum o kitapçıklar nasıl olurda verilmez ya.ortada bi sistem varsa her yerde bu sistem uygulanmalı ne bu her yerde herkes kafasına göre iş yapıyo ya bilmiyosa yönetmeliği okumaya üşeniyosa görevlendirmesinler o insanları hayret bişey zaten daha soru kitapçıkları yayınlanmadı çok sinirliyim çok.
EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]

CagriSuayb
Acemi

Mesaj gönderen CagriSuayb » 01 Şub 2010, 11:18

Merkezi de aradım, maiL de attım ama ikisinde de aynı cevap. bu hafta içinde int. de yayınLacaktır. o da bunLara kaLdığımz için cumayı buLur bu gidişLe :evil: :evil: :evil:

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön