seçmeli dersin dönemi farketmez yani siz 3.dönemde iseniz 2.döneme ait seçmeli dersi alabilrsiniz tabi ama orada öyle bi seçenek çıkarsa ne ala çıkmazsa o dönemin seçmeli derslerinden tercih edersiniz.Döneminiz yeterli olduğu seçebilirsiniz diye biliyorumalisadik yazdı:cevaplarsanız çok sevinirim.
açıklamalarda şöyle birşey okudum. döneminden önce ders alınamaz deniyor.
benim Toplam Dönemim:13
AOL'de Okuduğum Dönemim: 12
şimdi ben 1, veya 2, veya 3, veya 4. dönemlere ait hiç almadığım seçmeli derslerden seçebilir miyim.
ders seçemiyorum
Re: Bilen kimse yok mu?
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
- intrepid25
- Doçent
Re: Bilen kimse yok mu?
Orda anlatılmak istenen gayet basit döneminden önce ders alınamaz örneğin 3.dönem okuyorsanız dil ve anlatım dersi 4 asla o dönem içinde alamazsınız ki zaten ders seçme tablosunada yansımaz ancak başka bir örnek vereyim diyelimki sayısalla aranız iyi değil matematik 1'i mutlak suretle 1. dönemde seçmek zorunda değilsiniz istediğiniz dönemde alabilirsiniz:)adaasu yazdı:seçmeli dersin dönemi farketmez yani siz 3.dönemde iseniz 2.döneme ait seçmeli dersi alabilrsiniz tabi ama orada öyle bi seçenek çıkarsa ne ala çıkmazsa o dönemin seçmeli derslerinden tercih edersiniz.Döneminiz yeterli olduğu seçebilirsiniz diye biliyorumalisadik yazdı:cevaplarsanız çok sevinirim.
açıklamalarda şöyle birşey okudum. döneminden önce ders alınamaz deniyor.
benim Toplam Dönemim:13
AOL'de Okuduğum Dönemim: 12
şimdi ben 1, veya 2, veya 3, veya 4. dönemlere ait hiç almadığım seçmeli derslerden seçebilir miyim.
Re: ders seçemiyorum
normal dersleri sormuyor galiba arkadaş seçmeli derslerden bahsediyor yanlış anlamadıysam ama döneminden önce ders alınamazın açıklaması sizin dedğiniz şekilde intrepid25
- intrepid25
- Doçent
adaasu yazdı:normal dersleri sormuyor galiba arkadaş seçmeli derslerden bahsediyor yanlış anlamadıysam ama döneminden önce ders alınamazın açıklaması sizin dedğiniz şekilde intrepid25
yeni sistemde ne olacağı daha önemli çünkü biz açık liseliler için gerçekten muamma bir durum, belki de alan dersleri seçmeli ders kategorisine girecek bakalım görelim Büşra Hanım

Tabiki de öyle bizde keyfimizden beklemiyoruz meraklıyız sadece bakalm ne olcaka intrepid25 bey 

- intrepid25
- Doçent
adaasu yazdı:Tabiki de öyle bizde keyfimizden beklemiyoruz meraklıyız sadece bakalm ne olcaka intrepid25 bey
Açıköğretim lisesinde meraklanacağımız şeylerde olmasa çok monoton geçerdi zaten..Kısaca meraklandıklarımız: Sınav yeri-sınav sonuçları-acaba kaç kredi aldım-salladığım derslerden geçtimmi vs

bu kadar merak yeter artık açıklansında hepimiz rahat bi nefes alalım 

Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
ders seçemiyorum
cevaplarınız için teşekkür ederim.
inş. dönemimde yazılan dönemden önceki seçmeli dersleri alabilirim.
inş. dönemimde yazılan dönemden önceki seçmeli dersleri alabilirim.
-
- Uzman
Gergın bekleyış suruyor:D