Ders Seçebilen Var mı?
Re: Ders Seçebilen Var mı?
Ders seçme ekranı açıldı arkadaşlar...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
- bursa_sezen
- Uzman Doktor
derslerımı sectım ama bazılarını degıstırmek zorunda kaldım sıstemden yazdırmaya calısınca eskı derslerımı gosterıyor ankarayı aradım hallettıklerını soyledıler ama yıne aynı goruyorumm ne yapacam bılmem
Yenilerini seçtikten sonra, öğrenci sistemindeki ''dönem bilgileri'' bölümünden ''2011-1'' kısmına bak, yeni seçtiğin dersler yazıyorsa orada çıktıyı oradan da alabilirsin...bursa_sezen yazdı:derslerımı sectım ama bazılarını degıstırmek zorunda kaldım sıstemden yazdırmaya calısınca eskı derslerımı gosterıyor ankarayı aradım hallettıklerını soyledıler ama yıne aynı goruyorumm ne yapacam bılmem
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- bursa_sezen
- Uzman Doktor
buldum tsk ederım emrah mutlu oldum bır an
ben derslerimi sectim
yarın ktaplarımı almaya gideceğim..
secmeli dil anlatım veya cografaya 3 nasıl oluyor önceki ortak dil anlatım konularımı oluyor tekrar ?
yarın ktaplarımı almaya gideceğim..
secmeli dil anlatım veya cografaya 3 nasıl oluyor önceki ortak dil anlatım konularımı oluyor tekrar ?
Ben bir dönem seçmeli edebiyat seçmiştim ve evet bir önceki dönemin ortak dersi ile aynı oluyor

Ben de şimdi seçtim derslerimi.
Yarın da inşallah ingilizce 6 kitabını bulabilirim halkeğitimde

kripton yazdı:Ben bir dönem seçmeli edebiyat seçmiştim ve evet bir önceki dönemin ortak dersi ile aynı oluyor
bu dönem bende secmeli dil anlatım sectim ortak dersini vermiştim bu derside veririm o zaman

AOL sisteminde işlem yaparken tarayıcı olarak Internet Explorer kullanın.Diğerleri basit hatalar verebiliyor...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
kripton yazdı:Ben de şimdi seçtim derslerimi.Yarın da inşallah ingilizce 6 kitabını bulabilirim halkeğitimde
bende yabancı dil kitaplarında sıkıntı cekiyorum hiç kitap alamadım almacadan kitapsız bildiklerimle geciyorum ve gecmiş sınav sorularından calısıyorum...
nisan_ yazdı:kripton yazdı:Ben de şimdi seçtim derslerimi.Yarın da inşallah ingilizce 6 kitabını bulabilirim halkeğitimde
bende yabancı dil kitaplarında sıkıntı cekiyorum hiç kitap alamadım almacadan kitapsız bildiklerimle geciyorum ve gecmiş sınav sorularından calısıyorum...
Benim şimdiye kadar ingilizce kitap bulmada bir sıkıntım olmamıştı ama yarın gidip birdaha bakacam. Yoksa müdür yardımcısına felan soracam kitapsız çalışamam

- bursa_sezen
- Uzman Doktor
kıtapları lıselerden alınıyormus halk egıtım merkezı oyle soyle bugun bana
Kripton,
Sen halk eğitimden almamışmıydın kitapları? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Liseden alınıyorsa halk eğitime boşa gitmeyeyim
Sen halk eğitimden almamışmıydın kitapları? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Liseden alınıyorsa halk eğitime boşa gitmeyeyim

- bursa_sezen
- Uzman Doktor
daha once halk egıtımden alıyordumm bugun aradımm lıselerden alınacak dedı bende ılk defa alacagım lıseden