gel 17 şubat gel artık!
Re: gel 17 şubat gel artık!
Son 4 gün...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
17şubatı saymazsak 3 güüüün kaldı..

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
kripton yazdı:Tekrardan pazartesiye atmasalar bari
Ayyy sakın..

17 Şubat, sınav sonuçları açıklanıcak.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Saatleri saymaya başlıyoruz...
Sistemde aksaklıklar da meydana geldi ya belki de uzayabilir. Ben de sabırsızlanıyorum, hep korkmuşumdur acaba kaydırma yaptım mı yanlış işaretledim mi diye 

Kafalarını kırarım
Ya bende birkere farkında olmadan kaydırma yapmışım :/

Ya bende birkere farkında olmadan kaydırma yapmışım :/
- kardelen198
- Uzman Doktor
Ayy çok üzüldüm
Son sınavda bir kız bilmiyormuş ingilizce dersinin seçmelisini çözmüş olabiliyor işte aksilikler malesef... 

Ay sınavdada bana bir kız denk geldi 3kez karşılaştık kızla3 oturum yani.kız ders seçimi yapmamış tabi aöl de magdur olmasınlar diye sistem kendi ders seçimi yapmış onlarda dogal olarak fizik kimya biyoloji geo. mat. gibi tabi çalışmamışta, hocalara devamlı işte ben yapmamıştım niye bunları vermişler ama hepsi cok zor napıcam diye herseferinde. sinir oldum hocalara bir nevi yardım edin diyor.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hım bu sınavda iyi niyetli bir hoca az kalsın bana çok uğraştığım İngilizce-6'da bir soruyu yanlış işaretleticekti değil Hocam dedim
Bozuntuya vermedi "branşım Fransızca" dedi ve yavaşça gitti
iyi ki dinlemedim onu 

Ahahaha
ee keşke fransızca bölümünü açsaydın bütün yabancı dillerin cevabı aynı oluyor. Fransızca Almanca İngilizce 1. soru birinde a ise diğerlerinde de a dır

- kardelen198
- Uzman Doktor
Hadi yaa; aman ben yine de almayım iki yabancı dil birden neme lazım biri yeter bana 

Evet öyleymiş çat pat fransızcam var birkere yapamadıgım soruyu ordan çözmüştüm
Çok çakalım ya

pazatesiye bırakırlarsa gözüme görünmesinler 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Geçmiş olsun 24 Şubatta açıklancakmış sonuçlar..
Kırklareli Üniversitesi <3
evet şimdi gördümmmm
24 yaa offff 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.