kredileriniz nasıl ?
Re: kredileriniz nasıl ?
9 saat ders çalışan arkdaşım seni destekliyorum . çok iyi yoldasın maşaAllah .
9 saat mi
ben en fazla 3 saat dayanırım
maşallah

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Teşekkurler arkadaşlar öyle vallaha napicaksiniz mecburiyet işte bir de alışinca birakamiyosun:) yoruyor ama oda tatlı oluyor bakalım ınş deger:)
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- feelinggood
- Yardımcı Asistan
25 kredi. Ancak ; 2. sınav gününün ilk oturumunda kimliğimi evde unuttuğumu anladım. Evim oldukca uzak olduğundan 3 sınava giremedim. Diğer oturuma yetişebildim ancak. Sorumsuzluğum yüzünden belkide 5 kredi kaçırdım.Ama genede sonuçtan memnunum.Herkezin başarılarının devamını dilerim

krediler iyidir ellerinden öper 
Sosyal Bilimler
Toplam Kredi 152
Alan Kredi 62
+
YGS'ye hazırlık..
Sabah 5 kalkış
12.30 bilemedin 1.30 bitiriş
aralarda 10'ar dakika molalar desek toplam bilmem kaç saat ders çalışma süresi..Şu sıralar daha çok odaklandım derslere..
önce Allah
sonra Ailem
daha sonra Ders ağırlıklı çalışıyorum..
Kendimi boşlamadım tabiiiiiii ki
Hedef HUKUK
Olmadı PDR.. Bana uyacak aklıma yatacak beni benden edecek daha yükseği gelirse fikir değişebilir...

Sosyal Bilimler
Toplam Kredi 152
Alan Kredi 62
+
YGS'ye hazırlık..
Sabah 5 kalkış
12.30 bilemedin 1.30 bitiriş
aralarda 10'ar dakika molalar desek toplam bilmem kaç saat ders çalışma süresi..Şu sıralar daha çok odaklandım derslere..
önce Allah
sonra Ailem
daha sonra Ders ağırlıklı çalışıyorum..
Kendimi boşlamadım tabiiiiiii ki

Hedef HUKUK
Olmadı PDR.. Bana uyacak aklıma yatacak beni benden edecek daha yükseği gelirse fikir değişebilir...
çalışma yöntemin ve ayrıca kredilerin güzel dyg neredeyse 3/2 si bitmiş. inş bitirip istediğin üniversiteye girersin:)
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
inşallah. Rabbim hepimize istediği bölümü nasip etsin. (aminnnn)ozgur yazdı:çalışma yöntemin ve ayrıca kredilerin güzel dyg neredeyse 3/2 si bitmiş. inş bitirip istediğin üniversiteye girersin:)