merak etme biter. bir bakmissin bitmis. ben 0 kredim oldugu gunu dun gibi hatirliyorum.pskolog yazdı:çoğu arkadaş mezun oluyor site bize kalcak2. dönemim bu toplam 40 kredim var

merak etme biter. bir bakmissin bitmis. ben 0 kredim oldugu gunu dun gibi hatirliyorum.pskolog yazdı:çoğu arkadaş mezun oluyor site bize kalcak2. dönemim bu toplam 40 kredim var
Gerçekten ben de 2010 Mayısındaki ilk sınavımı dün gibi hatırlıyorum, bir bakmışım göz açıp kapatıncaya kadar zaman ne çabuk geçmiş, son sınavıma gelmişim vayyy beeeee...pskolog yazdı:çoğu arkadaş mezun oluyor site bize kalcak2. dönemim bu toplam 40 kredim var
umarım inşallah diyelim . hepimiz mezun oluruzkardelen198 yazdı:Allah izin verir de Temmuz sınavında fullersem, 209 Kredi ile mezunum...hackerandkoch yazdı:o nasıl oluyor temmuz sınavında full çeksen bile geçemezsin...kardelen198 yazdı:Benim 151 kredim var Alanım yok, Allah kısmet ederse Temmuz sınavıyla mezun olurum inşallah.
hocam uçmuşsun millet 192 ye razı siz 209 helal be:Dkardelen198 yazdı:Allah izin verir de Temmuz sınavında fullersem, 209 Kredi ile mezunum...hackerandkoch yazdı:o nasıl oluyor temmuz sınavında full çeksen bile geçemezsin...kardelen198 yazdı:Benim 151 kredim var Alanım yok, Allah kısmet ederse Temmuz sınavıyla mezun olurum inşallah.
hackerandkoch yazdı:hocam uçmuşsun millet 192 ye razı siz 209 helal be:Dkardelen198 yazdı:Allah izin verir de Temmuz sınavında fullersem, 209 Kredi ile mezunum...hackerandkoch yazdı:
o nasıl oluyor temmuz sınavında full çeksen bile geçemezsin...
isteyince oluyorda kafada lazım hocam .kardelen198 yazdı: Teşekkür ederim Hocam, ama bu bir olasılık henüz gerçekleşmiş bir şey değil ve emin olabilirsin daha yüksek kredisi olan arkadaşlarımız vardır bir de kredinin yüksek olmasından çok Diploma Notunun yüksek olması daha önemli.
Ya bir de aslında ben böyle şeyleri söylemekten genellikle imtina ederim ama Sistem'in zorluğundan şikayet ediliyor genelde bu da başlamak isteyen insanları korkutuyordur diye düşünüyorum, okumaya uzun aralar vermiş ya da hiç başlamamış kişiler yapamayacaklarını düşünmesinler, çokta zor olmadığını görsünler, bilsinler istiyorum. İhtiyaçları olan tek şey birazcık inanç, bir kere adım atınca gerisi geliyor, olmaz yapamam diye düşünmesin kimse istiyorum... Hiç başlamamış da olsalar ya da uzun aralar da verseler, yaş ileri de olsa bir kere girince bu yola inanılsın ki oluyor...