açık lise hakkında..
Re: açık lise hakkında..
Bak görüyor musunuz kız bildiğin bilmeden konuşan insanların cehaletine kurban gidicekti belkide. Nasıl görevli anlamadım
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
durumuna üzüldüm keşke yardim edebilsek nerde okudugunu tam olarak anlamadim ama liseye birakmadan önce iyi düşün ama okudugun lisede bu kadar zorlanıyosan ayrıl benden sana bir öneri açık lisede 2 dönem baslıyana kadar liseye devam et bunu söylememin nedeni arkadasların okula giderken kendini eksik hissetmemen için söylüyorum ailen yine karsi çıkarlarsa yasin 18 ne kadar var bilmiyorun ama ben açıkdan okucam de son kararım de kendini de yalniz hissetme elimizden gelen yardimi yapariz üzüldügünde sıkıldıgında yaz buraya ben ve diger arkadaslar yardimci olmaya calısırız
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Aynı hatayı bende yaptım ama 2009 dan beri bitiremedim bak.Ve aileme de söylememiştim ilk sınıfta kaldığım için bitirdim sandılar ama ben hala diploma alamadım işe bile giremiyorum.Benimde sorunlarım vardı ve bu yola başvurmuştum.Ama sen sen ol aynı hatayı yapma,olaylara bu şekilde duygusal yaklaşırsan sen kaybedersin bunu asla unutma.
hastalığımdan dolayı gitmek istemiyorum doktorumlada konuşucam. resmen bunalımdayım. yarn okula başlıcam raporum bitti ama okula baslıcagım aklıma geldikçe deli oluyorum. resmen kıvranıyorum gitmemek için. doktorumda haftaya gel dedi. bi hafta o lanet olası okulu cekicem yine yaa. 

Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…
Hiçmi okulda yakın arkadaşın dostun yok canım sana destek olan biri felan. Herkes mi kötü bu kadar ? Yoksa sen öyle görmek istediğin içinmi öyleler ?
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
benden sana öneri etrafinda aılenın güvendigi sözüne deger verdigi bir yakının varsa ona durumunu anlat ondan babanla konusmasini iste bunu söylememin nedeni ailenin seni daha genç görmesi tabi bunun altında gelicegin içinde endişeleniyorlar
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
arkadaşlarımın hepsi birini görünce satan cinsten.. ailemle konuşması için ilkokul öğretmenime anlattm durumu ama daha cvp alamadım onu bekliyorum.. 

ben arkadaslarından demedim amcan halan gibi bence bu iş senin doktorunda bitiyo_..nur.._ yazdı:arkadaşlarımın hepsi birini görünce satan cinsten.. ailemle konuşması için ilkokul öğretmenime anlattm durumu ama daha cvp alamadım onu bekliyorum..
ben arkadaşlarım için yukarıyacvp yazmıştım arkadaşlarımı tabikide bulaştırmam artı annemler arkadaşlarımı hiç dinlemezler. ilkokul öğretmenime anlattım durumu ama cvp alamadım. doktorumlada bu haftasonu görüşcez ama hiç okula gidesim yokserena yazdı:ben arkadaslarından demedim amcan halan gibi bence bu iş senin doktorunda bitiyo_..nur.._ yazdı:arkadaşlarımın hepsi birini görünce satan cinsten.. ailemle konuşması için ilkokul öğretmenime anlattm durumu ama daha cvp alamadım onu bekliyorum..

sen bu okula ılk girdiginde bu sorunların varmıydı yoksa bu senemi basladi
ilk sene zaten hazırlık gibiydi bölüm derslerim yoktu ve hastalığımıda ilk senenin sonuna dgru öğrendim. ilk başlarda takmıyodum ama sonra sonra arkadaşlarımdan soğumamla falan depresyon sürecine girdm bi ara sakinleştirici ilaç kullanıyodum. gttikçe hocalarda bana uyuz olmaya başladı ve ben iyice bozuldum derslerim kötüleşiyo devrelerimi yapamıyorum. kötü yani ve azmim bitti artık istemiyorumserena yazdı:sen bu okula ılk girdiginde bu sorunların varmıydı yoksa bu senemi basladi

Canım üzme kendini herşeyin bir çıkar yolu vardır. mart bitti oldu zaten hazirandada okullar kapanıyor 3ay sık dişini derslerini geç AÖL'e geçince en azından 1dönem kaybetmemiş olursun ayrıca bu dönem gördüğün derslerden geçersen aöl'dede zorunlu ders olarak çıkmaz karşına.
şu anda doktorum ne sölerse onu yapıcam. cumartesi inşallah gidicem bakalım ne dicek..Ceros yazdı:Canım üzme kendini herşeyin bir çıkar yolu vardır. mart bitti oldu zaten hazirandada okullar kapanıyor 3ay sık dişini derslerini geç AÖL'e geçince en azından 1dönem kaybetmemiş olursun ayrıca bu dönem gördüğün derslerden geçersen aöl'dede zorunlu ders olarak çıkmaz karşına.
hayırlı haberlerini bekliyoruz.
inşallahCeros yazdı:hayırlı haberlerini bekliyoruz.