Sınav giriş yerleri
Re: Sınav giriş yerleri
bugun gittim otobüsten indim en az 2 durak yürüdüm tam rüyamdaki gibi tepede bir okul 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
ama mezun olursanız hocam anlatırsınız . düşe kalka çıktık biz bu yokuşu diyepskolog yazdı:bugun gittim otobüsten indim en az 2 durak yürüdüm tam rüyamdaki gibi tepede bir okul

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
evet orası tartışılmazhackerandkoch yazdı:ama mezun olursanız hocam anlatırsınız . düşe kalka çıktık biz bu yokuşu diyepskolog yazdı:bugun gittim otobüsten indim en az 2 durak yürüdüm tam rüyamdaki gibi tepede bir okul

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
malum burası türkiyepskolog yazdı:evet orası tartışılmazhackerandkoch yazdı:ama mezun olursanız hocam anlatırsınız . düşe kalka çıktık biz bu yokuşu diyepskolog yazdı:bugun gittim otobüsten indim en az 2 durak yürüdüm tam rüyamdaki gibi tepede bir okulher sınavda benim ilçedeki okulların yolunu öğrenmemi de istiyorlar sanırım

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
yinede canım türkiyem 

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
aynen bugun facede bir video izledim taylanddan . gidip yoldan geçen insanları öpecektim az kalsın . bi ara atayımda izleyin videoyu . memleketin kıymetini anlarsınızpskolog yazdı:yinede canım türkiyem

MEZUN