2013 3.DÖNEMDEN SONRA EK SINAV İSTEYENLER
Re: 2013 3.DÖNEMDEN SONRA EK SINAV İSTEYENLER
Bencede olcak ama iş takviminde olmadığından emin olamiyoruz.. Siz bu yıl ben gibi üniversiteye başlıcakmisiniz? Yani benim merak ettigim konu ek sınavla üniversite kayıt tarihleri ayni zamanda oluyor yetisebilcekmiyiz geçen yıl nasıl oldu bu olay bilgilendirirseniz sevinirim..
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
benim henüz belli değil. ewet aynı tarihlerde oluyor ama açık liselilere ek süre tanıyorlar.aöl miil eğitim yazı gönderiyor ünivers,teler.geçen sene öyle olmuştu .sorunsuz herkes kaydını yaptırmıstı.ama tabii insanlar çok stress yaptılar.normal olarak
anladım inşallah biz bu sıkıntıyı yaşamayız...bence açık öğretim lisesi en az 102 kredili birini ösym sınavına sokuyorsa arkasında durması lazım zaten geçen yılda durmuş çünkü onlarda biliyor tam kredi almanın zor olduğunu ve öğrencilerin beklentiye girdiğini çok iyi biliyor...bizi mezun etmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar geçen yıl 2 ek sınavın yapılması bunu gösteriyor..tek sıkıntı ek sınavın eylül ayında olması bence ağustosta olsa kayıt tarihleriyle çakışmaz ve herkez rahatça stressiz kayıdını yaptırır hakkımızda hayırlısı olsun...
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
tamamen katılıyorum.aynen ek sınavlar ağustosta yapılması daha ii bizler için.ama hep eylülde oluyor.umarım herşey gönlümüze göre olur. başarılar 

inşallah herşey istediğimiz gibi gider sizede canı gönülden başarılar diliyorum 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
inş arkadaşım.teşekkürler. emek sarfeden tüm arkadaşlara buradan bende başarılar ve kolaylıklar diliyorum. benim tercih edebilceğim bölümler baya var. aöf de zaten hepsini tercih edebiliyorum. ama ben örgün okumaktan yanayım.şu ek sınav inş olursa mezun olup bir ana evvel üniversiteyee kaydımı yaptırmak istiyorum. inş isteklerimizi dikkate alıp ek sınav açarlar.eğer açmazlarsa mezun olamıyorum çünkü :/ öylede olursa üni bir sene sonraya ertelenicek mecburen ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum.olumlu bakıyorum.bence kesin ek sınav açacaklar
)

TEŞEKKÜRLERmatias26 yazdı:ozaman temmuz 21-22 gibi mail yağmuruna başlıyalım ben burda okuyan arkadaşlarıda bilgilendirdim onlarda destek vercek

Aynen bende kazandım valla depresyona girerim çok kötü olur ya 1 sene daha giderse düşünmesi bile korkutuyor insanıKardeleN1 yazdı:inş arkadaşım.teşekkürler. emek sarfeden tüm arkadaşlara buradan bende başarılar ve kolaylıklar diliyorum. benim tercih edebilceğim bölümler baya var. aöf de zaten hepsini tercih edebiliyorum. ama ben örgün okumaktan yanayım.şu ek sınav inş olursa mezun olup bir ana evvel üniversiteyee kaydımı yaptırmak istiyorum. inş isteklerimizi dikkate alıp ek sınav açarlar.eğer açmazlarsa mezun olamıyorum çünkü :/ öylede olursa üni bir sene sonraya ertelenicek mecburen ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum.olumlu bakıyorum.bence kesin ek sınav açacaklar)

bence bi sıkıntı çıkmıcak içimden bir ses öyle diyor geçen yılda sorun çıkmadığını varsayarsak telaşa kapılmayalım içimizi ferah tutalım

Allah (c.c) herkesin gönlüne göre versin

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
İNŞ BANA DA ÖYLE GELİYOR. AMA YİNE DE O GÜN GELİP ÇATMADAN TAMAMEN RAHATLAYAMICAM GALİBA
HATTA DÜN VE BUGÜNN ÇOK HEYCANLANDIM Bİ GİDECEĞİM ÜNİVERSİTELERİ DÜŞÜNÜYOR ,Bİ EK SINAV AKLIMA GELİYOR. DERSLERE ODAKLANAMADIM, BİLİYOSUN MAYIS SINAVINA DA 1AY KALDI.DERSLERE KONSANTRRE OLAMIYORUM.ÇABUCAK 2. VE 3. DÖNEM SINAVLARINA GİRSEK DE SADECE EK SINAVI DÜŞÜNSEK..AYY FENAYIMM YANİ
D

son 37 kredim kaldı .hiç belli olmaz bnmde ihtiyacım olabilir her zaman için dilekçeye hazırız..
Ooo senin ek sınava ihtiyacın olmz ya azmış kalan kredilerin. önümüzde 2 sınav var halladersin .benim 16 kredim eksik kalıcak ek sınavla vermem gerekicek.ama yinede desteğini ver tabikii sevinirim 

Hepsi olur benimde sizin gibi hayallerim var geceleri bazen bunları düşünüp uyuyamıyorum inşallah eylül ayında burda üniversiteye gitmenin kutlamalarını yaparızKardeleN1 yazdı:İNŞ BANA DA ÖYLE GELİYOR. AMA YİNE DE O GÜN GELİP ÇATMADAN TAMAMEN RAHATLAYAMICAM GALİBAHATTA DÜN VE BUGÜNN ÇOK HEYCANLANDIM Bİ GİDECEĞİM ÜNİVERSİTELERİ DÜŞÜNÜYOR ,Bİ EK SINAV AKLIMA GELİYOR. DERSLERE ODAKLANAMADIM, BİLİYOSUN MAYIS SINAVINA DA 1AY KALDI.DERSLERE KONSANTRRE OLAMIYORUM.ÇABUCAK 2. VE 3. DÖNEM SINAVLARINA GİRSEK DE SADECE EK SINAVI DÜŞÜNSEK..AYY FENAYIMM YANİ
D

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
- elif işlek
- Uzman Doktor
benim 48 kredi eksiğim var inşallah 2 sınavda halledrm de bu ek sınavlara ihtiyacım kalmaz
ama yinede mail atarm sınav için
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
inş yaa
.. o günler gelsinn kutlamasını coşkuyla yapması kalsın bizlere 

evet sen iki sınavda halladersin ama lütfen desteğini esirgeme. benim ek sınava ihtiyacım olacak ,bir çok arkadaşın olacagı gbi.elif işlek yazdı:benim 48 kredi eksiğim var inşallah 2 sınavda halledrm de bu ek sınavlara ihtiyacım kalmaz