Eh iste ablam fena değil birazlar sinirler gerilmisti yavaştan düzeldi seni sormalı ne yaptın gorusmeyeli ?rüfeyde yazdı:Hamd olsun Umut bey kardeşimi özledimnasıl gidiyor hayat paşam

Eh iste ablam fena değil birazlar sinirler gerilmisti yavaştan düzeldi seni sormalı ne yaptın gorusmeyeli ?rüfeyde yazdı:Hamd olsun Umut bey kardeşimi özledimnasıl gidiyor hayat paşam
Olsun ya sen hele uniyi kazan gel burada en az 4-5 gün gitmiyor erimiyor bol bol oynarizKöylü Kızı yazdı:Yaaa kar sevilmez mi...?evcin14 yazdı:Boluda Kara doymayı bırak artık nefret ettim şu kar'dan.
zaten burdaa öğleden sonra kar falan kalmadı, hepsi eridi ya...
tadını çıkaramadım
hamd olsun canım iyi olmana sevindimCartenza yazdı:Eh iste ablam fena değil birazlar sinirler gerilmisti yavaştan düzeldi seni sormalı ne yaptın gorusmeyeli ?rüfeyde yazdı:Hamd olsun Umut bey kardeşimi özledimnasıl gidiyor hayat paşam
İnşallah canımCartenza yazdı:Olsun ya sen hele uniyi kazan gel burada en az 4-5 gün gitmiyor erimiyor bol bol oynarizKöylü Kızı yazdı:Yaaa kar sevilmez mi...?evcin14 yazdı:Boluda Kara doymayı bırak artık nefret ettim şu kar'dan.
zaten burdaa öğleden sonra kar falan kalmadı, hepsi eridi ya...
tadını çıkaramadım
aynen,H1N1 yazdı:Dinlediğin müziğe göre değişir :C
bitti bitti, az kaldı..Narbe yazdı:pazartesi bitmek üzere
sana da günaydın tolga