H1N1 yazdı:HATÇE 33 gün diyorsun her gün 1 saat çalışsan 33 saat çalışmış olursun. Bu 33 saat ile iyi yerlere gelirsin korkma![]()
Kaldıki sen günde 1 saat değil 5 saat çalışırsın HATÇE
HATÇE 5 saat neyine yetmiyorKöylü Kızı yazdı:H1N1 yazdı:HATÇE 33 gün diyorsun her gün 1 saat çalışsan 33 saat çalışmış olursun. Bu 33 saat ile iyi yerlere gelirsin korkma![]()
Kaldıki sen günde 1 saat değil 5 saat çalışırsın HATÇE5 saatte yetmez ama ne yapalım son sınav bari iyi olsun
Aöl sınavından geçip mezun olduktan sonra ygs için çalışmalara başlaman daha iyi olur.Köylü Kızı yazdı:Ya sadece AÖL sınavına çalışmıyorumki... gelecek yılın YGS sınavına da çalışıyorum zaten geç kaldım çalışmaya ikisi bir arada zor yürüyor valla... şimdilik AÖLye odaklansam iyi olacak galiba, mezun olamayabilirim
Köylü Kızı yazdı:TUS ne demek???
Evet YGS var şimdilik...jass yazdı:Köylü Kızı yazdı:TUS ne demek???
tıp fakültesinin sınavları.onlara gitmesin kafan sen ygs 'ye odaklan.![]()
birde bişey soracam harbi cevap istiyorum geo ve fizik sorularından bişey anlıyormusun çözerken..
Köylü Kızı yazdı:Evet YGS var şimdilik...jass yazdı:Köylü Kızı yazdı:TUS ne demek???
tıp fakültesinin sınavları.onlara gitmesin kafan sen ygs 'ye odaklan.![]()
birde bişey soracam harbi cevap istiyorum geo ve fizik sorularından bişey anlıyormusun çözerken..
![]()
Geo ve Fizik soruları yani konuyu bilirsen sorularıda yapabilirsin, Geometri zevkli bir derstir. Eğer konuları öğrenirsen sorularda zorlanmazsın.
Ders videoları ile pekiştirirsen zor değil aslında yaa...yapılır
Söyleyim mi ?Diyarbakır yazdı:BİM'de en çok sevdiğiniz (yiyecek, içecek, giyim, dondurulmuş ürün vs vs vs.) ürün nedir ?
Söyle...!!!!H1N1 yazdı:Söyleyim mi ?Diyarbakır yazdı:BİM'de en çok sevdiğiniz (yiyecek, içecek, giyim, dondurulmuş ürün vs vs vs.) ürün nedir ?