ımm Cuma ve Perşembe günlerini çok severim mutluluk verir nedenseCartenza yazdı:Peki en sevdiğiniz gün hangisi ? Benim cumartesi ne bileyim her zaman sevmisimdir nedensizce sevdiğimiz küçük şeyler gibi

ımm Cuma ve Perşembe günlerini çok severim mutluluk verir nedenseCartenza yazdı:Peki en sevdiğiniz gün hangisi ? Benim cumartesi ne bileyim her zaman sevmisimdir nedensizce sevdiğimiz küçük şeyler gibi
Hah iste cumartesi de benim için öylerüfeyde yazdı:ımm Cuma ve Perşembe günlerini çok severim mutluluk verir nedenseCartenza yazdı:Peki en sevdiğiniz gün hangisi ? Benim cumartesi ne bileyim her zaman sevmisimdir nedensizce sevdiğimiz küçük şeyler gibi
güzel bir soru sen kimi merak ediyorsun?tebessümm yazdı:Forumda en çok kimi merak ediyorsunuz
rüfeyde ablayiRehber yazdı:güzel bir soru sen kimi merak ediyorsun?tebessümm yazdı:Forumda en çok kimi merak ediyorsunuz
hepinizitebessümm yazdı:Forumda en çok kimi merak ediyorsunuz
kısmet olsada keşke gorussekrüfeyde yazdı:Tesekkür ederim Tebessümm :p görüşürüz neden olmasın bende seni merak ediyorum bidee kızını :p Haticeyide merak ediyorum
inşallah bir gün tanışırızrüfeyde yazdı:Tesekkür ederim Tebessümm :p görüşürüz neden olmasın bende seni merak ediyorum bidee kızını :p Haticeyide merak ediyorum
Olur aslında ya bunu konusuruz canım :ptebessümm yazdı:kısmet olsada keşke gorussekrüfeyde yazdı:Tesekkür ederim Tebessümm :p görüşürüz neden olmasın bende seni merak ediyorum bidee kızını :p Haticeyide merak ediyorum
tamamrüfeyde yazdı:Olur aslında ya bunu konusuruz canım :ptebessümm yazdı:kısmet olsada keşke gorussekrüfeyde yazdı:Tesekkür ederim Tebessümm :p görüşürüz neden olmasın bende seni merak ediyorum bidee kızını :p Haticeyide merak ediyorum