Ek sınavlar hemen acıklanıyor ve banada emrahk arkadasımızın yazdıgı sey mantıklı gelıyor, sınava katılacak yoğun illerde kendi illerinde ve sınava az katılım olacak illeri ise ankaraya davet ederler. Ya umudunuzu kırmayın sonuna kadar direnin ne olur, bu bir şans eğer moralinizi bozarsanız hiç ders çalışamazsınız, kaç senedir bunun hayali ile yaşadınız ve bu hayalin sonuna dek peşinden ayrılmayın. Ve ek sınav sonuçları her sene hemen açıklanır.hakan70 yazdı:arkadaşlar farklı illerde yapılacak ama söyle bi durumda var. mesela bursada yapıldı sınav o sınav kağıdı falan ankaraya gönderilcektee onlar sonuçları okucakta bize çıkma belgesi gönderceklerdee çok zaman alır bukadar taahhüt süreside hiç bir üniversite vermez gibi geliyor bana çünkü bu işlemler en az 10 günü bulur. sınav 11inde 21inde belge elimizde ama neye yarar? neden riske atıyorlar bizi...
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
Re: EK SINAV TARİHİ BELLİ OLDU [11 EYLÜL 2011]
2. ek sınav var diye dedim..asit yazdı:girip 30 kredının tamamını alsa bıle mezun olamıyorkı 191 kredı yaparkomikadam yazdı:Valla sisteme göre giremiyorsun gibi ama görüşmen lazım genedeEflâ yazdı:ya allah rızası için biri cvp versin 161 kredim oldu 1 kredi yüzünden giremicek miyim ben bu ek sınava![]()
![]()
şok oldum gerçekten eğer girememe gibi bir durum olursa çok kötü olur.
evet bende 2. ek sınav olduğu için giremeyeceğime üzülüyorum zaten. 2. ek sınavda üni. kayıtları bitmiş oluyor diye biliyorum ama benim acelem yok aöf yazıcam ve 15 ekime kadar zamanım var. arayıp konuşucam umarım alırlar ek sınava 

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
hemen açıklanır diyosunda optik okuyucu mu gönderilecek her ile? + bunların daha sisteme girmesi var ondan sonra çıkma belgesi verilecek. inş yetişir herşeye ramen. tamamen şansa bırakılıyoruz yaparlar ederler diyorlar kesin bişey yok :Saccursed yazdı:Ek sınavlar hemen acıklanıyor ve banada emrahk arkadasımızın yazdıgı sey mantıklı gelıyor, sınava katılacak yoğun illerde kendi illerinde ve sınava az katılım olacak illeri ise ankaraya davet ederler. Ya umudunuzu kırmayın sonuna kadar direnin ne olur, bu bir şans eğer moralinizi bozarsanız hiç ders çalışamazsınız, kaç senedir bunun hayali ile yaşadınız ve bu hayalin sonuna dek peşinden ayrılmayın. Ve ek sınav sonuçları her sene hemen açıklanır.hakan70 yazdı:arkadaşlar farklı illerde yapılacak ama söyle bi durumda var. mesela bursada yapıldı sınav o sınav kağıdı falan ankaraya gönderilcektee onlar sonuçları okucakta bize çıkma belgesi gönderceklerdee çok zaman alır bukadar taahhüt süreside hiç bir üniversite vermez gibi geliyor bana çünkü bu işlemler en az 10 günü bulur. sınav 11inde 21inde belge elimizde ama neye yarar? neden riske atıyorlar bizi...
moral bozmak gibi olmasın ama bnm düşüncem bu ve bende tek tersten kaldım onda da sallasam muaf oluyorum kredilerim herşeyim tam. tek geo 2 ...
Sınav soruları aol un kendi tırları ile gelir sınav yapılır hemen gecesi yola cıkar ve sabah varmadan merkeze ulasır ve bu sınava normal sınavdan cok az sayıda insan gireceği için daha kolay acıklanır. Sen sıkma canını güzel arkadaşım Allah büyüktür yeterki çabalayalım. 

Arkadaşlar öncelikle ek sınav konusundaki yoğun uğraşlarınız ve verdiğiniz destekten dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Bende sizin durumunuzdayım ve her ihtimali düşünüyorum günlerdir ve kafamda kurduğum şeyi söyleyim tahminimce Üniversite kayıtlarıda uzatılacak ve açık öğretim kurumu bunu düşünerek 11 Eylül dedi. Düşünsenize bizim bildiğimiz sınav tarihini bu çakışmaları açık öğretimdeki yöneticiler bilmeyecek mi. Kesinlikle mağdur edilmeyeceğmizi düşünüyorum
İnşallah kardeşim inşallah dediğin gibi olur...
arkadaşlar şimdi 30 kredisi kalanlar giriyo dimi yani 31 kredisi olan kişi giremezmi
Bu kötü bir durum sanırım giremiyor ama Büroyu arayıp sormanda fayda var .alper03 yazdı:arkadaşlar şimdi 30 kredisi kalanlar giriyo dimi yani 31 kredisi olan kişi giremezmi
girebilir daha önceki yıllardada öyle olmustu..alper03 yazdı:arkadaşlar şimdi 30 kredisi kalanlar giriyo dimi yani 31 kredisi olan kişi giremezmi
Arkadaşlar Ösym yi arayan oldumu? Bu konuda tam olarak tutarlı bir cevap alabildiniz mi ?
evet ösymyi arayabilecek varmı? tam arıyordum kontorüm kalmamış işe bak...
alper aynen bende senin durumundayım 31 kredi eksiğim var ve 1 kredi yüzünden ek sınava giremezsem mahvolurumalper03 yazdı:arkadaşlar şimdi 30 kredisi kalanlar giriyo dimi yani 31 kredisi olan kişi giremezmi

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
Arkadaşlar sınavın Ankarada olacağı duyumları gelmeye başladı çağrı merkezini arayanlardan..
arkadaslar şimdi 444 8383 aradın kız bana üni. kazananlar mazeretli kayıt yaptırabilir dedi bende her üni. mazeretli kayıt kabul etmiyor dedim. bana o zaman meb sayfasına girin bilgi edinmeden mail atın dedi durumunuzu anlatan tekrar mail yüklenelim arkadaslar lütfenn:(