katılıyorum. 11 eylüle kadar bi sürü gün var öne aldırabilirsek kurtuluşumuz olury_yesim yazdı:arkadaslar şimdi 444 8383 aradın kız bana üni. kazananlar mazeretli kayıt yaptırabilir dedi bende her üni. mazeretli kayıt kabul etmiyor dedim. bana o zaman meb sayfasına girin bilgi edinmeden mail atın dedi durumunuzu anlatan tekrar mail yüklenelim arkadaslar lütfenn:(
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
Öne aldırmamız pazartesiye kadar olabilir ancak.. 5 gün içerisinde öne aldırmamız lazım şimdi tekrar telefon ve mail yağmuruna tutalım böyle saçmalık olmamalı..hakan70 yazdı:katılıyorum. 11 eylüle kadar bi sürü gün var öne aldırabilirsek kurtuluşumuz olury_yesim yazdı:arkadaslar şimdi 444 8383 aradın kız bana üni. kazananlar mazeretli kayıt yaptırabilir dedi bende her üni. mazeretli kayıt kabul etmiyor dedim. bana o zaman meb sayfasına girin bilgi edinmeden mail atın dedi durumunuzu anlatan tekrar mail yüklenelim arkadaslar lütfenn:(
Son 9 Kaldı allahın izniyle vereydim şu dersleri inşallah muaf kabul ederler bu sınavda geo 1 2 den 3. girişim olcak muaf olucam inş. 

Evet Arkadaşlar bu konuda Ankarayı arayanlar aldığı cevapları yazabilirler mi ?
5-9 eylül arası sınav yapılabilecekken neden 11 eylüle bırakıldı ki bu
yukarıda arkadaşın dediği gibi mail atıp sınav tarihini öne aldırmaya çalışalım arkadaşlar..
sonuçta bayram tatili bitmiş oluyor, okullar açılmamış oluyor. ek sınav haftaiçi de yapılabilirdi yani neden 11 eylüle sarkıyor..
ek sınav tarihinin öne alınmasını talep edelim.

sonuçta bayram tatili bitmiş oluyor, okullar açılmamış oluyor. ek sınav haftaiçi de yapılabilirdi yani neden 11 eylüle sarkıyor..
ek sınav tarihinin öne alınmasını talep edelim.
arama imkanım yok şu an ama mail atıyorum şimdi. inşallah öne alınır
evet arkadaşlar ya erken tarihe alacaklar yada ösym ile anlaşıp bizlere kolaylık sağlayacaklar başka yolu yok..
hic sanmıyorum arkadaşlar boşa ugrasmıs olursunuz. temmuzunda sonunda dilekce attık hepimiz. ek sınav erken yapılsın diye bir ay gecti cevap geldi ve ek sınav tarihi ortada işte. lanet olsun böyle sistemede bunlarada. okumamamız icin ellerinden geleni yapıyorlar. sonrada niye gencler okumuyor derler sen önümüzü kapat kapatabildigin kadar sonrada gel okumuyorlar de. ne diyim yani napabiliriz ki su durumda dua etmekten başka yapılcak bisi yok. 

arkadaşlar yarın ösym'yi arayalım bu durumu söyleyelim.
meb'i de arayalım ama çağrı merkezini değil, direk bakanlığa soralım. bu nasıl iş böyle ya

meb'i de arayalım ama çağrı merkezini değil, direk bakanlığa soralım. bu nasıl iş böyle ya

Arkadaşım kesinlikle umudunu yitirme bunlar kolaylık sağlamazsa ösym sağlar onlar sağlamazsa üniversite sağlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi...asitanem yazdı:hic sanmıyorum arkadaşlar boşa ugrasmıs olursunuz. temmuzunda sonunda dilekce attık hepimiz. ek sınav erken yapılsın diye bir ay gecti cevap geldi ve ek sınav tarihi ortada işte. lanet olsun böyle sistemede bunlarada. okumamamız icin ellerinden geleni yapıyorlar. sonrada niye gencler okumuyor derler sen önümüzü kapat kapatabildigin kadar sonrada gel okumuyorlar de. ne diyim yani napabiliriz ki su durumda dua etmekten başka yapılcak bisi yok.
arkadaşlar kayıt tarihleri 19 ile 22 eylül arası üniler yetişiriz değilmi
üniversite kayıtları tüm üniversiteler için 5-9 eylül arası. AÖF daha farklı olabilir ama diğer üniversiteler için hepsi aynı tarihlerde.halil47 yazdı:arkadaşlar kayıt tarihleri 19 ile 22 eylül arası üniler yetişiriz değilmi
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar..
Bencede öne alabilirler, uğraşmak gerek, bu sene bayram tatili araya girdiği için diğer senelerden daha zor oldu bu işler. Ama çaba göstermekten başka çaremiz yok arkadaşlar, mail yağmuruna ve bilgi edinme kanunu ile soru sormaya devam arkadaşlar.