2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
Arkadaşlar bu işler ÖSYM'yi aşar artık. Onlar bir yerleştirme ve kayıt takvimi oluşturmuşlar gerisine karışmazlar. Yerleşeceğiniz üniversitenin öğrenci işlerine durumu izah ederseniz, mağdur etmezler diye düşünüyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Arkadaşlar bu işler ÖSYM'yi aşar artık. Onlar bir yerleştirme ve kayıt takvimi oluşturmuşlar gerisine karışmazlar. Yerleşeceğiniz üniversitenin öğrenci işlerine durumu izah ederseniz, mağdur etmezler diye düşünüyorum...
evet üniversiteyle görüsecegiz artık ins kabul ederler. sonucta bu aylarda mezun olsak bile cıkma belgemiz 6 ay diploma yerine geciyor. oda diploma degil. öyle degilmi. en iyisi görüsmek ins kabul ederler..

-
- Acemi
Arkadaşlar ek sınav sadece Ankara'da olmayacak buna eminim ama, aklıma takılan şu; 36 kredi lazım mezun olmama bu durumda giremiyorum heralde sınava.
En son manisali_06 tarafından 18 Ağu 2011, 15:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72
Arkadaşlar resmi açıklamada açıkça 30 krediye kadar eksiği kalanlar girebilir diyor. Malesef üstünde girilemez gibi görülüyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
4448383ü aradım 31 krediye ihtiyacım var 1 kredi yüzünden giremeyecek miyim dedim giremezsiniz şartlara uygun olmadığınızdan dedi. şaka gibi ne yapıcam bilmiyorummanisali_06 yazdı:Arkadaşlar ek sınav sadece Ankara'da olmayacak buna eminim ama, aklıma takılan şu; 36 kredi lazım mezun olmama bu durumda giremiyorum heralde sınava.

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
-
- Acemi
Evet bende şimdi aradım hatta biraz da bekledim. Sınavın şu an tam olarak nerede yapılacağı belli değilmiş. resmi sayfada açıklandığı gibi 30 krediden fazla olanlar giremiyormuş.Eflâ yazdı:4448383ü aradım 31 krediye ihtiyacım var 1 kredi yüzünden giremeyecek miyim dedim giremezsiniz şartlara uygun olmadığınızdan dedi. şaka gibi ne yapıcam bilmiyorummanisali_06 yazdı:Arkadaşlar ek sınav sadece Ankara'da olmayacak buna eminim ama, aklıma takılan şu; 36 kredi lazım mezun olmama bu durumda giremiyorum heralde sınava.
En son manisali_06 tarafından 18 Ağu 2011, 16:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Geçen sene müfredata eklenen Geometri 1 ve 2 yüzünden binlerce öğrencinin mezuniyeti gecikti. Ve bu dersleri müfredata koyan eski MEB bakanının ve ekibinin üzerinde binlerce öğrencinin vebali var. Bir çoğunuzun mağdur olma sebebi bu dersler...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk, haklısın belki ösym karışmaz ama mazeretli kayıt süresi doğrudan meb'i ilgilendiriyor.
geçen sene mazeretli kayıt süresi veridliğinde meb bakanı açıklama yapmıştı, liselerden sorumluluk sınavıyla mezun olanlar üni kaydını mazeretli tarihlerde yapabilir diye. gazetede okumuştum hatırlıyorum. yani 9 eylülde bittiğini, bizim yetişmediğimizi tekrar tekrar meb'e hatırlatmalıyız.
ve herkes yerleşmeler açıklandıktan sonra kendi ünisinin öğrenci işlerine bir danışsın bakalım neler diyecekler.
geçen sene mazeretli kayıt süresi veridliğinde meb bakanı açıklama yapmıştı, liselerden sorumluluk sınavıyla mezun olanlar üni kaydını mazeretli tarihlerde yapabilir diye. gazetede okumuştum hatırlıyorum. yani 9 eylülde bittiğini, bizim yetişmediğimizi tekrar tekrar meb'e hatırlatmalıyız.

ve herkes yerleşmeler açıklandıktan sonra kendi ünisinin öğrenci işlerine bir danışsın bakalım neler diyecekler.
Ek sınava sadace Ankara'da mı giriliyor?
Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
MEB olabilir o ayrı, ona mesaj atıp isteklerinizi anlatabilirsiniz. Ama ÖSYM'nin yapacak birşeyi yok diyorum bu saatten sonra. (Zaten onlardan birşey beklemek yanlış olur, 6 aydır karışmadıkları skandal ve yanlışlık kalmadı)...ice20 yazdı:emrahk, haklısın belki ösym karışmaz ama mazeretli kayıt süresi doğrudan meb'i ilgilendiriyor.
geçen sene mazeretli kayıt süresi veridliğinde meb bakanı açıklama yapmıştı, liselerden sorumluluk sınavıyla mezun olanlar üni kaydını mazeretli tarihlerde yapabilir diye. gazetede okumuştum hatırlıyorum. yani 9 eylülde bittiğini, bizim yetişmediğimizi tekrar tekrar meb'e hatırlatmalıyız.![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi. bu durumu YÖK'e sorabiliriz. sonuçta üniversitelerin bağlı olduğu kurum o.
Nasıl yani 2010 dan önce geometri ders zorunluluğu yok muydu açık liselilereemrahk yazdı:Geçen sene müfredata eklenen Geometri 1 ve 2 yüzünden binlerce öğrencinin mezuniyeti gecikti. Ve bu dersleri müfredata koyan eski MEB bakanının ve ekibinin üzerinde binlerce öğrencinin vebali var. Bir çoğunuzun mağdur olma sebebi bu dersler...

Yoktu, Bakan hanım tüm liselerle birlikte bu baş belası dersleri Açık Liselilerin de başına saldı...kripton yazdı:Nasıl yani 2010 dan önce geometri ders zorunluluğu yok muydu açık liselilereemrahk yazdı:Geçen sene müfredata eklenen Geometri 1 ve 2 yüzünden binlerce öğrencinin mezuniyeti gecikti. Ve bu dersleri müfredata koyan eski MEB bakanının ve ekibinin üzerinde binlerce öğrencinin vebali var. Bir çoğunuzun mağdur olma sebebi bu dersler...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
geometri 2 yüzünden mezun olamadım yaw.3.girişim olacak ek sınavla muaf oluyorumda ama üni kayıtlarına yetişmeyicez galiba
bence deemrahk yazdı:
MEB olabilir o ayrı, ona mesaj atıp isteklerinizi anlatabilirsiniz. Ama ÖSYM'nin yapacak birşeyi yok diyorum bu saatten sonra. (Zaten onlardan birşey beklemek yanlış olur, 6 aydır karışmadıkları skandal ve yanlışlık kalmadı)...