kendime çok fazla mola verdim

Herşey serbest...
YELİZ
Doktor
İletişim:

Re: kendime çok fazla mola verdim

Mesaj gönderen YELİZ » 21 Ara 2013, 20:25

Cloudyy yazdı:

saçma insanlar derken kendini hangi katagoriye koydun merak ettim insanları gözetleyip onları eleştirmek marifet sanıyorsun sanırım :evil: burda kimseyi eziklemeye hakkın yok ha biri eziklenecekse bunu senden daha iyi yaparım :wink:[/quote]

Ben arkadaşın kendisini alaşağı etmedim ki sadece ideolojisine tepki gösterdim. Ama gerçekten de çok saçma sapan bir konu kendime çok fazla mola verdim verme kardeşim git karınca gibi çalış kendini eğit donat bunu burada niye paylaşıyorsun yani gereksiz bir konu sonra konu listesinden yararlı konuları bu açtığınız parazit konular yüzünden aranması zor oluyor. Şu anda ben Emrah abiye bir arşiv dolusu boş konu linki atabilirim. Siz dua edin ben moderatör değilim teklif geldi kabul etmedim desem inanmayın hehe ben moderatör olursam fadime ablanın boynuna cumhuriyet altını takacağım.

FADİME ABLA DUY SESİMİ ÇIKAR KULAĞINDA Kİ MP3 :mrgreen: :mrgreen: YAŞASIN BİLİM[/quote]

Zaten konuyu serbest kürsü sayfasında açmışım serbest adı üstünde.

• İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
          passion100.blogspot.com

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Ara 2013, 01:32

Cloudyy yazdı:

saçma insanlar derken kendini hangi katagoriye koydun merak ettim insanları gözetleyip onları eleştirmek marifet sanıyorsun sanırım :evil: burda kimseyi eziklemeye hakkın yok ha biri eziklenecekse bunu senden daha iyi yaparım :wink:[/quote]

Ben arkadaşın kendisini alaşağı etmedim ki sadece ideolojisine tepki gösterdim. Ama gerçekten de çok saçma sapan bir konu kendime çok fazla mola verdim verme kardeşim git karınca gibi çalış kendini eğit donat bunu burada niye paylaşıyorsun yani gereksiz bir konu sonra konu listesinden yararlı konuları bu açtığınız parazit konular yüzünden aranması zor oluyor. Şu anda ben Emrah abiye bir arşiv dolusu boş konu linki atabilirim. Siz dua edin ben moderatör değilim teklif geldi kabul etmedim desem inanmayın hehe ben moderatör olursam fadime ablanın boynuna cumhuriyet altını takacağım.

FADİME ABLA DUY SESİMİ ÇIKAR KULAĞINDA Kİ MP3 :mrgreen: :mrgreen: YAŞASIN BİLİM[/quote]

şirinlik yapma boşuna sen tarafımdan üstü çizilmiş birisin :mrgreen: senin o kadar yararsız ideolojik saçama span konuların varken seni geçebilcek biri yok burda :lol:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Cloudyy
Doktor

Mesaj gönderen Cloudyy » 28 Ara 2013, 18:49

Şirinlik mi ? Sana mı şirinlik yapacağım :mrgreen: :mrgreen: Ben konum yok ki arada bul bir tane saçma sapan bir konu hani hatırlıyor musun? Sana şu karikatürü sil demiştim sen silmedin belki farkında değilsin ama ben sildirdim merak etme hehe :mrgreen: sildirelide aylar oldu :mrgreen: durmak yok uyumaya devam :mrgreen: Üstümü çizmeseydin küserdim sana :mrgreen:
TİRYAKİ ERDOĞAN BAĞIMLISI FADİME ABLA AĞA BABANDAN SANA MESAJ VAR. :mrgreen:

Resim
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.

Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 28 Ara 2013, 22:14

yani illa gel benle siyaset tartış diyorsun, çocuk :mrgreen: konu senin absürt yazılarındı neden bana sataşıp konuyu değiştiriyorsun anlamış deilim sanırım bana büyük hayranlık duyuyorsun :lol: :lol: :lol:
ayrıca benim kimi sevdiğim kimi lider gördüğüm seni bu kadar germesin ben sna düşüncelerinden dolayı bir ithaf yapmıyorum sen marjinalsin zaten :mrgreen:

ve tayyibimin daha güzel bir resmi var buda benden sna :mrgreen:

Resim

Cloudyy
Doktor

Mesaj gönderen Cloudyy » 28 Ara 2013, 23:47

Bende de yakışıklı fotoğrafı var :mrgreen:

Resim

Siyaset de konuşurum kariyerde :mrgreen:

He sana hayranlık duyuyorum bilirsin yönünü saptıran koyunlara hep hayranımdır koyunlara müptela olmuşum. :mrgreen:

MEZUN

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 29 Ara 2013, 03:55

aferin sna koministlerden daha koministsin :D

işin garibi nedense halkın çoğunluğu yani ak partiye oy veren insanlar koyun oluyor ama ben koyun olmaktan memnunum leş kargası olmaktansa :wink:

Resim

Cloudyy
Doktor

Mesaj gönderen Cloudyy » 29 Ara 2013, 16:31

Heye heye o dediğinden ne kadar akım fikirleri ideolojilerin varsa boş hiç biri beni temsil etmez benim kalbim okyanus gibi merak etme sen :mrgreen:

sen koyunsun ağa babanda leş karga :lol: sen bana vızzzz gelirsin.

MEZUN

YELİZ
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen YELİZ » 29 Ara 2013, 20:03

Cloudyy fazla ileriye gidiyorsun ama haddini bil bir babaya böyle laflar söylenmez ayıptır senin için ailen aklına gelmiyor mu bunları söylerken ayıp ya ayıp sanane milletin siyasi görüşlerinden ileriye gitme yerini bil kimseden üstün degilsin koyun leş kargası diyerek kendi seviyeni aşagıya çekme .
          passion100.blogspot.com

Kullanıcı avatarı
mavigöz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen mavigöz » 29 Ara 2013, 20:14

ben daha yeni başladım çalışmaya ahahhaha :lol: haftaiçi dershane derslerine çalışırım bugün ne çalıştıysam onla giricem asıl ben rahatım son 2 kredi ama ingilizce yakıcak beni gibi duruyo :lol:

YELİZ
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen YELİZ » 29 Ara 2013, 20:20

mavigöz yazdı:ben daha yeni başladım çalışmaya ahahhaha :lol: haftaiçi dershane derslerine çalışırım bugün ne çalıştıysam onla giricem asıl ben rahatım son 2 kredi ama ingilizce yakıcak beni gibi duruyo :lol:

son 2 krediyse seni zorlamaz rahat ol :) yaparsın
          passion100.blogspot.com

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 29 Ara 2013, 21:04

Cloudyy yazdı:Heye heye o dediğinden ne kadar akım fikirleri ideolojilerin varsa boş hiç biri beni temsil etmez benim kalbim okyanus gibi merak etme sen :mrgreen:

konu benim için kapanmıştır seviyesi bu kadar aşağı olan birine cevap vermeye gerek yok.

YELİZ
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen YELİZ » 29 Ara 2013, 21:07

pskolog yazdı:
Cloudyy yazdı:Heye heye o dediğinden ne kadar akım fikirleri ideolojilerin varsa boş hiç biri beni temsil etmez benim kalbim okyanus gibi merak etme sen :mrgreen:

konu benim için kapanmıştır seviyesi bu kadar aşağı olan birine cevap vermeye gerek yok.
aynen boşver .
          passion100.blogspot.com

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 29 Ara 2013, 23:36

Edebim el vermez edepsizlik edene suamak en güzel cevab edebi elden gidene .)
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Cloudyy
Doktor

Mesaj gönderen Cloudyy » 30 Ara 2013, 01:49

Ağa babadan kastım recep amcayı kastetmiştim. Yanlış anlamışsınız başkalarının babasına sövecek kadar bırak sövmeyi ben hayatım boyunca küfür etmem

MEZUN

YELİZ
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen YELİZ » 30 Ara 2013, 02:06

Cloudyy yazdı:

Ağa babadan kastım recep amcayı kastetmiştim. Yanlış anlamışsınız başkalarının babasına sövecek kadar bırak sövmeyi ben hayatım boyunca küfür etmem

bende akpli degilim chpli degilim fakat recep tayyipte bir baba sayılır .
          passion100.blogspot.com

“Serbest Kürsü” sayfasına dön