tayfun29 yazdı:Blueberry yazdı:büşra szr yazdı:çıköğretim lisesi ek sınav yapmaya karar vererek 30 eylül gübü ek sınav yapacaktır bu ek sınava katılmla hakkı kazanacak kişiler sadece 24 kredi v altı kredisi kalanlar için olacaktır… otuz eylül günü yapılması planlanan sınava siz değerli üyelerimizin başarılı olmasını diliyoruz.. bu sınav ayrıca bir çok sınavın önünü açacaktır.. gönderdiğimiz dilekçelere yanıt olacak yapılacak bir sınavdır….
Mezun olabilecek durumda olan ancak 24 ve daha az kredi eksikliği nedeniyle mezun olamayan öğrencilerimiz için 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 da Ankara’da yapılacak olan ek sınava katılabileceklerdir. Sınava girecek öğrencilerin ilgili bankalara 20 TL yatırdıktan sonra başvuru tarihleri içinde derslerini de seçmeleri gerekmektedir.
Başvurular ve ders seçimleri 18 – 20 Eylül 2014 tarihinde yapılabilecektir.
Dikkat : Ek sınava başvuran öğrenciler, 20 Eylül 2014 saat 17:00′ye kadar sınava girecekleri dersleri (En Fazla 24 Kredi) seçmek zorundadır.
Batı Avrupa ve Ortadoğu Programında bulunan ve ek sınava başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerimiz, sınav günü (30 Eylül 2014) saat 09:00-12:00 arasında ;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Binası
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
adresinde bulundukları taktirde sınava alınacaklardır.
Bu durumda olan öğrencilerimizden sınavdan önce Üniversiteye kayıt yaptırma zorunluluğu olanlar ekteki belgeyi Genel Liseler, Halk Eğitim Merkezleri ve Açık Öğretim Lisesi işlemlerini yürüten Anadolu Liselerine onaylatarak kazandıkları Üniversiteye takdim edebilirler.
İlgili Makama Yazısı için tıklayınız.
bu bilgi doğru mu acabaaaaa!!!
bu bilgiyi nerden buldun ki AÖL resmi sitede böyle bir paylaşım yok

Yazan kişi sizin gibi çok kesin konuşmuş

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.