Bu duruma çok üzüldüm Hatice.Köylü Kızı yazdı:Normalde mezunlar için haftaiçi kurs verilecekti ama bizim Urfa'daki halk eğitim merkezi haftasonu verecekmiş, ve malesef ben gidemeyecem kursa, şuan moralim öyle bozukki, Belediye otobüsü burdan bizim yanımızdan geçsin diye BİMER'e şikayet ettim, ama asıl halk eğitimi şikayet etmeliyim, babamı da şikayet etmem gerekiyor, çünkü haftasonu olursa gitmezsin diyen o! Yurta gitmeme de izin vermiyor... ne yapıcam ben şimdi yaaa![]()
![]()
İnşallah Furkan...foundreform yazdı:
Bu duruma çok üzüldüm Hatice.![]()
Sen şimdi sabret seneye üniversite kazandığın zaman bu sıkıntılı durumdan kurtulmuş olacaksın.
Derslerini ve öğretmenlerini seçtikten sonra kaydet butonuna tıkla...la tahzen yazdı:Beni bugün aradılar şifrenizi vericez diye gittim.Eve geldim söylediği dersleri seçtim biz size mesaj atıcaz dedi ne zaman atarlar ve nereden atarlar birde ders seçtim kesin kaydolmuş oluyomuyu benim durumum biraz karışıktıda.
Telefonla arayacaklar, mesaj atacaklarmı bilemem... Ama aramazlarsa Cuma günüden önce sen Halk eğitime git şifreni iste...la tahzen yazdı:Tesekkür ederim ablacım onu yaptım zaten.Kursların başladığını bize mesaj atıcaklarını soylemislerdi bunu telefonamı yoksa siteyemi olarak sormustum
Şifremi aldım kursların açılma günü belli değil heraldeKöylü Kızı yazdı:Telefonla arayacaklar, mesaj atacaklarmı bilemem... Ama aramazlarsa Cuma günüden önce sen Halk eğitime git şifreni iste...la tahzen yazdı:Tesekkür ederim ablacım onu yaptım zaten.Kursların başladığını bize mesaj atıcaklarını soylemislerdi bunu telefonamı yoksa siteyemi olarak sormustum
Szin ordaki Halk eğitim merkezi belirleyecek... Ya onlara sor, ya da onların resmi web sitesinden duyurulara bak...la tahzen yazdı:Şifremi aldım kursların açılma günü belli değil heraldeKöylü Kızı yazdı:Telefonla arayacaklar, mesaj atacaklarmı bilemem... Ama aramazlarsa Cuma günüden önce sen Halk eğitime git şifreni iste...la tahzen yazdı:Tesekkür ederim ablacım onu yaptım zaten.Kursların başladığını bize mesaj atıcaklarını soylemislerdi bunu telefonamı yoksa siteyemi olarak sormustum
foundreform yazdı:Sen de üniversite sınavına evde hazırlanırsın Hatice.Kendini üzmeye gerek yok.![]()
Bende gitmiyorum gidesim yok cesaret edemedim evde çalışmaya alıştım şimdi orda çok sınav olucakmış. Bu yıl olmazsa seneye dershaneye giderim.Köylü Kızı yazdı:İnşallah hayatım, ben evde çalışmaya mahkumum bir kere, bugüne kadar öğretmen görmedim, bundan sonra da göremeyecem malesef....![]()
![]()