MÜJDE EK SINAV AÇIKLANDI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
tolga_tolga
Doktor

Re: MÜJDE EK SINAV AÇIKLANDI

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 01:53

o sisteme benim kafam yatmıyor ya eskiden negüzel halk eğitim merkezinden alıyorlardı banka derdi cıkardılar 5 liralar için sonra ben halk eğitimin hesabını kaydettim bi baktım gecen kayıtlarda masadan para alıyorlar cok ilginç yani keyfe göre düzen var :)

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Rally
Acemi

Mesaj gönderen Rally » 13 Tem 2009, 11:54

Sınav ücretini yatırdım toplamda 25 TL sonra halk eğitime gittim sınav merkezini oradan seçiyorlar yani sizin ekstra birşey yapmanıza gerek yok sadece internetten kendiniz dersleri seçeceksiniz okadar :D

Rally
Acemi

Mesaj gönderen Rally » 13 Tem 2009, 12:09

Arkadaşlar benim birkaç sorum var bilgilendirirseniz çok sevinirim
1-Muaf olduğum dersleri seçebilirmiyim ve bu derslerden sınava girip kredi alabilirmiyim ek sınav için soruyorum
2-Alan kredisini tamamladım sadece toplam krediye ihtiyacım var eğer üsteki sorumda muaf olduğum dersleri seçme hakkım olmazsa bu durumda 40 kredilik dersleri seçmek için ne yapmam lazım alan derslerinden seçmek istemiyorum alan kredimi tamamladım onun yerine birkaç ortak ders gerisinide olduğu gibi seçmeli ders seçsem olurmu

Kullanıcı avatarı
Raffine
Acemi

Mesaj gönderen Raffine » 13 Tem 2009, 12:37

Rally yazdı:Arkadaşlar benim birkaç sorum var bilgilendirirseniz çok sevinirim
1-Muaf olduğum dersleri seçebilirmiyim ve bu derslerden sınava girip kredi alabilirmiyim ek sınav için soruyorum
2-Alan kredisini tamamladım sadece toplam krediye ihtiyacım var eğer üsteki sorumda muaf olduğum dersleri seçme hakkım olmazsa bu durumda 40 kredilik dersleri seçmek için ne yapmam lazım alan derslerinden seçmek istemiyorum alan kredimi tamamladım onun yerine birkaç ortak ders gerisinide olduğu gibi seçmeli ders seçsem olurmu
Muaf olduğun dersleri seçemiyorsun.kALAN ortakları seçersin gerisinide seçmeliyle tamamlarsın.
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 13:45

Raffine yazdı:
Muaf olduğun dersleri seçemiyorsun.kALAN ortakları seçersin gerisinide seçmeliyle tamamlarsın.
Kardeş yanlışın var. muaf olunan dersleri seçebilirsiniz,eğer o dersi geçersiniz kredisini alırsınız.

Kullanıcı avatarı
Raffine
Acemi

Mesaj gönderen Raffine » 13 Tem 2009, 13:51

Fays yazdı:
Raffine yazdı:
Kardeş yanlışın var. muaf olunan dersleri seçebilirsiniz,eğer o dersi geçersiniz kredisini alırsınız.
Özür dilerim o zaman.Faysal kardeşim diyorsa doğrudur.
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!

Rally
Acemi

Mesaj gönderen Rally » 13 Tem 2009, 13:58

Çok teşekkür ederim yani muaf derslerden tekrar sınava girip başarılı olursam kredi alabilirim işte bu çok güzel bu şekilde olmasaydı krediyi tamamlayamıyordum mecburen alan derslerinden seçmek zorunda kalacaktım:D peki en fazla kaç dersten sınava girebiliriz bunun sınırı yok değilmi

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 13:58

Raffine yazdı:

Özür dilerim o zaman.Faysal kardeşim diyorsa doğrudur.
Estagfurullah kardeşim. muaf derslerin başarı zorunluluğu ortadan kalkıyor fakat tekrardan seçebilir ve sınavına girebilirsiniz yani..

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 13:59

Rally yazdı:Çok teşekkür ederim yani muaf derslerden tekrar sınava girip başarılı olursam kredi alabilirim işte bu çok güzel bu şekilde olmasaydı krediyi tamamlayamıyordum mecburen alan derslerinden seçmek zorunda kalacaktım:D peki en fazla kaç dersten sınava girebiliriz bunun sınırı yok değilmi
3 yıllıksan 40,4 yıllıksan 30 kredilik ders seçebilirsin yanılmıyorsam.

Rally
Acemi

Mesaj gönderen Rally » 13 Tem 2009, 14:04

Teşekkür ederim fays nihayet sonunda maillerimizin dilekçelerimizin karşılığını aldık fays senin emeğin daha çok bu işte takip ediyorum sürekli yazılarını ayrıca bunun içinde teşekkür ederim sana ve destek veren bütün arkadaşlara hakettiğimiz ek sınava kavuştuk herkese şimdiden başarılar :wink:

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 14:07

Rally yazdı:Teşekkür ederim fays nihayet sonunda maillerimizin dilekçelerimizin karşılığını aldık fays senin emeğin daha çok bu işte takip ediyorum sürekli yazılarını ayrıca bunun içinde teşekkür ederim sana ve destek veren bütün arkadaşlara hakettiğimiz ek sınava kavuştuk herkese şimdiden başarılar :wink:
Asıl ben teşekkür ederim. bütün aöllüler olarak el ele verdik ve sesimizi duyurduk.. ben de destek veren herkese teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 13 Tem 2009, 14:17

şükürler olsun allah ım mezun oluyorum galiba!!! haftasonu tatildeydim yorgun bitkin foruma girer girmez gitti bütün yorgunluğum! mezun olacak olan bütün arkadaşları tebrik ederim! özellikle seni fays ;)
Take me to the deep oceans!

ciko_seko
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen ciko_seko » 13 Tem 2009, 14:20

Çok şükür... bugün kayıt yaptırdım.kitaplarıda aldım...çalışmaya full tempo devam :D bu arada mezun olabilmek için 45 kredi eksiğim var yani kredinin tamamını alırsam, inşallah alıcam...5 kredi eksiğim kalır e heralde bundan sonrada 2. ek-sınavda olur 10 kredi eksiği olanlar için ? daha önce olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 13 Tem 2009, 14:25

arkadaşlar halk eğitimi aradım kredi bilgileri şart koşulmuyo 3 yıllık sistemdeki herkes mezun olabililicek 2 ek sınav olucak mış çünkü :D bende bugün yatırmaya gidicem paramı işten ayrılıyorum eve geçip full ders çalışmaya karar verdim :D
Take me to the deep oceans!

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 15:06

hehehe yasemin beklyein siz diodun bak ek sınavlara çalışmaya başlıosun şimdi :)
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Kilitli

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön