sınavlar ne zaman açıklanacak ?
Re: sınavlar ne zaman açıklanacak ?
bende çok teşekkür ederim Çetin arkadaşımıza...Geeel cuma gel artık gel
uuuuff yaaa

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

ögrenci girişi yapamıyorum server hatası veriyo heycanlandım
inş cumaya kalmaz ya

Evet aol.web .aplıcatıon falan mutlaka bazı değişiklikler yapılıyor hayırlısı..
Değerli Arkadaşlar bu okuldaki eksiklikler orada çalışan kişileri bağlamaz. oyüzden eğiteki aradığınızda,kızmak,bağırmak ,öfkeli bir şekilde mail atmak sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir(bazısı kızıyor falan..haklısınız yerden göğe..)ama sabır.Burası bir şark ülkesi. Rahmetli ÇELİK GÜLERSOY (TÜRK TURİNG OTOMOBİL KURUMU BAŞKANI idi)İstanbulda Tramvay isimli kitabında şöyle demiş=ŞARK BEKLEME YERİDİR. yani atalet genlerde var..o yüzden böyle işte...Sizleri seviyorum
Değerli Arkadaşlar bu okuldaki eksiklikler orada çalışan kişileri bağlamaz. oyüzden eğiteki aradığınızda,kızmak,bağırmak ,öfkeli bir şekilde mail atmak sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir(bazısı kızıyor falan..haklısınız yerden göğe..)ama sabır.Burası bir şark ülkesi. Rahmetli ÇELİK GÜLERSOY (TÜRK TURİNG OTOMOBİL KURUMU BAŞKANI idi)İstanbulda Tramvay isimli kitabında şöyle demiş=ŞARK BEKLEME YERİDİR. yani atalet genlerde var..o yüzden böyle işte...Sizleri seviyorum

.
En son GoRKeM tarafından 26 Şub 2010, 10:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yok ..ekran aynı. 

eagle67 yazdı:Yok ..ekran aynı.
Malesef... Bu arada Fatih abi ....omeraydin@ ' li adres benim kabul edersin artık...

tamam hemen kaydediyorum.JoQeR yazdı:eagle67 yazdı:Yok ..ekran aynı.
Malesef... Bu arada Fatih abi ....omeraydin@ ' li adres benim kabul edersin artık...
-
- Uzman
Yıne açıklanmamış yarını beklıcez artık...!
Evet bir ayı devirdik hala sonuş beklemekteyiz ...
Ama şimdi girdiğimde bence şöyle bi yazı çıktı ...
AKTİF Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!

Ama şimdi girdiğimde bence şöyle bi yazı çıktı ...
AKTİF Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!

ben girebiliyorum öyle bir uyarı yok:S eskiden sonuçlar açıklanmadan bazı bölümler kaldırıldı,menülerde hala bi değişiklik yok,pazartesi kayıt yenileme var yarın acıklanmazsa sonuçları göremeden kayıt yenilemek durumunda kalıcaz sanırım

-
- Uzman
yarın açıklanır sıkıntı yapmayın 

cikcikgribi yazdı:yarın açıklanır sıkıntı yapmayın
İnşAllah...
Sanmıyorum...yarın sınav sonucu yerine duyurular görürseniz hiç şaşırmayın.