akbaba yazdı:bende mat-3 ile geometri-1 den kalmışım matemetiği seviyorum ama zorlanıyorum
bu yüzden kayıt yenilemede sözele geçicem galiba
Pişman olacağın kararlar verme! Sen bilirsin ama iyi düşün...
akbaba yazdı:bende mat-3 ile geometri-1 den kalmışım matemetiği seviyorum ama zorlanıyorum
bu yüzden kayıt yenilemede sözele geçicem galiba
yabancı dil nsl kolay mı?çok kararsızım yaaJoQeR yazdı:Yabancı dile gel
JoQeR yazdı:Kolay valla. Sözel dersler var. Ve 12 kredilik İngilizce, Almanca, Fransızca. Birinden birini seçiyorsunuz... Ben de dilciyim (ingilizce). Dile yatkınlığın varsa gel yoksa da gel çünkü dil yatkınlık meselesi değil ezber meselesidir...
Ama bunları öylesine yazdığımı düşün ve kaliye alma! En iyi fikir senin fikrindir... Akıl akıldan üstündür tamam da en üstün akıl kişinin kalbidir... Seni en iyi 'SEN' bilirsin yine... Ne istiyorsan ona git...
JoQeR napıyorsun öss ve üniversite bittikten sonrada kpss'ye kendine rakip çıkarıyorsun dilde ne kadar az olursa senin için okadar iyi dile davet ederken bu yöndende düşünJoQeR yazdı:Yabancı dile gel
YaReN yazdı:JoQeR napıyorsun öss ve üniversite bittikten sonrada kpss'ye kendine rakip çıkarıyorsun dilde ne kadar az olursa senin için okadar iyi dile davet ederken bu yöndende düşünJoQeR yazdı:Yabancı dile gel![]()
şaka tabi sana göre iyi olan birşeyi başkası içinde istemem güzel inş Allah gönlüne göre verir.
cikcikgribi yazdı:bende bu dönem geometri derslerini alıcam. nasıl çalışcamm ne yapcam. daha önce geometri dersi falan görmedim. özel ders mi almam lazım? okuyarak anlayabilinecek bir ders değil midir ?sınavda çıkan sorular zaten en basit seviyede. en azından yarısı çok basit bilene tabi ki. bizde o çok basit olanları çözsek kurtuluyoruz. nasıl ne yapsak var mı bi fikir önerisi