Haydin SINAVA :)
Re: Haydin SINAVA :)
bence hocalara çok güvenmeyin arkadaşlar verdikleri kopyalar yanlış çıkabiliyo mesela bugün verdikleri kopyalardan 2 tanesi yanlıştı kesinlikle biliyorum çünkü çok kolaydı demekki sallıyolar onlarda
sınav kitapçıklarını bize verdiler,sorulara baktım şimdi suana kadar girdiğim tüm derslerden geçmişim,inş yarınki sınavdada aynı şey olur 

hadi ya bize vermediler soruların cevaplarını bile gizli gizli yazdım görseler sildirirlerdi çünküyagmur yazdı:sınav kitapçıklarını bize verdiler,sorulara baktım şimdi suana kadar girdiğim tüm derslerden geçmişim,inş yarınki sınavdada aynı şey olur
-
yav bırak yardımı su istesen su vermiycekler nerdeyse yoksa banamı hep öyleleri denk geliyor bilmiyorm.ay_şe_ yazdı:bence hocalara çok güvenmeyin arkadaşlar verdikleri kopyalar yanlış çıkabiliyo mesela bugün verdikleri kopyalardan 2 tanesi yanlıştı kesinlikle biliyorum çünkü çok kolaydı demekki sallıyolar onlarda
bize sanki bok parçası gibi bakıyolar suratları asık hareketleri nefret dolu neyse..
yav şu kredi olayında başarılı ders kredisi 73 diyor , ama kredi bilgisi bölümünde 91 yazıyor hangisini dikkate alıcaz bilen varmı ?
gecen sınavda basladı bu uygulama ocak sınavında yeni olduğu için hocaların haberi olmadığından vermemişlerdi,bu sınavda verdiler,yani zorunlu değil artık.Tabi bazı hocalar o kadar bilgisiz olduğu için vermemişlerdir.gülbeyaz yazdı:hadi ya bize vermediler soruların cevaplarını bile gizli gizli yazdım görseler sildirirlerdi çünküyagmur yazdı:sınav kitapçıklarını bize verdiler,sorulara baktım şimdi suana kadar girdiğim tüm derslerden geçmişim,inş yarınki sınavdada aynı şey olur

bizden telefonları topladılar dün allahtan benim sınav yerim yakındı eve bıraktım
kantinciyi bahçeye koymuşlar telefonu ona emanet edin dediler
bu gün kimse telefonla gelmez heralde
bize soru kitapçıklarını vermediler bütün okullar uygulamayı doğru düzgün bilmiyo galiba
kantinciyi bahçeye koymuşlar telefonu ona emanet edin dediler

bize soru kitapçıklarını vermediler bütün okullar uygulamayı doğru düzgün bilmiyo galiba
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
aynısını bizede yaptılar telefonu cüzdan içine sakladım
şimdi ilk oturuma gidiyorum telefonu almıyorum yanıma 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
girdim geldim tarih 3 u bi sallamisim akilllara zarar dksnakjlds 

aynen bende salladım tarih 3 ü tarih 4 zaten acaip kazıktı nolcak bilmiyorumPasha yazdı:girdim geldim tarih 3 u bi sallamisim akilllara zarar dksnakjlds
4 ude dun salladimgülbeyaz yazdı:aynen bende salladım tarih 3 ü tarih 4 zaten acaip kazıktı nolcak bilmiyorumPasha yazdı:girdim geldim tarih 3 u bi sallamisim akilllara zarar dksnakjlds

-
- Uzman
siz sallarsınız da ben sallamam mı beagülbeyaz yazdı:aynen bende salladım tarih 3 ü tarih 4 zaten acaip kazıktı nolcak bilmiyorumPasha yazdı:girdim geldim tarih 3 u bi sallamisim akilllara zarar dksnakjlds

eve geldim sukur bitti hepsi tarih + biyoloji + ing salladim aga ne zormus yahu
benim sınavımda bitti ilk gelen ben oldum galiba
inşallah hepimiz başarılı oluruz sınavlarımızdan

inşallah hepimiz başarılı oluruz sınavlarımızdan
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
ikinci de ben.
Artık bir senem kaldı inşAllah dersler kalmadığı sürece... Bi' oooooooh be çektim derinden...
Hayat maksimumla dedim ve havaya uçtum...
Çok rahatladım yav!