BU RESİM İŞİ NE YA?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ice20
Asistan

Re: BU RESİM İŞİ NE YA?

Mesaj gönderen ice20 » 27 Haz 2011, 09:13

arkadaşlar şu foto işi çok kafama takıldı ya :? sınava girerken sorun olmaz umarım.. son dönemim bu çok önemli.

kayıt yenileme bitmeden halkeğitime tekrar gidip sorsam mı foto çekilmiyor mu diye.. geçen hafta yeniledim kaydımı, görevli kişi ilk defa böyle bir şeyi benden duydu.

var mı başka kayıt yenilerken fotoğrafı çekilmemiş birileri ?

birazdeli
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen birazdeli » 27 Haz 2011, 09:42

ice20 yazdı:arkadaşlar şu foto işi çok kafama takıldı ya :? sınava girerken sorun olmaz umarım.. son dönemim bu çok önemli.

kayıt yenileme bitmeden halkeğitime tekrar gidip sorsam mı foto çekilmiyor mu diye.. geçen hafta yeniledim kaydımı, görevli kişi ilk defa böyle bir şeyi benden duydu.

var mı başka kayıt yenilerken fotoğrafı çekilmemiş birileri ?

Ben varım. Kayıt yaptırdıktan 1-2 gün sonra evden telefonla arayıp tekrar çağırdılar. Önemli olmasa bu kadar üstünde durmazlardı. Bence sende tekrar git.

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 27 Haz 2011, 10:15

benimdi resmimi çekmediler aramadılarda nasıl olcak bu iş canımı sıkmaya başladı son bi dersim kaldı inş bi sorun çıkmaz
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

ice20
Asistan

Mesaj gönderen ice20 » 27 Haz 2011, 11:00

birazdeli yazdı:

Ben varım. Kayıt yaptırdıktan 1-2 gün sonra evden telefonla arayıp tekrar çağırdılar. Önemli olmasa bu kadar üstünde durmazlardı. Bence sende tekrar git.
colin_erkan yazdı:benimdi resmimi çekmediler aramadılarda nasıl olcak bu iş canımı sıkmaya başladı son bi dersim kaldı inş bi sorun çıkmaz

belki de sadece istanbul'da çekiyorlardır dicem ama ne alaka :? benimle birlikte kaydını yenileyen 5-6 kişi daha vardı, onları da çekmedi hiç.. dediğim gibi görevlinin haberi bile yoktu. "ne fotoğrafı ya" gibi bir tepki verdi.

ne kadar ciddiyetsiz bir durum. umarım sınav günü biz mağdur olmayız.

Kullanıcı avatarı
svcntvkr
Acemi

Mesaj gönderen svcntvkr » 27 Haz 2011, 11:21

bende de sormamışlardı lisede kayıt yaptırdım.sonra tekrar gidip sordum okul müdürüne 'kimliğinde resmin tc numaran yazıyosa bişey olmaz,böle bişey war ama daha yeni diğer bi sınavda üstünde durulucak' dedi.bende daha üstünde durmadım.açıkcası bende sorun yaşarız diye korkuyorum.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 27 Haz 2011, 11:26

belki ilk defa böyle bir uygulama yapıldığı için pek sorun etmezler nede olsa okullardaki öğretmenlerinde umrunda değil resim varmış yokmuş

ice20
Asistan

Mesaj gönderen ice20 » 27 Haz 2011, 15:34

halkeğitime tekrar gittim, fotoğrafımı çektiler :) birkaç gündür çekmeye başlamışlar.

ama görevlinin dediğine göre boşuna panik yapmışım. çünkü yeni bir durum olduğundan bu sınavda çok önemli olmayacakmış. yani sanırım bu deneme aşaması falan henüz.

he-man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen he-man » 27 Haz 2011, 17:17

hep aynı şeyi tekrarlıyor gibi olucam ama yine yazıcam

biz bunu nerden öğrendik ?tabiki internetten.

peki internete girme imkanı kısıtlı olan insanlar ne yapacak ? evlerinden internet yok diye yada olsa bile vakitleri yok diye okuyamayacaklar mı ? böyle sistem mi olur

sanki her evde bilgisayar-internet olacak düzeyde gelir seviyesine sahip insanlardan oluşan bi ülkeyiz
aol'de okuduğu dönem:5

toplam kredi: 121 /alan kredisi:64

sosyal bilimler

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön