Merhaba arkadaşlar; Benim bir sorum olucaktı yeri burasımı bilmiyorum, değilse şimdiden özürdilerim,
Ben Lise1'de ailevi nedenlerimden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım, 2 yıl önce AÖL'ye kayıt oldum, bir iki sınava iş dolayısıyla malesef giremedim, mezuniyet hakkımda kafama takılan bir iki sor var, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim,
Okuduğum Bölüm:4 Yıllık Genel Kültür
okuduğum Dönem:6
Toplam Dönemim:8
Ortak Kredi:59
Toplam Kredi:109
Benim mezun olmam için Toplam Kredi 192 olması gerekiyor, peki ortak kredimin kaç olması gerekiyor ?
Birde bir sorum daha var, diyelim ben 192 krediyi tamamladım ama zorunlu derslerim var, (Dilve Anlatımım her zmaan iyi) zorunlu derslerimide veremiyorum diyelim, dersimin MUAF olması için 2 kere aynı dersten sınava girmem gerekiyo değil mi ?
Umarım son cümleyi anlatabilmişimdir, şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.
sınıf geçme
Re: sınıf geçme
edit; şimdi başka pc'den girdim videolar açıldı.Yağmur damlaları yazdı:Yok başka bildiğim ben çok kısa bir süre ekol hoca dan matematik çalışmıştım..
Burada demek istediğim yani 192 krediyi tamamladım, zorunlu derslerden sınava giriyorum, bu zorunlu derslerin yanında'da istediğim derslerden sınava girip 192 olan puanımı atıyorum 200 veya üzeri yapabiliyormuyum ?milne yazdı:Merhaba arkadaşlar; Benim bir sorum olucaktı yeri burasımı bilmiyorum, değilse şimdiden özürdilerim,
Ben Lise1'de ailevi nedenlerimden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım, 2 yıl önce AÖL'ye kayıt oldum, bir iki sınava iş dolayısıyla malesef giremedim, mezuniyet hakkımda kafama takılan bir iki sor var, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim,
Okuduğum Bölüm:4 Yıllık Genel Kültür
okuduğum Dönem:6
Toplam Dönemim:8
Ortak Kredi:59
Toplam Kredi:109
Benim mezun olmam için Toplam Kredi 192 olması gerekiyor, peki ortak kredimin kaç olması gerekiyor ?
Birde bir sorum daha var, diyelim ben 192 krediyi tamamladım ama zorunlu derslerim var, (Dilve Anlatımım her zmaan iyi) zorunlu derslerimide veremiyorum diyelim, dersimin MUAF olması için 2 kere aynı dersten sınava girmem gerekiyo değil mi ?
Umarım son cümleyi anlatabilmişimdir, şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.
teşekkürler şimdiden..
Bir dersten muaf olabilmek için 3 kez sınava girmeniz gerekiyor. Mezun olabilmeniz için toplam 192 krediniz olmalı. Alan kredisi ise 80 olmalı. Ama bunlar ayrı ayrı değil bildiğim kadarıyla. YAni 192 kapsar 80 i