açık lise hakkında..

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Re: açık lise hakkında..

Mesaj gönderen _..nur.._ » 24 Mar 2012, 14:40

doktorumla konuştum. okulu bırakmak senin biliceğin bi iş ama ilerde çok pişman olursun falan dedi. bende okuluma devam etmeye karar verdim. arkadaşlarımlada aram düzeldi çok şükür. bazen çok yalnız hissetsemde en azından yanımda olan birileri var. hiçbişiye üzülme takma kafana dedi. eğer erkek arkadaşın hoşlandıgın brisi varsada onu takma aksıne dediklerine gül geç dedi. zaten bnde öle yapıyodum. okulda dersleri toplayabilcekmiyim bilmiyorum ama devam edicem..

Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 24 Mar 2012, 14:50

Sonunda bir karar verebilmene sevindim. Sen kendin için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsan öyle yap zaten. Arkadaşlarında sana destek oluyormuş belkide önceden sen onları öyle görmek istediğin için yanlış gördün. Gelip geçiçi bir depresyon zamanı atlattın yani bir nevi.. =)) Sana başarılar birtanem eminim başarırsında hiçbirşeyi takma kafana gelecek güzel günleri düşün. :wink:

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 24 Mar 2012, 19:49

Kararın hayırlı olsun nur hayatta başarılar
Resim

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 16 Nis 2012, 18:48

teşekkür ederim. stres dönemini hala yaşıyorum ama mutluyum. bazılarını takmayınca hayat daha guzel oluyor. boşvermişim boşvermişim dünyaya :D
Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 16 Nis 2012, 18:51

umarım kararın senı mutlu etsın kendıne ve sevdıklerıne bıraz zaman ver düzeldigini hissediceksin
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 22 Nis 2012, 06:17

okulu neden bırakacaksın ki? hemde 3. sınıftan :o bence o hatayı yapma. biraz sabret 1 sene kalmış. adam gibi liseyi bitir.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön