açık lise hakkında..
Re: açık lise hakkında..
doktorumla konuştum. okulu bırakmak senin biliceğin bi iş ama ilerde çok pişman olursun falan dedi. bende okuluma devam etmeye karar verdim. arkadaşlarımlada aram düzeldi çok şükür. bazen çok yalnız hissetsemde en azından yanımda olan birileri var. hiçbişiye üzülme takma kafana dedi. eğer erkek arkadaşın hoşlandıgın brisi varsada onu takma aksıne dediklerine gül geç dedi. zaten bnde öle yapıyodum. okulda dersleri toplayabilcekmiyim bilmiyorum ama devam edicem..
Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…
Sonunda bir karar verebilmene sevindim. Sen kendin için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsan öyle yap zaten. Arkadaşlarında sana destek oluyormuş belkide önceden sen onları öyle görmek istediğin için yanlış gördün. Gelip geçiçi bir depresyon zamanı atlattın yani bir nevi.. =)) Sana başarılar birtanem eminim başarırsında hiçbirşeyi takma kafana gelecek güzel günleri düşün.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
teşekkür ederim. stres dönemini hala yaşıyorum ama mutluyum. bazılarını takmayınca hayat daha guzel oluyor. boşvermişim boşvermişim dünyaya 

Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
umarım kararın senı mutlu etsın kendıne ve sevdıklerıne bıraz zaman ver düzeldigini hissediceksin
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
-
- Yardımcı Uzman
okulu neden bırakacaksın ki? hemde 3. sınıftan
bence o hatayı yapma. biraz sabret 1 sene kalmış. adam gibi liseyi bitir.