forum teması değişsin
-
- Uzman
Re: Site Tasarımı
şakasına diyorum yöneticilere blörf yapıyorum pskolog temayı değiştirsinler diye o çok iğrenç ve karışık olmuş bu bi gerçek
-
- Uzman
yeni konuyu nasıl yazacaz bilen varmı
evet bence de karışık diğeri daha iyiydi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
YENİ BAŞLIK yazıyor ordanalpkurt1650 yazdı:yeni konuyu nasıl yazacaz bilen varmı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ben bu halini hiç beğenmedim açıkcası ya önceki daha iyiydi :/ ama bu çoğunluğun kararı sanırım yapacak birşey yok. 

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Re: forum teması değişsin
diğer konudada dediğim gibi ben beğenmedim ama çoğunluk beğendiyse yapacak birşey yok. Bence önceki hali çok daha iyiydi.hatta karizmaydı
sağlık olsun..

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
fena değil aslında alısma meselesi
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Yağmur, senin dediğini uygulamış adminlerimiz. 2008 temasına benzemiş renkler.
Bu forum bizim vazgeçilmezimiz arkadaşlar, başka forumu düşünmek bile istemiyorum. Ki açık liseliler için başka forum var mı bilmem ama bu forum hep en büyüğü olacaktır. Bizler bir şekilde hayat şartlarından dolayı kopsakta, elbet yeni üyeler bizim yerimize yıllarca bu forumda arkadaşlarını bilgilendirmeye devam edecek, açık liseliler, bilinçli bir şeklide kısa sürede mezun olacaklar...
Bu arada sayın adminlerimiz, "en son cevaplanan konular" bölümü, animasyonlu bir şekilde 3 başlık halinde hareket ediyor, işte o kısım cepten girdiğimizde sorun teşkil ediyor. Flash olmayınca güncel cevaplar hareket etmiyor cep telefonlarında. Bunu sabit 10 tane son ileti başlığını koyarsanız sevinirim...
Bu forum bizim vazgeçilmezimiz arkadaşlar, başka forumu düşünmek bile istemiyorum. Ki açık liseliler için başka forum var mı bilmem ama bu forum hep en büyüğü olacaktır. Bizler bir şekilde hayat şartlarından dolayı kopsakta, elbet yeni üyeler bizim yerimize yıllarca bu forumda arkadaşlarını bilgilendirmeye devam edecek, açık liseliler, bilinçli bir şeklide kısa sürede mezun olacaklar...
Bu arada sayın adminlerimiz, "en son cevaplanan konular" bölümü, animasyonlu bir şekilde 3 başlık halinde hareket ediyor, işte o kısım cepten girdiğimizde sorun teşkil ediyor. Flash olmayınca güncel cevaplar hareket etmiyor cep telefonlarında. Bunu sabit 10 tane son ileti başlığını koyarsanız sevinirim...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Doktor
bende beğenmedim (:
- kardelen198
- Uzman Doktor
Aa neler olmuş burada böyle.
-
- Uzman
yeni başlık nerde yazıyo onuda bulamadım inşallah şu temayı değiştirirler çok karışık ve saçma geldi bana yeşil tema daha iyidi
Yeni başlık üstte kolay bulunabilir bir yerde. Bir daha bak. Örneğin "tartışma bölümü" kısmına tıkla ve üste bak, orada...alpkurt1650 yazdı:yeni başlık nerde yazıyo onuda bulamadım inşallah şu temayı değiştirirler çok karışık ve saçma geldi bana yeşil tema daha iyidi
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
emrahk yazdı:Yağmur, senin dediğini uygulamış adminlerimiz. 2008 temasına benzemiş renkler.
Evet renkler benzmiş. Bazı düzenlemeler yaptı adminlerimiz. Ama site düzeni hala farklı diğer 4 temaya göre...
Alışabilliriz sorun olmaz ama ilk görenlere tuhaf geliyor hala . (:
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Aslında değişik ve bir öncekine (yani dünküne göre) daha sade ve hoş görünüyor. Ama mavileri biraz daha mat olsaydı mesela, avatarlar nick'ler eskisi gibi solda kalsaydı. Adminler bizi dövmeden susalım en iyisi... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Güzel olmuş işte (:
Biraz daha eleştirirseniz forumu tamamen kapatırlar
Biraz daha eleştirirseniz forumu tamamen kapatırlar

Kırklareli Üniversitesi <3