Tatlim burclarin olumsuz taraflarida var elbette bende kabul ediyorum bunu. ama Berk'in yazdigi olumsuz taraflarin hicbiri aslan burcuyla alakali degildi tam olarak. O yuzden elestirdim. Ayrica Berk bunu sorun etmedi aramizdada anlastik. O fikrini soyledi ben fikrimi soyledim. Ben bunda ters birsey goremiyorum. Eee ozaman sen neden rahatsiz oldun onu anlayamadim ? Burda seninle alakali bir durum yok yani ?serena yazdı:cerencim berke eleştirilere açık olun demişsin bu dogru eger insanı konu alan bir sey yorumluyosa eleştirilere açık olcak madem size soruyorum burçların iyi taraflarını kabul edıyosunuz kotü taraflarını kabul nıye etmıyosunuz kabul de diyosam örnek kova burcu hakkında bencil yazmiş ama ben bencil biri olmadıgımı biliyorum bu yazan kişinin yorumu madem siz arkadaslar burçların iyi yönleri onaylıyorsunuz kötü eksi taraflarında hemen savunmaya geçmeyın bunu kendi üstünüze alınmayın ben yanliş düşünmüyosam berk bu yorumları arkadaslarının burçlarına dayanarak yazmişCeros yazdı:Elestirilere acik ol amaAslandan basla
birde berk burçlarda kendi kafandanmi yazıyosun yoksa arastırıpdamı bu burç yorumlarını neye dayanarak yazıyosun misal insanların davranişlarına göremi yazıyosun
Berk kotu seyler yazdi diye elestiri almadi bizden yanlis seyler yazdi diye aldiserena yazdı:iltifat iyi seyler yazdiginda kötü seyler yazdıgında ne oldugunu gördük