Ankaradaki yetkililer için;

Yani atıyorum bu sene 1 kişinin ek sınava ihtiyacı olsa ama sınava ihtiyacı olmayanlardan yüzlerce talep gitse bu nazara alınır mı sizce bunu merak ediyorum

emrahk yazdı:Dilekçelere isteyen "40 kredilik sınav hakkı verilmesini talep ediyorum" diye ekleyebilir. Ama şunu açık söyleyeyim kredinin 30'u geçme ihtimali düşük. Çok talep olursa ancak düşünürler...Yüzbaşıoğlu yazdı:ya arkadaşlar peki biz mezun olduk ama diplomalar tam 2 ay sonra elimize geçecek bu 2 ay zarfında üniversite kayıt esnasında ne gibi olaylar yaşanmakta.Bir de ek sınav için 30 kredi seçme yerine 40 kredi seçsek olmaz mı bana şuan lazım olan kredi 32 Allah kahretsin 3.dönem sınavlarına kayıt yaptırmadım kırsal kesimde ikamet ediyordum takip edemedim vs vs..Sizden bu konuda bir çalışma talep ediyorum lütfen...
İhtimal düşük bu bir gerçek ama kimsenin morali de bozulmasın tabi... 15 gün kadar bir süre kaldı ve bu süre içinde ne kadar çok kişi talep ederse o kadar ihtimal yükselecek...denizbozkurt yazdı:emrahk yazdı:Dilekçelere isteyen "40 kredilik sınav hakkı verilmesini talep ediyorum" diye ekleyebilir. Ama şunu açık söyleyeyim kredinin 30'u geçme ihtimali düşük. Çok talep olursa ancak düşünürler...Yüzbaşıoğlu yazdı:ya arkadaşlar peki biz mezun olduk ama diplomalar tam 2 ay sonra elimize geçecek bu 2 ay zarfında üniversite kayıt esnasında ne gibi olaylar yaşanmakta.Bir de ek sınav için 30 kredi seçme yerine 40 kredi seçsek olmaz mı bana şuan lazım olan kredi 32 Allah kahretsin 3.dönem sınavlarına kayıt yaptırmadım kırsal kesimde ikamet ediyordum takip edemedim vs vs..Sizden bu konuda bir çalışma talep ediyorum lütfen...
Hayır ihtimal düşük değilmiş. AÖL destek hattını aradım. Telefondaki beyfendi daha önce 40 kredilik yapıldığını söyledi. 30 kredilik ek sınavın şansı ne kadar yüksekse 40 krediliğinki de öyleymiş. Talebe bağlıymış..Yani ne kadar çok dilekçe/mail giderse 40 kredilik talep için, başarırız gayet rahat bir şekilde.. Bencil olmayıp hepimiz 40 kredilik istekte bulunalım lütfen :/
Önceden de dediğim gibi, senin ve diğer ihtiayacı olmayanların dilekçeleri de dikkate alınır...kripton yazdı:Arkadaşlar tamam talep edelim hep beraber ama şunu cidden merak ediyorum; ben 40 kredi talep etsem itibar edilir mi? Yoksa sadece ihtiyacı olanlarınkini mi dikkate alıyorlar?
Forumda çok talep yok dediğin gibi, ama forum dışında bireysel olarak dilekçe gönderenleri ve sosyal ağlardaki gruplarda da gönderenleri hesaba katarsak hiç belli olmaz...diplomasiz_ogrenci yazdı:Bende yolladım. Ancak Ankara dışında da ek sınav yapılacağı konusunda şüpheliyim. Sanki fazla talep yok gibi.
Aslında tabi ki ilk öncelik ihtiyacı olanlarda. Onlar göndermezse, bizlerin göndermesinin bir anlamı yok. Ama bizler de onlara destek amaçlı yolluyoruz ve AÖL yetkilileri, "bunların ihtiyacı yok, neden yollamış ki bunlar?" demezler. Destek olduğumuzu anlarlar...kripton yazdı:Hım tamam. Ben dilekçe hazırlarken kardeşim; dilekçeyi sadece ihtiyacı olan kişilerin göndermesinin mantıklı olduğunu söyledi. Sadece onlar dikkate alınır felan dedi. Biraz kafam karıştı da