2013 3.DÖNEMDEN SONRA EK SINAV İSTEYENLER
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: 2013 3.DÖNEMDEN SONRA EK SINAV İSTEYENLER
tabikide her zaman destek vermeye hazrm allah yardımcınız olsun umarım ek sınav hakkı verilir
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
teşekkürler. Allah razı olsun. inş verirler. geçen sene aynı ay 2 ek sınav oldu. bu sene olmazsa bize büyük haksızlık olur.
Çok seviniriz inşallah sizinde ek sınava girmenize gerek kalmazelif işlek yazdı:benim 48 kredi eksiğim var inşallah 2 sınavda halledrm de bu ek sınavlara ihtiyacım kalmaz
ama yinede mail atarm sınav için

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
- elif işlek
- Uzman Doktor
saolun ya inşallah gerek kalmaz aslında bu senede 2 ek sınav yapılsa ne güzel olur kimse mağdur olmaz
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
İnşallah eğer olmazsada kısmet değilmiş diyecez elden ne gelirelif işlek yazdı:saolun ya inşallah gerek kalmaz aslında bu senede 2 ek sınav yapılsa ne güzel olur kimse mağdur olmaz

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
olmazsa diye birşey olamaz.
kesin olacak.diğer seçeneği yok attımm ben, siz de öyle yapın lütfenn.zaten mantıklı olanı da MEb aöl 'de her sene daha fazla mezun vermeyi amaçlıyor. e bu da ek sınav açmakla olur bunu biliyorlar. içinizi ferah tutun.
bence kesin ek sınav açılacak arkadaşlar.ben artık olacak mı olmayacak mı diyse düşünmeyi bıraktım.olumluya odakladım beynımi ve sadece derslerime konsantreyim 

Sanırım ek sınav açıklanana kadar bir ben size birde siz bana devamlı moral verceksinizKardeleN1 yazdı:olmazsa diye birşey olamaz.kesin olacak.diğer seçeneği yok attımm ben, siz de öyle yapın lütfenn.zaten mantıklı olanı da MEb aöl 'de her sene daha fazla mezun vermeyi amaçlıyor. e bu da ek sınav açmakla olur bunu biliyorlar. içinizi ferah tutun.
bence kesin ek sınav açılacak arkadaşlar.ben artık olacak mı olmayacak mı diyse düşünmeyi bıraktım.olumluya odakladım beynımi ve sadece derslerime konsantreyim

Evet dediğiniz çok mantıklı insan artık bir an önce şu sınavlar geçsinde nolcaksa olsun diyor ya

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
aynen öylee
ama bu güzel birşey, destek vermek yada almak.valla sayılı gün çabuk geçiyo. yakın bi zamn sonra sınavlarınız nasıl geçti konusu acar altını doldururuz bilee
EK SINAV için de aynı şey geçerli .hepimize başarılarrrr

Doğru haklısınız elimizden geldiğince bu ek sınav işini çevremize yayalım olma yüzdemiz artsın zaten temmuz sınavından sonra mail yağmuruna tutunca kısa bir süre sonra ek sınav açıklamasını hep beraber okuruz 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
matias26 yazdı:Doğru haklısınız elimizden geldiğince bu ek sınav işini çevremize yayalım olma yüzdemiz artsın zaten temmuz sınavından sonra mail yağmuruna tutunca kısa bir süre sonra ek sınav açıklamasını hep beraber okuruz
evet kesinlikle

matias26 yazdı:Doğru haklısınız elimizden geldiğince bu ek sınav işini çevremize yayalım olma yüzdemiz artsın zaten temmuz sınavından sonra mail yağmuruna tutunca kısa bir süre sonra ek sınav açıklamasını hep beraber okuruz
evet kesinlikle

inşallah ek sınava ihtiyaç duymadan mezun olurum..her şekilde ek sınavı destekliyorum
2013 / MEZUN / AÖF İLAHİYAT ÖNLİSANS 2013 / 2015
Ben bu konuyu yaymaya başladım bile
konuya fazla ilgi olmaması benimde moralimi bozuyor sadece siz ve ben çabalıyoruz gibi geliyor ama şuda var yanlış hatırlamıyorsam 800 bin öğrenci var aöl'de bunun ne kadar ygs'ye girdi bilmiyorum fakat şöyle düşünürsek tahmini 50 bin kişi girdi desek ortalama 110 kredili varsayalım 30 35 bini 192 krediye tamamlaması zor bir ihtimal bu kadar kişide göz ardı edilemez
tabi bunlar bir varsayım keşke net rakamlar elimizde olsa ona göre kesin veya değil derdik

tabi bunlar bir varsayım keşke net rakamlar elimizde olsa ona göre kesin veya değil derdik

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
matias26 yazdı:Ben bu konuyu yaymaya başladım bilekonuya fazla ilgi olmaması benimde moralimi bozuyor sadece siz ve ben çabalıyoruz gibi geliyor ama şuda var yanlış hatırlamıyorsam 800 bin öğrenci var aöl'de bunun ne kadar ygs'ye girdi bilmiyorum fakat şöyle düşünürsek tahmini 50 bin kişi girdi desek ortalama 110 kredili varsayalım 30 35 bini 192 krediye tamamlaması zor bir ihtimal bu kadar kişide göz ardı edilemez
geçtiğimiz ağustosun sonunda açtım bu konuyu.8 ay oldu ama topu topu 14 -15 kişi destek msjları yazdılar, saolsunlar. bence çok daha fazla kişi olmalıydı bunca zamanda.bir de belki okuyorlardır ama msj yazmıyorlardır ,vakti gelince destek verirler belki ! değil mi ? bu yönden de bakıyorum ben duruma.
Net rakamlara gerek yok yaa, kesin değil ama yaklaşık olası tahminler bence.sayıca baya çokuz bunu biliyoruz. onca kişiden bizim gibi olanlar da baya vardır diye düşünüyorum. belki de kendimizi bu kadar paralamamıza gerek bile yoktur

matias26 yazdı:Ben bu konuyu yaymaya başladım bilekonuya fazla ilgi olmaması benimde moralimi bozuyor sadece siz ve ben çabalıyoruz gibi geliyor ama şuda var yanlış hatırlamıyorsam 800 bin öğrenci var aöl'de bunun ne kadar ygs'ye girdi bilmiyorum fakat şöyle düşünürsek tahmini 50 bin kişi girdi desek ortalama 110 kredili varsayalım 30 35 bini 192 krediye tamamlaması zor bir ihtimal bu kadar kişide göz ardı edilemez
Bu arada yaymaya başladığın için teşekkürlerr