aof ders taktıklerı
Re: aof ders taktıklerı
Arkadaşlar bende tam anlamıyla başladım diyemem, çok çabuk sıkılıyorum AÖL de hiç böyle olmamıştı
Hiç içimden gelmiyor çalışmak

aynen bennde oyleyım kıtabı okumuyorum artık konu sonundakı ozetı okuyup testını cozuyorum soru bankası aldım ona yoneldım yoksa kafayı yıycem aolde hersey daha bı zevklıydı anlıyoduk en azıından anlamayınca ınsanın calısasıda gelmıyo arkedes
Açık lisede süper hevesliydim resmen inek gibi çalışıyordum
Hey gidi günler hey. Ama yine o çalışma temposuna kavuşabilmeyi diliyorum.... BU arada benim en çok canımı sıkan arapça dersi. İngilizce ile değiştirme imkanı olsa hemen değiştirirdim
Arapça kitabını """ lise eğitimimizi imam hatip te görmüşüz ve lise arapçasını öğrenmişiz """ farzederek basmışlar. Bence en büyük sorun buradan kaynaklanıyor.

ILAHIYATI BEN SIRF ARAPCA ICIN SECMEDIM EVET GERCEKTEN ZOR ARAPCA HAYIRLISI GECERIZ INSAALLAH
GECEMEZSEKTE NAPALIM ARTIK UCUNDA OLUM YOKKA MAHVETTIM KENDIMI STRESTEN DEGER MI BILMIYORUM YANI

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Değmez 

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
SON NOKTAYI YAGMUR KOYDUYağmur damlaları yazdı:Değmez

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Ohooo ne yaptınız siz ya... Böyle daha en başından yelkenler suya inmişE-mine yazdı:Arkadaşlar bende tam anlamıyla başladım diyemem, çok çabuk sıkılıyorum AÖL de hiç böyle olmamıştı![]()

Baş edemeyecekmiyiz yani bu derslerle

Sanki 8 dönemi gecemizi gündüzümüze katıpta biz AÖL mezunu olmamış gibi

DeKaN arkadaşım çok güzel moral vermişsiniz, lütfen desteğizin devamı bu şekilde gelmesin...
Zehra ablacım vur dedikte sen öldürme girişimindesin!byMRZ yazdı:aynen bennde oyleyım kıtabı okumuyorum artık konu sonundakı ozetı okuyup testını cozuyorum soru bankası aldım ona yoneldım yoksa kafayı yıycem aolde hersey daha bı zevklıydı anlıyoduk en azıından anlamayınca ınsanın calısasıda gelmıyo arkedes
Ne demek artık özetleri okuyup geçmek

Hem sen neyi anlamıyorsun ki...
Konular farklı olabilir ama AÖL deki gibi açıp kitabı okuyoruz bu kadar..
Sayısal işlemlerle falanda uğraşmıyoruz daha neyin derdindeyiz ben bizi anlayamıyorum

Şu Arapça daki imamhatipili açıklamasını görmeyen okumayan bir kör benim herhaldekripton yazdı:Açık lisede süper hevesliydim resmen inek gibi çalışıyordumHey gidi günler hey. Ama yine o çalışma temposuna kavuşabilmeyi diliyorum.... BU arada benim en çok canımı sıkan arapça dersi. İngilizce ile değiştirme imkanı olsa hemen değiştirirdim
Arapça kitabını """ lise eğitimimizi imam hatip te görmüşüz ve lise arapçasını öğrenmişiz """ farzederek basmışlar. Bence en büyük sorun buradan kaynaklanıyor.

Ben okuduğum kitaplarda yazan her ayrıntıyı dikkate almadığımdan bunu görmedim açıkcası açıp kitabın neresinde yazıyor bu saçmalık diyede bakmıyorum

Bana bunu İlahiyata giden bir abla söylemişti o zaman çok şaşırdım ama ne yapalım M.Eğitim böyle bir hata yaptı diye biz kendimizi bırakacak değiliz ya...
Şimdi sizi derse motive edeyim neredeyse örnek bir öğrenci olup kendime ders programı çıkaracağım

Nolur beni buna zorlamayın

Ve ciddiyim bu kadar ümitsiz olmayın.. Benimde ders çalışamama gibi bir sorunum var ama sebepler farklı

Neyse ne artık bayramda geçti sınava kadar ani birşey çıkmazsa derse engel bir durum söz konusu değil.
Oturup paşa paşa çalışacağız..
Baktım böyle gitmiyor rapora bağlarım hepimizi bilesiniz.
Rapor olayını Zehra ablam iyi bilir

kripton yazdı:Açık lisede süper hevesliydim resmen inek gibi çalışıyordumHey gidi günler hey. Ama yine o çalışma temposuna kavuşabilmeyi diliyorum.... BU arada benim en çok canımı sıkan arapça dersi. İngilizce ile değiştirme imkanı olsa hemen değiştirirdim
ilahiyatın müfredatını inceledim imam hatip lisesi arapçasına göre devamını yapmışlar yani alt yapınızın olması gerekli yada yakın zamanda kurs almalısınız...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
yagmur_ yazdı:kripton yazdı:Açık lisede süper hevesliydim resmen inek gibi çalışıyordumHey gidi günler hey. Ama yine o çalışma temposuna kavuşabilmeyi diliyorum.... BU arada benim en çok canımı sıkan arapça dersi. İngilizce ile değiştirme imkanı olsa hemen değiştirirdim
ilahiyatın müfredatını inceledim imam hatip lisesi arapçasına göre devamını yapmışlar yani alt yapınızın olması gerekli yada yakın zamanda kurs almalısınız...
Evet böyle birşey olabilir Yağmur ama hakikaten bu şekilde yapmaları yanlışlık!
Herkes kursa gidemez veya herkesin alt yapısı yok işte.. Bakacağız bir çaresine..
Yağmur damlaları yazdı:yagmur_ yazdı:kripton yazdı:Açık lisede süper hevesliydim resmen inek gibi çalışıyordumHey gidi günler hey. Ama yine o çalışma temposuna kavuşabilmeyi diliyorum.... BU arada benim en çok canımı sıkan arapça dersi. İngilizce ile değiştirme imkanı olsa hemen değiştirirdim
Evet böyle birşey olabilir Yağmur ama hakikaten bu şekilde yapmaları yanlışlık!
Herkes kursa gidemez veya herkesin alt yapısı yok işte.. Bakacağız bir çaresine..
bncde hoş bişey değil.arapça dersi bu bölümü seçenler için geçmesi zor bir ders olacak.bnde bu bölümü biara düşündüm ama arapça dersinden dolayı vazgeçtim.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Ya aslında bir şekilde arapça öğrenilebiliyorsa bölüm tercih edilebilir...
Çokta gözde büyütmemek lazım
Çokta gözde büyütmemek lazım

SIMDI AOL SIYLE AOF FARKLI BEN AOLSINDE HIC KITAP ACMIYODUM ING HARIC GECMIS SINAV SORULARINI COZUYODUM SUREKLI AOFSINDEDE OYLEYMIS GECEN SENEYE KADAR BU SENE KREDILI SISTEME GECINCE KITAPLAR YENILENMIS GECMIS SINAVSORULARI YOK HANI KITAPTAN OKUYORUM AMA PEKISSTIRMEK ICIN SORU LAZIM BENDE SORU BANKASI ALDIM COK FAYDALI OLDU TABIKIDE AMA SURE AZ KALDI HEPSINI YETISTIREBILECEKMIYIM O BENI STRES YAPTI BI UNITEYI OKUYORUM ANLAMIYORUM IKINCI KEZ OKUYORUM O ZAMANDA VAKTIM COK GIDIYO FALAN FILAN.....UMUTSUZ OLMAK ISTEMIYORUM AMA BENIM ILK SINAVIM PEK IC ACICI GOZUKMUYO HAYIRLISI ARTIK
SIMDI AOL SIYLE AOF FARKLI BEN AOLSINDE HIC KITAP ACMIYODUM ING HARIC GECMIS SINAV SORULARINI COZUYODUM SUREKLI AOFSINDEDE OYLEYMIS GECEN SENEYE KADAR BU SENE KREDILI SISTEME GECINCE KITAPLAR YENILENMIS GECMIS SINAVSORULARI YOK HANI KITAPTAN OKUYORUM AMA PEKISSTIRMEK ICIN SORU LAZIM BENDE SORU BANKASI ALDIM COK FAYDALI OLDU TABIKIDE AMA SURE AZ KALDI HEPSINI YETISTIREBILECEKMIYIM O BENI STRES YAPTI BI UNITEYI OKUYORUM ANLAMIYORUM IKINCI KEZ OKUYORUM O ZAMANDA VAKTIM COK GIDIYO FALAN FILAN.....UMUTSUZ OLMAK ISTEMIYORUM AMA BENIM ILK SINAVIM PEK IC ACICI GOZUKMUYO HAYIRLISI ARTIK
Hayırlısı arkadaşlar. Yağmur sen bizi bol bol motive et
byMRZ senin de dediğin gibi geçmiş soru çözmem lazım benim. Ben aöl sınavlarına konulara çalıştıktan sonra bilmem kaç tane test çözerek hazırlanıyordum. Bu beni inanılmaz motive ediyor ve cesaret veriyordu. Şimdi karşıma neyin çıkacağını bile bilmiyorum.
Benim arapça kursuna gitme imkanım yok. İnternetten online arabic sitesinde ücretli dersler varmış sınırsız internete geçersek ondan alayım bari dedim. Üye olmak istedim ama bi üye olmak için kırk tane özel bilgi girmemizi istemişler. Yok telefonum, yok yaşım, yok medeni halim
Yuh dedim kalsın siteniz. Biz gizemli takılan bi vatandaşız
Tabi sonradan mecbur kalmazsak
Ha belki üye olmadan sadece telefon ile getirtiliyorsa o da bi ihtimal tabi.

Benim arapça kursuna gitme imkanım yok. İnternetten online arabic sitesinde ücretli dersler varmış sınırsız internete geçersek ondan alayım bari dedim. Üye olmak istedim ama bi üye olmak için kırk tane özel bilgi girmemizi istemişler. Yok telefonum, yok yaşım, yok medeni halim