hos buldummu ???
Re: hos buldummu ???
Öncelikle hoşgeldin daha yolun başındasın biz mezun oldukta ne oldu lanet sonuçlar açıklanmıyor rahat rahat oh be mezunum bile diyemiyoruz bu aol insanı sinir ediyor çalışmaktan beynin sulanmış ben sağ bileğimi hissetmiyordum yazı yazmaktan beynim Nevrim dönüyordu ve mezun olmakla bitmiyor ne yazık ki önümüzde uzun bir yol var
umarım bir an önce bitirirsin sende

Burcu konu 2007"de açılmış.burcu966 yazdı:Öncelikle hoşgeldin daha yolun başındasın biz mezun oldukta ne oldu lanet sonuçlar açıklanmıyor rahat rahat oh be mezunum bile diyemiyoruz bu aol insanı sinir ediyor çalışmaktan beynin sulanmış ben sağ bileğimi hissetmiyordum yazı yazmaktan beynim Nevrim dönüyordu ve mezun olmakla bitmiyor ne yazık ki önümüzde uzun bir yol varumarım bir an önce bitirirsin sende

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sen diplomanı alabildin mi sende 2.ek sınav sonrası mezun olmuştun herhaldeTheRummer yazdı:Burcu konu 2007"de açılmış.burcu966 yazdı:Öncelikle hoşgeldin daha yolun başındasın biz mezun oldukta ne oldu lanet sonuçlar açıklanmıyor rahat rahat oh be mezunum bile diyemiyoruz bu aol insanı sinir ediyor çalışmaktan beynin sulanmış ben sağ bileğimi hissetmiyordum yazı yazmaktan beynim Nevrim dönüyordu ve mezun olmakla bitmiyor ne yazık ki önümüzde uzun bir yol varumarım bir an önce bitirirsin sende
O üniversiteyide bitirmiştir.
Diploma nerede yazısı boş ama diploma basılmış.burcu966 yazdı:Sen diplomanı alabildin mi sende 2.ek sınav sonrası mezun olmuştun herhaldeTheRummer yazdı:Burcu konu 2007"de açılmış.burcu966 yazdı:Öncelikle hoşgeldin daha yolun başındasın biz mezun oldukta ne oldu lanet sonuçlar açıklanmıyor rahat rahat oh be mezunum bile diyemiyoruz bu aol insanı sinir ediyor çalışmaktan beynin sulanmış ben sağ bileğimi hissetmiyordum yazı yazmaktan beynim Nevrim dönüyordu ve mezun olmakla bitmiyor ne yazık ki önümüzde uzun bir yol varumarım bir an önce bitirirsin sende
O üniversiteyide bitirmiştir.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK