cok iyi hatırlıyorum o zama kredim 180lerdeydi alanım 68 de zorunlu bir cok dersim vardı. dil ve anlatımın tüm serisi. tüm mat ve geo dersleri düsün yani. ankaradaki sınava basvrudum girdim eylülün 3ünde. ama ikincisine girmedim. 12 kredilik oldugu icin.emrahk yazdı:Asitanem, o zaman seni geçen sene sınava sokanları direkt şikayet etmeli. Senin bir suçun yok yanlış anlama, 60 kredisi olan birini nasıl olurda en az 162 kredisi olanların girmesi gereken çok ciddi bir sınava sokarlar pes pess pesss... Başka sözüm yok akşam akşam...
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL 2011] [TÜM SORULAR BURADA
yaa arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim. benimde 28 kredi eksiğim var. bu sınav zaten üniversite sınavına giren öğrencilerin mağduriyetini engellemek adına yapılmıyo mu..ice20 yazdı:aynı şekilde bende pazartesi ek sınav kaydı yaptırırken soracağım. arkadaşlar bu duruma dört elden sarılalım, hakkımızı yedirmeyelim. sanırım geçen sene MEB, YÖK'e aöl durumunu bildirmişti ve mazeretli kayıt süresi verildi. Bu sene de AÖL ek sınavının geç olduğunu ve mazeretli kayıt için azami 2-3 güne ihtiyaç duyacağımızı dikkate almalılar.filerun yazdı:arkadaşlar geçen yılda böyle bi gecikme olmuş ve aöl den üniversitelere bildiri gitmiş ve aöliler kaydını geçte olsa yaptırabilmişler. rahat olmaya çalışalım.yine de pazartesi buradaki halk eğitimde ki müdür yardımcısından bilgi alıcam. sizede yazarım.![]()
Bazı üniversiteler bu kayıt tarihi konusunda çok katı. Rica minnet uzatılacak bir şey değil yani bu. Umuyorum ki arada kaynamayız ve meb ve aöl müdürlüğü bizi düşünüyordur.
geçen sene örgün liselerin ek sınavları yetişmemişti ama bu sene onlar yetişecek. bir tek biz kaldık!
asitanem yazdı:cok iyi hatırlıyorum o zama kredim 180lerdeydi alanım 68 de zorunlu bir cok dersim vardı. dil ve anlatımın tüm serisi. tüm mat ve geo dersleri düsün yani. ankaradaki sınava basvrudum girdim eylülün 3ünde. ama ikincisine girmedim. 12 kredilik oldugu icin.emrahk yazdı:Asitanem, o zaman seni geçen sene sınava sokanları direkt şikayet etmeli. Senin bir suçun yok yanlış anlama, 60 kredisi olan birini nasıl olurda en az 162 kredisi olanların girmesi gereken çok ciddi bir sınava sokarlar pes pess pesss... Başka sözüm yok akşam akşam...
60 kredim vardı dedin az önce, şimdi 180 diyorsun. Eğer 180 idiyse girmen doğalmış. Yanlız, bu yıl yapılan 3 dönem sınavında 90 kredilik sınava girmiş olmalısın? Kaç kredin var şuan, şaşırdım ben anlamadım yani bu işi??
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
yarın şu sınav gününyle ilgili bilgi toplamaya çalışalım.aranıcak sorulucak neresi varsa..
emrahk yazdı:asitanem yazdı:cok iyi hatırlıyorum o zama kredim 180lerdeydi alanım 68 de zorunlu bir cok dersim vardı. dil ve anlatımın tüm serisi. tüm mat ve geo dersleri düsün yani. ankaradaki sınava basvrudum girdim eylülün 3ünde. ama ikincisine girmedim. 12 kredilik oldugu icin.emrahk yazdı:Asitanem, o zaman seni geçen sene sınava sokanları direkt şikayet etmeli. Senin bir suçun yok yanlış anlama, 60 kredisi olan birini nasıl olurda en az 162 kredisi olanların girmesi gereken çok ciddi bir sınava sokarlar pes pess pesss... Başka sözüm yok akşam akşam...
60 kredim vardı dedin az önce, şimdi 180 diyorsun. Eğer 180 idiyse girmen doğalmış. Yanlız, bu yıl yapılan 3 dönem sınavında 90 kredilik sınava girmiş olmalısın? Kaç kredin var şuan, şaşırdım ben anlamadım yani bu işi??
iyi ama bir cok zorunlu dersim vardı nerden baksan 15 tane filandı. nasıl girdim ya o sınava? suanki son durumu yazıyorum. genel kredim 249 alanım 118. sadece zorunlu derste 5 dersim var..

ayrıca 6o kredim vardı derken sanırım yanlıs anlasılma oldu. mezuniyet icin 50 - 6o kredi kalmıstı. düz hesap yani.
emrahk bende geçen sene kredim 150de olmasına ragmen ek sınava girdim
Durum şimdi anlaşıldı. 180 kredin olduğu için, 12 kredi eksikmiş gibi duruyor ve seni doğal olarak ek sınava alıyorlar. Ama bilmiyorlar ki zorunlu derslerde çok ders var. Ama onları ilgilendirmiyor bu durum. Şöyle ki kredisi 162 ve üstü olan herkes, isterse 100 tane zorunlu dersi olsun ek sınava alınır, ama mezun olamazlar o ayrı ve bu AÖL'yi bağlamaz. Sen bu yıl ki sınava da girersin merak etme, ama ilk sınavda mezun olman imkansız, ikinci sınav olur mu, olsa da üniversite işi ne olur onu Allah bilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Toplam Dönemi : 7
AOL'de Okuduğu Dönem : 5
Toplam Kredi : 171
Alan Kredi : 94
Arkadaşlar şu an dönemim 7 fakat kayıt yenileyince 8 olacak. Ek sınava girebilme gibi bir şansım bulunuyormu ? bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar şu an dönemim 7 fakat kayıt yenileyince 8 olacak. Ek sınava girebilme gibi bir şansım bulunuyormu ? bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Herkese iyi akşamlar...
Toplam Dönemi :14
AOL'de Okuduğu Dönem :8
Toplam Kredi:258
Alan Kredi:132
10 kredilik zorunlu ders..
Arkadaşlar sınav il içinde değişik yerlerdemi yapıcaklar yani normal sınav gibi yoksa örneğin kocaeli merkezde bir okuldamı girecek herkez?
Arkadaşlar sınav il içinde değişik yerlerdemi yapıcaklar yani normal sınav gibi yoksa örneğin kocaeli merkezde bir okuldamı girecek herkez?
ek sınavda dönem ilerlemiyor diye biliyorum o yüzden giremezsin.haydar106 yazdı:Toplam Dönemi : 7
Şuan şehir belli değil en kısa sürede açıklayacaklardır.talat57 yazdı:Toplam Dönemi :14
-
- Acemi
Ben bu ek sınava normalde giremiyorum çünkü 38 kredi eksiğim var ama ne olursa olsun ne yapıp edip giricem bu sınava ahdım olsun 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 154 Alan Kredi : 72
Ya şu konuyu bir an önce açıklığa kavuştursan çok güzel olur cidden...filerun yazdı:arkadaşlar geçen yılda böyle bi gecikme olmuş ve aöl den üniversitelere bildiri gitmiş ve aöliler kaydını geçte olsa yaptırabilmişler. rahat olmaya çalışalım.yine de pazartesi buradaki halk eğitimde ki müdür yardımcısından bilgi alıcam. sizede yazarım.
arkadaşlar ben bugun ek sınav duyurusundan sonra 444 83 83 aramıstım oradaki konustugum bayan bana http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp verdiğim linke meb sayfasına elektronik basvurudan durumunu anlatan mail atın demişti. lütfen arkadaslar ek sınavın üni. kayıtlardan önce yapılması için dilekçe gönderelim yine...

kesinlikle bende bunu yapacağım. en azından bize ek sınavdan mezun olduğumuzda, üniversitenin kesin olarak mazeretli kayıt süresi vereceğini söyleyebilsinlery_yesim yazdı:arkadaşlar ben bugun ek sınav duyurusundan sonra 444 83 83 aramıstım oradaki konustugum bayan bana http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp verdiğim linke meb sayfasına elektronik basvurudan durumunu anlatan mail atın demişti. lütfen arkadaslar ek sınavın üni. kayıtlardan önce yapılması için dilekçe gönderelim yine...