tebessümm yazdı:Neden soğan doğrayınca Gözlerimiz ağrıyor
ağrıyor mu? acıyor olmasın genellikle sızlar ve ağlarız

soğandaki kimyasal bir maddeden olsa gerek mesela pırasada soğangillerden onudA doğradığında sızlar gözlerin

tebessümm yazdı:Neden soğan doğrayınca Gözlerimiz ağrıyor
bende ayranı seviyorumKum yazdı:En sevdiğiniz içecek hangisidir?
Ben ayran
Bu da farsça olarak
Men abdug
Benim ağrıyorBlueberry yazdı:tebessümm yazdı:Neden soğan doğrayınca Gözlerimiz ağrıyor
ağrıyor mu? acıyor olmasın genellikle sızlar ve ağlarızama suda soyup bekletirsek acımaz
![]()
soğandaki kimyasal bir maddeden olsa gerek mesela pırasada soğangillerden onudA doğradığında sızlar gözlerin
soğansız yemekte olmaz ne yapıyorsun kitebessümm yazdı:Benim ağrıyorBlueberry yazdı:tebessümm yazdı:Neden soğan doğrayınca Gözlerimiz ağrıyor
ağrıyor mu? acıyor olmasın genellikle sızlar ve ağlarızama suda soyup bekletirsek acımaz
![]()
soğandaki kimyasal bir maddeden olsa gerek mesela pırasada soğangillerden onudA doğradığında sızlar gözlerinsanki ağlıyormuşum gibi oluyor
Hiç Soğan doğrayamıyorumprasada da aynı iki
Gün Gözlerim ağrıyor hiç sevmiyorum soğanı
Harika oluyor oBlueberry yazdı:yemek dedinde aklıma yarın yapacağım karnıbahar mücveri geldi
vay be..! seni alan kız yaşadı deseneKum yazdı:Fatıma eşinin kıymetini bil her erkek yapmaz bu fedakarlığı.
Vay be demek ki gezegenimde benim gibi ademler varmış.
bende sevmiyorum değil ama haşeretlerden biraz tiksiniyorum, köyde olduğumuz için sıksık karşımıza çıkıyorCartenza yazdı:bütün hayvanlar çok güzel ama özelikle hamsterları çok severim bir tane alacaktım fakat şu aralar durumum yok ve bir nevi uzun yaşayan hayvanlar zarar vermekten (bakamamaktan) korkuyorum sevmediğim hayvan yok yılanları bile severim o derece zaten sevmemek olmaz ya hepsi canlı sonuçta
Bu sözü bana annemde kullanırhtc-directioner yazdı:vay be..! seni alan kız yaşadı deseneKum yazdı:Fatıma eşinin kıymetini bil her erkek yapmaz bu fedakarlığı.
Vay be demek ki gezegenimde benim gibi ademler varmış.
ona çiçek diyorsun sonra yemkleri onun yerine sen yapıyorsun valla kız çok şanslı