bugun ders çalıştın mı?
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: bugun ders çalıştın mı?
Tatildeyim 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Tarih, Coğrafya test çözdüm, çok azda anlatım bozukluğu.
Arkadaşlar dil bilgisini pratik bir şekilde bana anlatabilecek birisi var mı? Vallahi YGS de 10 soru havadan kaybediyorum.
Arkadaşlar dil bilgisini pratik bir şekilde bana anlatabilecek birisi var mı? Vallahi YGS de 10 soru havadan kaybediyorum.

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hmm canım bn bilmiyorum ygs başlamadım daha şimdik sadece açıköğretim için çalışıyorumKGamze yazdı:Tarih, Coğrafya test çözdüm, çok azda anlatım bozukluğu.
bnde bgn inkilap bitirdim şimdi tarihe geçccem inş. oda kolaylıkla biter
Bence okuluna çalış notların yüksek gelsin diploma notun yüksek olsun sonra sınava rahatça çalışırsın sonra diploma notun sayesinde kaç kişinin önüne geçersin ohoo
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
haklısın cnm bnde onu yapmaya çalışıyorum vallah inş seninkide gzl puan gelirKGamze yazdı:Bence okuluna çalış notların yüksek gelsin diploma notun yüksek olsun sonra sınava rahatça çalışırsın sonra diploma notun sayesinde kaç kişinin önüne geçersin ohoo
Senin mezuniyete ne kadar kaldı?
-
- Uzman
malesef calsmdm
Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
geometriye çalışıcm bgn 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Uff ben çocukken bana ortaokulda geometri,matematik desin içim daralırdı size olmuyormu öyle.Hayatmı'OdaNe yazdı:geometriye çalışıcm bgn
Bu arada sınav sonuçlarını bekliyorum ondan sonra çalışmaya başlayacağım.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
yav bnm hala daralıyorda çaktırma işte halada başlamadm bir besmele çekip başlıcam allah yardımcımız olssn ve sn bnce bgnden itibaren başla sınav sonucunu bkleme snnra konular zor olur ertesiye ertelersn ve ve bi bakmışınJackal4540 yazdı:Uff ben çocukken bana ortaokulda geometri,matematik desin içim daralırdı size olmuyormu öyle.Hayatmı'OdaNe yazdı:geometriye çalışıcm bgn
SINAV VAKTİ GLMŞ.....

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Doğru diyorsunda 3 dersten 3'ye muaf olma durumu var şu an yani 3'cüye giriyorum aynı derslerden krediler tamamlandı,alan kredimde fazlasıyla var sadece şu 3 dersten bakalım muaf olabilecekmiyim onu bekliyorum boşuna çalışmayayım başarırsam mezun oluyorum çünkü başarsamda geçiyorum ama bu dersler sayısal 40 üstü puan almam mümkün değil salladım çünkü alanıma girmediği için.Hayatmı'OdaNe yazdı:yav bnm hala daralıyorda çaktırma işte halada başlamadm bir besmele çekip başlıcam allah yardımcımız olssn ve sn bnce bgnden itibaren başla sınav sonucunu bkleme snnra konular zor olur ertesiye ertelersn ve ve bi bakmışınJackal4540 yazdı:Uff ben çocukken bana ortaokulda geometri,matematik desin içim daralırdı size olmuyormu öyle.Hayatmı'OdaNe yazdı:geometriye çalışıcm bgn
SINAV VAKTİ GLMŞ.....
Güya deneme çözecektim hala tık yok sanki ygsye ben değil başkası girecek.