herkesi irana götürürsünKum yazdı:Neden Fadime abla?

herkesi irana götürürsünKum yazdı:Neden Fadime abla?
SABIRSIZLANIYORUMtebessümm yazdı:evet bugün aciklaniyor
OOOO BAYAĞI ZAMANINI ALACAKKum yazdı:Fatıma 32 sayfadan başla yazışmalarımızı oku
daha uyuyorumKum yazdı:Fatıma 32 sayfadan başla yazışmalarımızı oku
evet bende teşekkür ederim hepinize herkesin emeği var bu forumda iyiki bulmuşum bu siteyiCartenza yazdı:Forumun bana çok yararı oldu şahsen ben kendi açımdan yararlı buluyorum sağlam arkadaşlıklar var gerçekten aile ortamı gibi özellikle hakkı ödenmeyecek kadar bilgili arkadaşlarımızın ders notları yaşamışlıkları aöl ile ilgili bilgileri gerçekten bana çok yarar sağladı başka insanların farklı düşünenleri tanıdım renkliliği gördüm her yöreden her inançtan her kesimden insanların olması çok hoşuma gitti bu foruma üye olan arkadaşların aktif olmalarını ve öğrenebildiklerini öğrenmelerini tavsiye ederim ve bilmediklerimizi bizimle paylaşmalarını da tabi forumda emeği geçen kuran yorum atan bilgilendirenlere elimden geldiğince teşekkür ederim ve elbette samimi dostlarıma da![]()
fikir güzel ama böyle bir bölüm var mıki? eğer varsa harika olur senin açındanKum yazdı:Arkadaşlar bir düşüncem var. Şimdi ben örgun eğitim olarak türkçe öğretmenliği okuyorum. Bölümüm 4 yıllık dört yıl sonra inşallah mezun olurum. Ben diyorum ki 4 yıl bir diploma ile mukavemet edeceğime bu sene ygs-lys girerek AÖF ten farsça dil egitimi bölüm var ise kayıt olup okusam nasıl olur 4 senede iki üni bitirmiş olacağım. Hem böyle yaparak kıdemim artar.
Ne diyorsunuz?