Başarı çalışanların elde edebileceği bir durum olup sende çalışıyorsun zaten.KGamze yazdı:Deneme çözdüm. En yüksek YGS 3 puanım 371.518Kazanamayacağım resmen.
Neyi istediğini bilmiyorum ancak inş kazanırsın.
Başarı çalışanların elde edebileceği bir durum olup sende çalışıyorsun zaten.KGamze yazdı:Deneme çözdüm. En yüksek YGS 3 puanım 371.518Kazanamayacağım resmen.
O kadar kötüyüm ki midem bulanıyor başım dönüyor sanırım grip de olacağım. Yapabildiğimin daha azını yaparsam sınavda bittim ben seneye bir daha hazırlan dur of of of.epidoras yazdı:Başarı çalışanların elde edebileceği bir durum olup sende çalışıyorsun zaten.KGamze yazdı:Deneme çözdüm. En yüksek YGS 3 puanım 371.518Kazanamayacağım resmen.
Geçmiş olsun ancak bu kadar kötü düşünce ile evet beklediğinden daha büyük kötü sonuç alacaksındır.KGamze yazdı:O kadar kötüyüm ki midem bulanıyor başım dönüyor sanırım grip de olacağım. Yapabildiğimin daha azını yaparsam sınavda bittim ben seneye bir daha hazırlan dur of of of.epidoras yazdı:Başarı çalışanların elde edebileceği bir durum olup sende çalışıyorsun zaten.KGamze yazdı:Deneme çözdüm. En yüksek YGS 3 puanım 371.518Kazanamayacağım resmen.
Kolay gelsinHayatmı'OdaNe yazdı:bugün geometriyi bitirdim şimdide sorular çözüyrm
allah razı olsn asıl sana kolay glsn sınava çalışıyonmu az kaldı ? ygsyeepidoras yazdı:Kolay gelsinHayatmı'OdaNe yazdı:bugün geometriyi bitirdim şimdide sorular çözüyrm
YGS için önümde 355-365 günden fazla varHayatmı'OdaNe yazdı:allah razı olsn asıl sana kolay glsn sınava çalışıyonmu az kaldı ? ygsyeepidoras yazdı:Kolay gelsinHayatmı'OdaNe yazdı:bugün geometriyi bitirdim şimdide sorular çözüyrm
Coğrafya candır... Benim de vizeler yaklaştı bakalım n'olacak...KGamze yazdı:Dershanede coğrafya sorusu çözdük sürüsüne. Daha deneme yapmadım ama yapacağım.
Sınava bir şey kalmadı ve coğrafya netlerim yükselmeye başladı. Sonunda çözeceğim coğrafyayı YGS'ye yetişmedi belki ama LYS'de 24'de 24 yapacağım (tabii hesaplamalar hariçemrahk yazdı:Coğrafya candır... Benim de vizeler yaklaştı bakalım n'olacak...KGamze yazdı:Dershanede coğrafya sorusu çözdük sürüsüne. Daha deneme yapmadım ama yapacağım.